BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 920
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 625
Според мен всяко интервю в “На кафе” вече е провал, което важи и за цялото предаване. Разбирам, че на Гала вече не й се работи, но тези интервюта по 15 минути и лаладжии в панела са ужас.

# 2 626
Отдавна не поглеждам На кафето, но към подкаста имах някакви очаквания, които не се оправдаха. Преди мислех, че Елена има данни за тв, сега по-скоро не.

# 2 627
Да, Пони, пак щях да го мисля, особено, ако и аз съм гласувала за него..Това е нещо като изборите, гласуваш и чакаш да видиш дали спечелилият ще си изпълни обещанието или пак ще се разочароваш. Аман от популисти и манипулатори на гърба на наивния народ. Крайна съм..
Здравей Беба Joy Trollface

# 2 628
Елена каза в подкаста с Ланеца, че тя е И РЕДАКТОР на ББ…

# 2 629
Марио е бил дете в риск и е от оцеляващите. Да се очаква обаче, че от травмите не са останали следи или че няма да има и занапред проблеми, е доста нереалистично и според мен прекалено.
И проблемите, и парите са си негови. А също и неговата сексуалност🙂
Така е.

Не може и да се очаква, че при майка с шизофрения, при него няма да има по-голям риск от психични разстройства.

Какво риалити ще обсъждаме следващия сезон? Joy

# 2 630
  • София
Да, Пони, пак щях да го мисля, особено, ако и аз съм гласувала за него..Това е нещо като изборите, гласуваш и чакаш да видиш дали спечелилият ще си изпълни обещанието или пак ще се разочароваш. Аман от популисти и манипулатори на гърба на наивния народ. Крайна съм..
Здравей Беба Joy Trollface
Хайде да не се обиждаме, че мога да бъда и по-крайна Laughing

# 2 631
Елена каза в подкаста с Ланеца, че тя е И РЕДАКТОР на ББ…

И при гостуването на Марио го каза.
Аз само него съм и гледала, де. Не, че не заспах по някое време. Grinning

# 2 632
Марио не е интересен извън контекста на по-неприятните/скучни участници, на които са бъде жертва.

# 2 633
  • София
Добре де, а ако Георги беше спечелил за какво смятате, че щяха да отидат парите? Или, Боже опази, ако беше Косара?

# 2 634
  • София
Най-разумен от всички беше Радо и ако той беше спечелил, щеше да ги вложи в бизнеса си. Ако беше спечелил Гого можеше да ги дари за благотворителност, защото той си има пари..
Всички останали са на дъното и не могат на две магарета сеното да разделят, пък камо ли да управляват средства..
Ланеца каза, че носи пари с чували, така че и него няма да го мислим..Laughing

# 2 635
Ама моля ви се победителя не се избира по критерия за какво ще си изхарчи парите от наградата!... За каквото си иска, затова ще си ги харчи. Радвам се, че Марио е победител, изстрадало момче с добро сърце и със своите недостатъци като всеки един от нас.

# 2 636
Аз не разбирам какво е това настървение за тези пари, ще кажеш, че е спечелил 5 млн. Това са просто едни 100хил. На сегашните цени не знам за кое по-напред могат да се вложат, особенно ако си на дъното на пирамидата на потребностите. Нормално е да е объркан и да отговаря хаотично, не е свикнал на такова журналистическо внимание особенно, когато усещаш, че са негативно настроени към теб. За отбъскване на такива индивиди си трябва по-силна психика, а очевидно той не я е изградил все още.

# 2 637
Най-разумен от всички беше Радо и ако той беше спечелил, щеше да ги вложи в бизнеса си. Ако беше спечелил Гого можеше да ги дари за благотворителност, защото той си има пари..
Всички останали са на дъното и не могат на две магарета сеното да разделят, пък камо ли да управляват средства..
Радо, авера на продуцента ли? Не разбрахте ли, че тоя Гого не е никакъв милионер. Колко обидно да смятате, че 50 годишен мъж със страх от обвързване и един млад симпатичен лъжец не са дъното. Всички са дъно, иначе нямаше да са в ББ. Аз познавам доста хора, които имат много пари и в БГ и в чужбина - нито един от тях няма да загуби 2 месеца от живота си, за да се излага по тв. Айде слезте на земята вече! Така обичния ви милионер що не каза - аз влизам и ако спечеля всичко дарявам, а?!

# 2 638
Миналата вечер така се смях с Кулагин на лайфа. Кой милионер вика ще си остави бизнеса и ще влезне 2 месеца затворен да се бори за някакво такси и джобни пари. И дефакто си е така, всички вътре са един дол дренки. На мен самия етикет милионера (Гого), който му беше даден от Биг брадър ми е като ирония.

# 2 639
  • София
Радо, авера на продуцента ли? ..
Почти всички са авери на продуцента и са били част от негови проекти... Останалите са познати на познати на продуцента...Кое не е ясно?

Общи условия

Активация на акаунт