Бременна и сама

• 15 695
  • 567
  •   1
Отговори
# 15
Ама моля ви се какви розови очила?!!!
То са алени свещи, червени фенери, ред фарове, кармазъ знамена се веят от първото изречение.
Кофти ситуация с предстоящо тежко решение- няма правилен избор. На 27 г следва да си повече мислеща- преди правенето на дете се изяжда поне торбичка сол, за поне година.
Каквото и решение да вземеш гледай поне да е добре обмислено, защото поемаш 20 годишен ангажимент освен за своя и за още един живот.
Родителите ти са отгледали теб, сега за твоето дете не са длъжни, но ако това ти е вариант първо го обсъди с тях, а не ги поставяй пред свършен факт.
 Помисли и реши трезво и отговорно докато имаш време. Късмет🍀

# 16
Здравейте,

След бурна и кратка любов с човек, с когото страшно много си пасвахме (и обичахме) и до ден днешен го мислим и двамата, аз забременях.

Това е най-голямото ти заблуждение, и то на 27 години.
Бурна и кратка любов, хубаво, но не и да се оставиш да забременееш веднага. Защото няколко месеца не са достатъчни да опознаеш добре един човек, да знаеш кой е, какъв е, подхождате ли си наистина или е само хормони и романтика..

А и сега сигурна ли си, че е само това което описваш? Дали той няма и други скрити "неща" - проблеми, зависимости...

# 17
Не бих родила при тези обстоятелства. Не си престаряла на 27 години, имаш шанс да срещнеш мъж, който те обича. Някак много примитивно и егоистино гледаш на нещата, искаш че искаш... Не става така.

# 18
Никакво-никакво, ама той след 5-10 години ще припляска и ще каже макактака наследник пък не е с мойто име, свекървата ще му даде пари за един ДНК тест, през съд ще го припознае и тогава да видиш какъв цирк ще настане...
Хм, като за 27-годишна по-скоро съм ЗА детето и голям шут на баща му, ама такъв, че никога да не го виждам и чувам. И никакво припознаване, никакво!

# 19
Щял да е до мен, докато се възстановя емоционално. Дори ми каза, че след година ще се видим пак и ще видим дали може да пламне нещо, тъй като в мен виждал страхотна жена и потенциална и способна майка.

Дали ще задържиш детето, или не – ти си решаваш. Аз не бих.
Но само не се връзвай на думите му, които съм цитирала. Лъже те. Не само не те иска, но и няма да се вижда с теб и да проверява дали ще пламне нещо (то досега щом не е пламнало, кога друг път???), нито вижда в теб страхотна жена и потенциална майка за децата си. Ако беше така, сега щяхте да сте заедно, да се радвате на бременността ти и тази тема нямаше да я има.
Сритай за малко хормоните си в ъгъла, отвори си добре очите, сложи си тапи на ушите за сладките му приказки и си размърдай мозъка. И избери най-малкото зло, защото нищо добро няма да получиш от този мъж.

# 20
  • София
Ха, наистина ли мислиш, че тоя Мунчо ще тръгне да дава пари за ДНК тест и припознаване.
Ха-ха-ха-ха-ха!
Виц.
Да не говорим, че след определено време май няма много права, дори и да докаже бащинство. А, и ако случайно тръгне в тази посока като му каже, че ще трябва да плати  27 600лв за изфръжка за тия 10 години (минумум, сега минималната е 130лв на месец, тоест за 120 месеца е тази сума, при това, ако минималната заплата не се вдигне въобще). Та...
Ха-ха-ха-ха-ха!

# 21
Относно това дали да задържиш или не детето- изборът и решението трябва да са твои ( както и последствията/ отговорностите, които следват от това).
Относно въпросния плужек ( съжалявам, ама това не е мъж)  - не те обича. Манипулира те с цел да направиш аборт. Няма да имаш подкрепа от него, а пък това с потенциалната майка и съпруга…. Сериозно ли се вързваш на това?!  Единствените чувства към подобен индивид, които бих изпитвала са отвращение. И последната капка любов би се изпарила с тия л@.на, които излизат от устата му.

# 22
  • София
Любов в тази ситуация няма, поне не и от страна на мъжа. Наивно е да си въобразяваш, че този човек ще бъде при теб сега или в бъдеще. Дали ще задържиш детето зависи от теб, финансовите ти възможности и възможностите за подкрепа (физическа, логистична, организационна и пр.) от страна на родителите.

# 23
Ха, наистина ли мислиш, че тоя Мунчо ще тръгне да дава пари за ДНК тест и припознаване.
Ха-ха-ха-ха-ха!
Виц.
Да не говорим, че след определено време май няма много права, дори и да докаже бащинство. А, и ако случайно тръгне в тази посока като му каже, че ще трябва да плати  27 600лв за изфръжка за тия 10 години (минумум, сега минималната е 130лв на месец, тоест за 120 месеца е тази сума, при това, ако минималната заплата не се вдигне въобще). Та...
Ха-ха-ха-ха-ха!

Имам няколко такива примера пред мен. Нещо им става в един момент, дали от самосебеси или под натиск от родители, не знам. Ама ходят и правят. Защото изведнъж се оказва че имат Наааслееедник на великия им род Карагрънцулкови и трябва да им носят великото име. И ходят и правят тестове и в съд доказват. Защото къде е да го гледаш това дете 10 години от памперси, къде вече на 10 да можеш да ходиш на футбол и риба с готов човек. Смешно е сега, ама на майките хич не им е смешно като се пръкнат едни такива с наранено его след сума ти години наготово.

# 24
Не говори повече с него, по никакъв повод, блокирай го. В никакъв случай не му съобщавай решението си, не само на него но и на общи познати. Ако си близка с родителите си говори с тях и си вземи сама решение. Вземеш ли решение да родиш не се поддавай на импулса да го търсиш, че може да се умили от бебето и да размисли. Ако някой пита, казваш не е от него, хората са любопитни и разнасят клюки.

# 25
Сети се за историята на Александра Сърчаджиева. А тя дори е призната от баща си и носи неговото име.
В следствие на травмата от отхвърлянето се хвана с пияница и страда още повече.
На 27 год. света е пред теб. Имаш време да намериш читав човек и да си родите дете.
Сега, тялото може да си е само твое, но детето е общо и след като той не го желае трябва да си помислиш много хубаво. Помисли, дали нов партньор би приел доведено дете...

# 26
Не знаем положението ти, сама ли живееш, на квартира ли си, родителите къде живеят и т.н.
Щом желаеш детето, ако имаш подкрепата на твоите родители - роди го и си го гледай.
Но от сега вземи мерки и го отрежи тоя Льольо веднъж завинаги.
Спри комуникация, блокирай в соц мрежи, изтрий номерата и го изтрий от главата си най-вече. Не го записвай като баща на детето и даже най-добре да не знае, че ще го раждаш.
От друга страна, ако мислиш, че с детето ще го накараш да си го върнеш обратно, правиш огромна грешка.

# 27
  • На изток от Ада
Роди го, имаш подкрепа.

Аз съм такоеа дете, с баща ми се запознах в 8кл . Разбира се не направи ДНК тест и пак нямам баща. Според него съм от друг мъж... И майка ми ще фалшифицира ДНК теста ,защото е мед. сестра...
Не поддържаме връзка с него , знам къде живее, и понякога ми се иска да ида...
Изгледаха ме баба и дядо. Рано починаха , не успях да ги опозная.
Баща ми няма други деца!

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 21:52 от nasito8988

# 28
  • София
За детето не мога да давам съвети. Предвид възрастта бих го задържала, а може и да го махна. Не съм сигурна.
Но категорично бих прекратила всякаква връзка с този мъж, дори и възможностите за случайно засичане някъде.
И никога не бих настоявала да има общо с детето.
Той просто се е позабавлявал и е говорил глупости, които нямат общо с истината, а ти си му объркала плановете да изчезне спокойно.

Последна редакция: сб, 23 ное 2024, 11:16 от Fever Ray

# 29
  • София
Авторке, нали осъзнаваш, че тези приказки как щял да бъде с теб докато се възстановявиш емоционално от аборта и след около година можело да се съберете, защото те виждал като потенциално добра майка, са пълни лъжи? Цели да те накара да направиш аборт и ще изчезне яко дим. Ако се съмняваш, му кажи, че си направила, и гледай шоу.

Иначе съм отвратена от цялата история. Супер се напрегнах, като я четях. Той е долно л*йно, а ти влюбена загубена по него. Жалко. За детето съвет не мога да ти дам, защото последствията ще ги носиш ти. Хубаво ги обмисли и в двата варианта.

Общи условия

Активация на акаунт