⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 28 148
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Четох преди  малко в Афера, че синята зона не функционирала . Вчера си получих и фактурата от Виваком и нямаше начислени 2-та смс-а от предният месец. Някой с инфо по въпроса?
От апликацията си дърпат сумите при мен Simple Smile
За смс-те не знам каква е ситуацията.

# 136
  • In transit
Topsy, при мен си фигурират всички смс от миналия месец.

# 137
  • Под Слънцето
Честито, съграждани!  Такса смет ни я нашмулиха с 53% отгоре, за да се къпем в боклуци още повече през 25-та

За смс-ите от СЗ сигурно ще са в следващата фактура. Не слизам често с колата към центъра

# 138
  • Варна
Ползвали ли сте СПА зона в хотел Роял? Конкретно масаж ме интересува. Искам да взема за подарък.

# 139
  • In transit
Честито, съграждани!  Такса смет ни я нашмулиха с 53% отгоре, за да се къпем в боклуци още повече през 25-та

Чудно! Варна по-мръсна не е била отколкото е в последните месеци. Поне да се види ефекта от вдигането на данъка, ама едва ли. Confused

# 140
  • Под Слънцето

Поне да се види ефекта от вдигането на данъка. Confused

Няма. Ставаме Неапол

# 141
А каква е цената на дистанционните и обикновените водомери, че имаме 3 броя за смяна - някой с актулана информация?

# 142
  • Варна
Обикновения 75лв,дистанционен 180лв.

# 143
Момичета, предстои ми поръчка на щори, спряла съм се на плисе, препоръчаха ми фирма Касиопес с уточнение, че цените им са високи… Някой ползвал ли е услугите им, доволни има ли и евентуално алтернативна фирма? 🤔
Това е, което съм харесала при тях

# 144
И аз за щори да питам  - имаме на Алекса от 20г венециански щори,  едната голяма не издържа и се счупи, не искам да сменям всички щори в стаята, а просто да направя нова за този прозорец. Ходих на ул Кавала до офиса, имаше табела "В РЕМОНТ", звъня на телефоните - не вдига никой .. Изобщо имат ли представителство тия хора във Варна??

# 145
Здравейте! Бихте ли препоръчали специалист за капки на Бах?

# 146
  • Варна
Знаете ли някъде във Варна да правят солени торти? Като онези от едно време, палачинкови с разни солени неща примерно.

# 147
  • Варна
Знаете ли някъде във Варна да правят солени торти? Като онези от едно време, палачинкови с разни солени неща примерно.
В Неделя,Делта планет Мол има.

# 148
И в Манджера

# 149
Търся магазин с много избор на кроп топове, ХС размер

Общи условия

Активация на акаунт