Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 59 637
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Скрит текст:
Здравейте! Почти не се включвам в дискусиите, но редовно чета темата и ето ме сега с молба за помощ. Натоварена съм с нелеката задача да избера парфюм за 25-годишен симпатяга, който обича да пътува, да си угажда, има сериозна длъжност във финансова институция и сега иска нов интригуващ парфюм. Досега е носил тривиални класики като Dior Sauvage/elixir, Carolina Herrera 212 Vip, YSL Y и т.н., но сега иска нещо по-официално, заявяващо присъствие и тежкарско... тип old money, ако съм разбрала правилно. Bowtie
Половинката ми е тотално оперирана от желание да ползва нещо различно от възможно най-свежите и дискретни парфюми, а може да кара направо и без, така че нямам почти никакъв опит в света на мъжката парфюмерия. Затова ще разчитам изцяло на вашите предложения. Innocent Бюджетът е до 250-300 лв.

Привет ina-mina, бих се спрял на Emporio Armani Stronger With You Tobacco
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Emporio-Arman … obacco-90333.html

Много елегантен, топъл, ароматен, отлчино балансиран, табака е вплетен умело, не е труден или цигарено-пепелив, прекрасен секси парфюм! Не е така сладък, като предишните издания от линията, като тук е наблегнато повече на мъжественото излъчване. Все пак, изкусителното си го носи... Гореща препоръка!!!
Сега в нотино с код излиза 180,00лв. - 100мл, което е повече от чудесна оферта.

# 181
Здравейте! Почти не се включвам в дискусиите, но редовно чета темата и ето ме сега с молба за помощ. Натоварена съм с нелеката задача да избера парфюм за 25-годишен симпатяга, който обича да пътува, да си угажда, има сериозна длъжност във финансова институция и сега иска нов интригуващ парфюм. Досега е носил тривиални класики като Dior Sauvage/elixir, Carolina Herrera 212 Vip, YSL Y и т.н., но сега иска нещо по-официално, заявяващо присъствие и тежкарско... тип old money, ако съм разбрала правилно. Bowtie
Половинката ми е тотално оперирана от желание да ползва нещо различно от възможно най-свежите и дискретни парфюми, а може да кара направо и без, така че нямам почти никакъв опит в света на мъжката парфюмерия. Затова ще разчитам изцяло на вашите предложения. Innocent Бюджетът е до 250-300 лв.
- Guerlain Bois Mysterieux (в Старкорп с код)
- Prada L'Homme Intense
- Xerjoff Ouverture
- Xerjoff Mefisto Gentiluomo
- Amouage Opus V Woods Symphony (в Парфюми-Шоп.Нет с код)
- Franck Boclet Tobacco (в Долче)
- Chopard Nuit des Rois

# 182
# 183
# 184
Наскоро някой питаше за адвент календар с миниатюри на парфюми - е не е календар, но в Монна са заредили доста сетове с по 4-5 миниатюри на различни брандове (вероятно не е най-бюджетното нещо, но все пак да споделя Neutral Face )

# 185
  • София
Днес разнасям последните капки от Мон Гарлен. Втора 50 мл бутилка приключвам от него. Вероятно пак ще купя, но по-натам.
До края на годината имам реалистични шансове да видя още 2 дъна...на миниатюри, но все пак Grinning

# 186
Наскоро някой питаше за адвент календар с миниатюри на парфюми - е не е календар, но в Монна са заредили доста сетове с по 4-5 миниатюри на различни брандове (вероятно не е най-бюджетното нещо, но все пак да споделя Neutral Face )
Ще ви затрудни ли да изпратите линк към страницата?

# 187
Ще ви затрудни ли да изпратите линк към страницата?
Оттук започват https://monna.bg/za-zheni/?page=1&sort=3

# 188
Има нов парфюм на Ван Клийф
VAN CLEEF&ARPELS MUSC DE SOIE
Нямам търпение да го пробвам.

https://douglas.bg/van-cleef-arpels-musc-de-soie-eau-de-parfum-8 … mc_eid=bba5884a91

# 189
  • Бургас/Пз

https://douglas.bg/van-cleef-arpels-musc-de-soie-eau-de-parfum-8 … mc_eid=bba5884a91
Ще чакам с нетърпение да споделиш ❤️ имам имен ден през януари 😊😆😊

# 190
  • Melmak
И аз ще чакам Денси да сподели, защото имам рожден ден през януари! 😁😁😁

Подарих Mont Blanc - Legend Night на мм, защото неговия свърши, взех го от елинор на намаленията. Дойде на добра, според мен, цена. Мм се зарадва, защото не очакваше и сега ще си имам един прекрасно ухаещ господин! ❤

# 191
  • Sofia

Аз го пробвах вчера в Дъглас, разкошен е! За любителите на мускуса и гушливите аромати е прекрасен. Страшно ми прилича на нещо и от вчера не мога да се сетя на какво, ще се побъркам Simple Smile
Цената е безумна в Дъглас, дори с намалението, ще го чакам някъде по сайтовете, защото го искам, определено.
Доста е траен също така, на ръката ми стоя 5-6 часа, от ръкава на пуловера мирише цялата стая и сега, повече от 12 часа по-късно.... Ще го пера, като се отмирише ръкава GrinGrin

# 192
Обръщам се към парфюмните повелители в темата за една по-специфична препоръка - кой парфюм смятате, че би се харесал на жена, чийто любим аромат е Diva на Ungaro? Харесва също Euphoria на Calvin Klein.

Чакам поръчка с L'Interdit (подновявам го) и Barénia, но окото ми е лакомо за още аромати и се чудя какво още да си купя. Колебая се между J'adore L'Or, Libre, Donna Born In Roma.

# 193
Бихте ли споделили мнение за Blend Oud Sapphire? Виждам, че е на добра цена в Елинор.

# 194
Ако познавате Сатена на Кюркджиян, имат много сходства двата аромата. Сапфира е една идея по- нежен и по- леко подсладен от екстракта. Ако харесвате комбинацията роза - уд, ще се влюбите категорично.

Общи условия

Активация на акаунт