Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 56 801
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
L'erbolario имат парфюм Ванилия, който според мен е реалистичен.

# 121
  • Somewhere far away
Момичета - дали ще ми хареса този Dupont?

https://parfium.bg/s-t-dupont-passenger-eau-de-parfum-za-jeni-bez-opakovka-1

Обичам силни и натрапчиви аромати, любим ми е  Just Cavali, за да се добие някаква представа какво харесвам.

# 122
Момичета - дали ще ми хареса този Dupont?

https://parfium.bg/s-t-dupont-passenger-eau-de-parfum-za-jeni-bez-opakovka-1

Обичам силни и натрапчиви аромати, любим ми е  Just Cavali, за да се добие някаква представа какво харесвам.
Надали ще ви хареса.Парфюма е лек и ефирен.Флорален букет с крем.Нищо общо с Кавали.

# 123
Можете ли да ми предложите аромат за младеж на 17 г, който страшно харесва Arabians Tonka Montale, нещо подобно или аромат, който много се харесва на тази възрастова група, до 100 лв

# 124
Здравейте, поизтървах ви малко, сега наваксвам с четенето (в момента съм на предходната тема).
Включвам се само ни в клин, ни в ръкав с едни снимки на викториански парфюми (от клипче в ютюб за онова време), които ми се сториха интересни за споделяне.

# 125
Можете ли да ми препоръчате парфюм на Mancera за мъж? Като ориентир - има и много харесва на Mancera Red Tobacco

# 126
Някой може ли да каже дали дамския парфюм на Христо Стоичков е копие на някой друг.Тук бях чела за мъжкия,че го оприличават на 1 милион.
На мен много ми приличаше на нещо като го помирисах на листче и бих спекулирала, че е копие. Въртях се около нещо на Paco Rabanne, но после реших, че най-много ми напомня на Good Girl.

# 127
  • Sunshine state
Можете ли да ми препоръчате парфюм на Mancera за мъж? Като ориентир - има и много харесва на Mancera Red Tobacco
Cedrat Boise Mancera е много хубав и харесван мъжки аромат. Траен също така.

# 128
  • Somewhere far away
Аз ли нещо не помня или преди имаше безплатна доставка от парфимо? сега вече няма. не че нещо, но не е ли малко нагло да поръчваш парфюм за 200 лв и да плащаш и доставка?

# 129
  • София

aslk - за мен, перфектния избор във Вашият случай е  Hugo Boss Bottled Absolu
https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Bottled-Absolu-96246.html

Взел е от хубавите черти на Ред Табако, като в добавка имаме приказно шоко пачули, както и усещане за някакъв отлежал опушен ром. Превъзходна трайност и сияж. Много богат, наситен и чудесно смесен аромат. Ако вкуса на получателя гравитира около Ред Табако, то това издание на Хуго бос е 100% в десятката. Топ избор.

# 130
Ами, понеже така скромно се изказах вчера, днес спонтанно си купих Kayali Eden Sparkling Lychee:

Нито съм фен на Kayali, нито му е сега сезонът, но аз обичам и жадувам глътка свежест, когато навсякъде и отвсякъде се носят тежки, зимни, плътни аромати.
Свеж, сочен (мноооого 🤤), плодов, шампоанест, момичешки, нищо сериозно, нищо тип femme fatale.
Нямам търпение да се полея утре в мразовитата сутрин. 🥰
Нямам търпение и да го комбинирам с това-онова.

# 131
  • Sunshine state
Днес абсолютно по случайност се сдобих с комплект La Belle на Жан Пол Готие. Нямах намерение да го купувам, понеже вече имам два аромата, които са много подобни, но не издържах на цената от $79 и го взех. Едно пръскане на ръката и вече е превзел всичко. 😍

# 132
Благодаря 😊

# 133
Днес абсолютно по случайност се сдобих с комплект La Belle на Жан Пол Готие. Нямах намерение да го купувам, понеже вече имам два аромата, които са много подобни, но не издържах на цената от $79 и го взех. Едно пръскане на ръката и вече е превзел всичко. 😍

От къде е тази придобивка. Такова тъмно синьо лилаво шише не знам да има в серията Дивин. Или зрителна измама от снимането. Може ли снимка на капака.

# 134
Бях видяла някъде, че новите La Belle-и първия и Ле Парфюм са в по-тъмни шишета.

Общи условия

Активация на акаунт