Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 56 719
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Защо причислявате Mauboussin към арабските?
Аз ли пропускам нещо?

# 496
  • Sunshine state
За мен Star няма нищо общо с парфюмите на Narsico.Имам 7-8 от тях и са много добре изпипани.Star е накъртващо сладък,точно арабски парфюм.Пробвах го няколко пъти и си седи при другите арабели,които няма да ползвам.
Те са френска компания.

# 497
  • Бургас
Аз не разбрах коя точно Хипнотична отрова мразите, защото едт и едп са два съвсем различни аромата.И аз имам проби от двата още когато Нотино бяха Енцо.Аз харесвам повече ЕДТ.Парфюм за днес е старото класическо Клое, великолепна розова класика.

# 498
Аз не разбрах коя точно Хипнотична отрова мразите, защото едт и едп са два съвсем различни аромата.И аз имам проби от двата още когато Нотино бяха Енцо.Аз харесвам повече ЕДТ.Парфюм за днес е старото класическо Клое, великолепна розова класика.
Аз вече отговорих по-нагоре, че става въпрос за едп

# 499
За мен Star няма нищо общо с парфюмите на Narsico.Имам 7-8 от тях и са много добре изпипани.Star е накъртващо сладък,точно арабски парфюм.Пробвах го няколко пъти и си седи при другите арабели,които няма да ползвам.
Те са френска компания.
Знам,че са френска компания.Проверих ги преди да си закупя парфюма.И очаквах нещо с европейско полъх.Но, се разочаровах.Както съм писала, много се доближава до арабските.Пробвах и Elle и той не ми допадна.

# 500
  • Sunshine state
Извинявай, цитирала съм те погрешно. Постът под твоя имах предвид. Simple Smile
Зависи какви арабски се взимат. Аз нямам нито един тежък и ориенталски в моята колекция, а имам над 20 арабски парфюма. Може би Камра се счита за по-тежък, но той пък е сладък и няма нищо арабско в него.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 16:40 от Pupitka

# 501
Всеки го усеща по различен начин. Аз го купих преди време без никакви очаквания и за моя огромна изненада ми хареса доста. Дори поръчах резервен флакон, изкушена от нереално ниската за това качество цена. Направи ми впечатление, че на комплекта, който освен флакона 90 мл, имаше и травъл, мисля 10 мл, на "държава производител" пишеше ОАЕ, а на стандартния парфюм, който аз поръчах - Франция. Грешка ли е било не зная, но лично за мен няма нищо арабско в този парфюм. Намирам далечно сходство с Принцесата на Килиън. 😉🙄

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 00:03 от cabochard

# 502
  • София
Докато сме на Mauboussin - може ли няколко думи за класическия EDP. Стар парфюм е, знам, но никъде не съм го душила, пирамидата е олдскуул и ми допада на първо четене, но не ми се гърми насляпо.

# 503
Извинявай, цитирала съм те погрешно. Постът под твоя имах предвид. Simple Smile
Зависи какви арабски се взимат. Аз нямам нито един тежък и ориенталски в моята колекция, а имам над 20 арабски парфюма. Може би Камра се счита за по-тежък, но той пък е сладък и няма нищо арабско в него.
Ако е за моя пост, не съм коментирала точно тази марка - не я познавам. Заговорих за арабчетата защото парфюмът беше сравнен с арабските.

# 504
  • София
Правилния пост си е цитиран. Смислово звучи, че Mauboussin е арабски парфюм.

"Star е накъртващо сладък,точно арабски парфюм.Пробвах го няколко пъти и си седи при другите арабели,"

# 505
Явно не съм се изразили правилно.За мен е като арабски парфюм. Имам едно Пудре на Ана Арабиан, с което много си приличат.Него също го сравняват с Нарцизо,но няма нищо общо. И двата ме задушават и имат неприятна остатъчна миризма

# 506
Аз минавам да похваля Molinard Figue. Страхотна смокиня, невероятна! При мен се усеща и лек шоколадов аромат, без да го прави много сладък. Разкошотия! Препоръчвам за всички любители на смокиновият аромат. Плюс това е бюджетен, намира се за под100 лв.

# 507
  • София
Аз минавам да похваля Molinard Figue. Страхотна смокиня, невероятна! При мен се усеща и лек шоколадов аромат, без да го прави много сладък. Разкошотия! Препоръчвам за всички любители на смокиновият аромат. Плюс това е бюджетен, намира се за под100 лв.

Благодаря, че споделихте, точно търсех интересна смокиня за Коледен подарък.

# 508
  • 🌊
Аз си разчиствах Фрагрантиката предновогодишно. Развих си навика да си ги подреждам по цветове, но нещо, което забелязах е, че много окапаха желаните, а за съжаление не намирам нови, които да ме впечатлят. Сладките парфюми нямат много интерес, което е разбираемо, но лошо за мен.

# 509
Смокинята на Молинард е разкошен аромат ❤️
Много добре стои и на мъже, и на жени.
4 или 5-то щишенце сме почнали вкъщи.

Наслаждавам се на Nun в студеното време.

Кумкуат серия се появи коледно в Локситан, мноог нежен и ненатрапчив аромат имат продуктите, чудесни за под парфюма ми.

пс/ Станислава, поста Ви не е за тук.
Питайте в "Изпитани сайтове за прафюми"

Общи условия

Активация на акаунт