Бременна и сама

• 15 687
  • 567
  •   1
Отговори
# 525
  • here and now
Е тя очевидно е искала дете и смята да го роди. Той, ако не е искал е имал възможност да не го направи.

# 526
  • София
Като правиш секс без презерватив, рискуваш бременност и си носиш последствията. Важи и за мъжа, и за жената. И двамата са наясно как се процедира при вече настъпила бременност. Този, който не иска деца е този, който не трябва да поема никакъв риск. Бъдещият баща в случая го е поел. Това, че са се разделили не задължава жената да направи аборт. Бременността не е онлайн поръчка, да я върнеш по куриер.

# 527
Те са живели заедно - отношенията и намеренията са били едни.
После са се разделили - защо и какво е станало не знаем.
И тогава става ясно, че има бременост - ама тя не отменя причината и решението за раздяла.
Нали така описа динамиката на отношенията авторката?
Малко по-особени ми се виждат нещата от "чукал без презерватив за кеф"...
Една жена може да забременее от мъж, мамейки го или от изхвърления му презерватив /да има такива случаи/, но ако една жена се пази сама - няма как да я забременят.
Абе, Дорис, тъкмо захванах да пиша, че вече и аз се замислям каква точно е истината в тази ситуация.
После изтрих, че тук ще ме линчуват.
Обаче, девойката започва да ми се струва свръх фиксирана върху този младеж и да не излезе накрая, че бебето е опит да си го върне, след като той си е тръгнал. Как може да си влюбена, да обичаш човек, който непрекъснато ти повтаря, че не те иска, нито теб, нито общото ви бъдещо дете. За мен това би бил такъв мокър парцал през лицето, че щях да се освестя моментално. По-унизително нещо не си представям, че може да съществува.

# 528
  • here and now
Оказва се обаче, че жената в случая е готова да си поеме отговорността за безотговорността, за разлика от мъжа.
Е как не я е искал, а е правил секс с нея?

# 529
Е тя очевидно е искала дете и смята да го роди. Той, ако не е искал е имал възможност да не го направи.
Е как не я е искал, а е правил секс с нея?

Е, всички големи момичет знаем какво значи: "Той ме заряза преди да разбере това с довода, че травмите, които си носихме от предишната връзка, ни попречиха" - лекувал се е от предната си връзка, използвайки авторката Sad Не е нещо рядко случващо се!

# 530
  • here and now
И казваш един презерватив ще му попречи на лечението?
Доообреее.

# 531
Човек по време на "лечението" не е толкова здравомислещ, а е воден от егото си и желанието да нарани обекта на чувствата си. Търсят някой, който да ги разсее от негативната емоция.
Някой дори се женят прибързано и правят деца, за да натрият носа и да наранят бившия. Те не мислят за човека с когото се обвързват и за децата - чак после осъзнават, че това а хора с чувства и са отговорност!

Моята близка например ми е споделяла, че така се е омъжила - след 2 годишна връзка се разделя с приятеля си, който след това многократно бе кмет на нейния град, имаше бизнеси и е ясно, че е бил умен и деен. Три месеца по-къно е женена и бременна от друг - шофьор и електротехник, много влюбен в нея. По-късно осъзнава, че не е било най-разумното отмъщение, но продължава поетата посока. И разбира се казва, че не съжалява за децата си.

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 00:04 от the Дорис

# 532
Може този юнак да се върнал междувременно към предишната си връзка, без да му дреме особено за авторката, възможно е да е имал отношения/сношения и с двете. Няма да е първият случай в историята.
Това не го оневинява изобщо  - не искаш ли бебета, си вземаш мерки.

# 533
  • here and now
И ти оправдаваш такова поведение?

# 534
Няма намесени трети лица в отношенията ни. Предлагам да заключим темата вече.
Благодаря за мненията!

# 535
Кратка и бурна връзка, следва раздяла и неочаквана бременност. Ми, човекът просто се чувства изнасилен да се обвърже с авторката за цял живот. Щото едно дете си е такава връзка. А той не иска. Нито жената, нито дете от нея. От друга жена да. Но не и от нея. Тя да спре да се надява, че той ще се събере с нея, или ще си погледне някога детето, и да си взима решението сама. Просто детето й няма да има баща.

# 536
И ти оправдаваш такова поведение?

А ти искаш да кажеш, че е нужно да се оправдават действията на наранено его?
Жалко за момичето! Толкова мога да кажа!

# 537
Няма намесени трети лица в отношенията ни. Предлагам да заключим темата вече.
Благодаря за мненията!

Добре, но ти как си обясняваш това поведение? Причина трябва да има някаква. Все едно дали ще я напишеш тук, може би не би искала, разбирам.
Но нещата имат някаква логика. Има някаква нишка, която обяснява подобно поведение.

# 538
  • Paris, France
Без бебето, да. Искал да изградим връзката си и тогава да си направим бебе. След време.

П.П. Не ме е навил, нали това пиша. Казах му да реши дали ще е до нас.

Хахаха. Смешник. Искал бебето като сте го правили, но сега не го иска точно това бебе за да започвате да изграждате връзка. Че тя вашата връзка е гръмната отдавна и на нейно място зее огромна черна дупка, от която се веят поле червени байраци. След месец може да реши, че иска да си даде още 6 години, да иде в Перу, да се засели в пещера. Мани!

Може един ден да прояви отново интерес към теб и към детето даже, но на него не може да се разчита за нищо. За ни-що. Ни-щич-ко.

Написах ти един пост какво да почнеш да подготвяш. Ако искаш, пиши от какво имаш нужда, какво те интересува около бременност и раждане, каквото искаш!

Не е края на света и ще отгледаш детето някак си, макар и първите десетина години да е много, много трудно.

Започни да се подготвяш, така че като родиш да имаш максималното необходимо и да можеш да гледаш бебето!

Договорът за наем на квартирата на чие име е? Ако е на името на двамата, трябва заедно да я освободите. След това не ти трябва.

Максимално си събирате мислите с родителите ти и оправяте бумащината и битовизмите около бременността, раждането и гледането в първите 3 години.

Кратка и бурна връзка, следва раздяла и неочаквана бременност.

Върти ми се, че авторката писа, че и той е искал дете. Не е било случайно, несработили противозачатъчни (contraception failure).

Мъжът е действал импулсивно и поставен пред фактите се е осъзнал. Много мъже правят като него.

# 539
  • here and now
the Дорис, аз никого не оправдавам, напротив.
Призовавам всеки да носи последствията от изборите и действията си.
Тук в случая момичето прави това, за разлика от ... ми не знам как да го нарека....

ПП Аворке, може да има трети лица и ти да не си информирана за тях.

Общи условия

Активация на акаунт