Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 898
  • 769
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Какво е това "прилежно", нещо за ядене ли..?

# 211
Моят "прилежен" е с комплект учебници като баници. Майтапя се, че само трябва да се сложи на учебника яйце и сирене, и може да закуси с него Simple Smile

# 212
Просто имат много примери за успешни стриймъри и ютубъри, които изкарват стотици хиляди чрез хобито си ОБАЧЕ няма как всички тийнове да станат такива 🤷🏻‍♀️
Моя син не чете от малък,иначе до миналата година беше отличник (има дарбата да помни в час)
Книгите за лятото ги слуша в Сторител 🤦🏻‍♀️
Не спортува нищо,само компютъри и игри го вълнуват.Няколко стари лаптопа е разглобил,2 компютъра...човърка ,разменя части и преинсталира windows на приятели.
На 13г е , 7-ми клас

# 213
Няколко стари лаптопа е разглобил,2 компютъра...човърка ,разменя части...
He'll be an engineer. Grin

# 214
Явно за много от децата ни думата успял е равна на човек изкарващ прилична сума пари.
Вярно, че се появиха много неграмотни хора с добри доходи, но категорично са далеч от успели хора.
На мен ми се размила устата да обяснявам, че успял е да си свободен със свободно право на избор. Да можеш да избираш дали ще работиш хирург или боклуджия. Да можеш да избираш дали ще учиш в Харвард или в Мало Бучино.

Все избори, които с посредствено образование няма как да се случат.
Ама кой ли ме чува Wink мързела владее света у нас.
Ако не се скараме или не се осере, ученето е мираж.
За сметка на това тази сутрин стана в 6 за да е на Витоша в 8.30 да кара борд. Става ли дума за неговите интереси е готов и земята да изкопае та да се случат. Да е отговорен, организиран и мислещ не му е проблем, ако не става въпрос за училища.
Дишам дълбоко и важното в да сме живи и здрави Wink

# 215
  • София
Просто имат много примери за успешни стриймъри и ютубъри, които изкарват стотици хиляди чрез хобито си ОБАЧЕ няма как всички тийнове да станат такива 🤷🏻‍♀️

Нито един тийн не е станал такъв. Понеже с години работел в подобен бранш още от първия интерес към ютюбърите му обясних как точно работи системата и, че зад всеки популярен канал стои екип. Отделно имах късмета, че за училище трябваше да снима някакво видео. Снимах аз, но му свалих програма за монтаж, обясних му как се монтира и да се оправя. Като видя колко време отнема монтажа и заснемането на няколко минути и ме разбра. Но пък се влюби в монтажа и сега иска да следва режисура на монтажа.

Но за парите мога да кажа, че има епидемия от повърхностност от една страна и всички мислят за пари, но от друга страна, децата имат истински страх, че няма да се справят. Поне за моето поколение е чужд страха, че ще сме бездомни, а и при тях и това го има, да не говорим, че част от момчетата са убедени, че ако нямат пари няма да имат ни гадже, ни семейство. По цяло лято съм на едно сърф училище на морето и да не ми е представителна извадката, това което чета потвърждава впечатленията ми. Може би повече трябва да се обяснява за парите и живота, защото повечето хора не стават милионери, а няма и нужда.

# 216
Явно за много от децата ни думата успял е равна на човек изкарващ прилична сума пари.
Вярно, че се появиха много неграмотни хора с добри доходи, но категорично са далеч от успели хора.
На мен ми се размила устата да обяснявам, че успял е да си свободен със свободно право на избор. Да можеш да избираш дали ще работиш хирург или боклуджия. Да можеш да избираш дали ще учиш в Харвард или в Мало Бучино.

Все избори, които с посредствено образование няма как да се случат.
Ама кой ли ме чува Wink мързела владее света у нас.
Ако не се скараме или не се осере, ученето е мираж.
За сметка на това тази сутрин стана в 6 за да е на Витоша в 8.30 да кара борд. Става ли дума за неговите интереси е готов и земята да изкопае та да се случат. Да е отговорен, организиран и мислещ не му е проблем, ако не става въпрос за училища.
Дишам дълбоко и важното в да сме живи и здрави Wink

Е точно това и аз обяснявам - за възможността за избор, не говоря за заплати и пари.

# 217
Може ли да ми кажете нещо, което действа бързо върху единична упорита пъпка?

# 218

Ето тези са страхотни - абсорбират пъпките буквално за една нощ.

# 219
мама-ени, благодаря, ще го потърся.
За учене, като си говорите - синът ми е в 8 ми клас в гимназия, за която учи много. Тази година си развали успеха, аз реших да не давам зор. Ще видим втория срок, тогава обикновено има по-висок успех.

# 220
  • София
Зинерит .   https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010001382 

# 221
За пъпка — натупва се със сяра и се престоява възможно най-дълго без отмиване.
Само че трябва човекът с натупана със сяра пъпка да си стои по това време вкъщи, че знаете как мирише това вещество.

Отлични антисептични свойства има сярата.

# 222
  • Варна
 По-малко ,,ухаещ", но действащ,  е серен сапун, има го в аптеките, около 1,50 лв.

https://aptekamedea.bg/niya-sapun-seren-60gr-v1

# 223
Здравейте! Присъединявам се към вас, защото имам вкъщи един 15-годишен тийнейджър. Засега основните ми оплаквания са, че е доста разсеян и леко мързелив. Снощи дори забравил да си включи конвектора и спал на студено. Не спортува активно, но ходи на фитнес, когато не го домързи — напоследък, за съжаление, това се случва доста често. Що се отнася до пъпките, използва тези неща, от които е доволен.
Скрит текст:
Неговите не са много, появява се по някоя на брадичката или носа, но кремът помага бързо да ги тушира.

# 224
https://www.notino.bg/mario-badescu/drying-lotion-lokalna-grizha … -akne/p-16091911/
Този лосион е най-ефикасното досега средство против пъпки, което сме изпробвали. Намазва се локално пъпката и я изсушава( в състава също има сяра). Едно, две туширания са достатъчни. Преди употреба шишенцето не се разклаща. Информацията  е от официалния сайт. В notino  е описано грешно.

Общи условия

Активация на акаунт