Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 56 878
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
Все още му се чудя Simple Smile
Имам подаръчен ваучер за магазин Дъглас и съм си наумила, че трябва да го изхарча в най-скоро време и то точно за парфюм.
В търсене съм на женствен/секси/ аромат, запомнящ се такъв... знам, че всеки има различен вкус, но ще се радвам да споделите ваши любими, за да мога по-лесно да откия моят аромат.

# 166
Libre или addict на Dior

# 167
  • Бургас/Пз
Благодаря на включилите се. Мисля, че младежът ще хареса Аqua di Gio edp или Versace Man Eau Fraiche, така че един от двата ще бъде Simple Smile

Аз днес се радвам на Ланком Идол Интенз. Много удоволствие ми носи този парфюм.
Да ви споделя /да не кажа - да ви се оплача/ снощи бяхме на кино. Салонът беше пълен и на реда зад мен една "дама" така яко беше прекалила с някакво си подобие на Делина, че беше нещо ужасно. И в киното топло и тя при всяко движение на стола, понеже не се спря тая ми ти жена и това се разнася. Ужас просто. Нямам нищо против някои да си носят имитации, ама малко от малко да се съобразяват на места , на които са събрани повече хора. Познавам аромата /въпреки че го нямам/ и не мога да го объркам.

# 168
  • на последния етаж
Какво мислите за La Belle и La Belle Le Parfum? Мисля, че съм пробвала някой от тях, но не съм сигурна. Сега не ми се излиза по магазини да тествам, че сигурно е някаква страшна навалица.

# 169
  • Sofia
Благодаря на включилите се. Мисля, че младежът ще хареса Аqua di Gio edp или Versace Man Eau Fraiche, така че един от двата ще бъде Simple Smile

Само да отбележа, че Арманито е в пъти по-трайно и интересно от Версачето. Прочетох,  че трайността не е приоритет, но все пак.

# 170
  • Бургас/Пз

Само да отбележа, че Арманито е в пъти по-трайно и интересно от Версачето. Прочетох,  че трайността не е приоритет, но все пак.
Оо, Карен, благодаря много 🥰

# 171
Потвърждавам за Арманито. Хубав, силен и траен. Синът ми го имаше и много си го харесваше.

# 172
И аз се включвам с потвърждение за Армани, хубав е, траен, но нищо впечатляващо като аромат. Може би , защото съм се насочила към нишовите аромати и/или харесвам вече друг тип парфюми.

Та, за предложенията за дамски парфюм, предлагам да видите на Ван Клийф, както и един вечен и много стар мой любимец - Alien. Alien Godess също много ми харесва. Видях, че е предложен на Диор Addict, този парфюм ми е един от най-отвратителните евър, така че бих посъветвала задължително да се помирише, по-специфичен е и не се харесва на всеки, на други пък става любим от първия момент.

# 173
  • София
Кога се очаква зареждане на Шанел Егоист без опаковка в parfium.bg?

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 20:28 от Станислава5642

# 174
  • Бургас
Здравейте!
Можи ли мнение за Devotion Dolce&Gabbana? Подхосящ ли е за поръчка на сляпо?
Недейте без проби според мен, нищо особено не е за мен и никак не го харесвам, много шум за нищо, но това си е лично мое мнение.Носи нещо от Лайт блу, плюс ванилия. Интенз версията също не харесах, имат много общо за мен.La Belle и La Belle Le Parfum на кратко имат разлики, аз имах и двата и двата ги продадох.Харесвам повече Ла Бел, там при мен крушата вземаше превес и ванилия, в Ле парфюм има много тонка, аз лично ако ще стреляш на сляпо съм за първата версия, за мен е по- женствен и по- лесен за харесване.Прави и хубав шлейф.И двата са много трайни.За секси парфюм предлагам Бърбъри Годес, много женствен, елегантен и хубаво смесен е за мен, ванилия, бели цветя , лавандула, наскоро писах за него.В момента цената за 50мл. е разкошна, пръснат по косата е уникален, разкошен шлейф, голяма красота и показва супер трайност.Влюбена съм, не зная защо никой не пише за този парфюм, на мен ми е много любим.Интенз версията също много ми харесва.

# 175
Момичета, имате ли представа колко тежи пълен YSL Black opium extreme (90 мл.)? Флакона е не прозрачен, пробвах с фенерче, но не мога да видя какво количество е останало.

# 176
Здравейте! Почти не се включвам в дискусиите, но редовно чета темата и ето ме сега с молба за помощ. Натоварена съм с нелеката задача да избера парфюм за 25-годишен симпатяга, който обича да пътува, да си угажда, има сериозна длъжност във финансова институция и сега иска нов интригуващ парфюм. Досега е носил тривиални класики като Dior Sauvage/elixir, Carolina Herrera 212 Vip, YSL Y и т.н., но сега иска нещо по-официално, заявяващо присъствие и тежкарско... тип old money, ако съм разбрала правилно. Bowtie
Половинката ми е тотално оперирана от желание да ползва нещо различно от възможно най-свежите и дискретни парфюми, а може да кара направо и без, така че нямам почти никакъв опит в света на мъжката парфюмерия. Затова ще разчитам изцяло на вашите предложения. Innocent Бюджетът е до 250-300 лв.

# 177
За съжаление не се вмества в бюджетът иначе бих препоръчала Guerlain Tobacco Honey

# 178
Здравейте! Почти не се включвам в дискусиите, но редовно чета темата и ето ме сега с молба за помощ. Натоварена съм с нелеката задача да избера парфюм за 25-годишен симпатяга, който обича да пътува, да си угажда, има сериозна длъжност във финансова институция и сега иска нов интригуващ парфюм. Досега е носил тривиални класики като Dior Sauvage/elixir, Carolina Herrera 212 Vip, YSL Y и т.н., но сега иска нещо по-официално, заявяващо присъствие и тежкарско... тип old money, ако съм разбрала правилно. Bowtie
Половинката ми е тотално оперирана от желание да ползва нещо различно от възможно най-свежите и дискретни парфюми, а може да кара направо и без, така че нямам почти никакъв опит в света на мъжката парфюмерия. Затова ще разчитам изцяло на вашите предложения. Innocent Бюджетът е до 250-300 лв.

Моите предложения, които много препоръчвам и горе долу се вместват в бюджета, са:
Byredo De Los Santos
Eight & Bob Egypt
Memo African Leather - този май е малко над бюджета.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 23:36 от Dewi D

# 179
Subsesif и Farah на Brecourt .

Общи условия

Активация на акаунт