⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 26 943
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Dedee, благодаря за предложението, знам за тези хора, но те продават физически само в София, искаше ми се да е магазин, където да видя на живо играчките.

# 91
Здравейте!
По това време ,къде може да се принтира един документ?
Orange книжарница в Гранд Мола ?
Мисля, че в ОМВ-тата могат денонощно

# 92
От кой физически магазин мога да купя сгъваемо термокилимче?

# 93
Паганне, мисля че в Делта Планет мол има (или ще има) коледни щандове. Миналата година имаше красиви неща, предполагам че и тази година - също. Ако имаш път натам, може да провериш.

# 94
Моля за помощ, в търсене съм на красива играчка за коледна елха. Иска ми се да е стъклена и впечатляваща.
https://www.economic.bg/bg/a/view/sem-kalojanovi-i-tjahnata-rabo … -koledni-igrachki
Dedee, благодаря за предложението, знам за тези хора, но те продават физически само в София, искаше ми се да е магазин, където да видя на живо играчките
Дали в Белослав където произвеждат няма да имат някаква мострена зала ?

На Коледния базар на пл. Независимост ( м/у Окръжния съд и Театъра ) има къщичка където продават стъклени играчки , които произвеждат в Добрич.
Обожавам този тип украса, и си имам традиция всяка година да купувам едно ново нещо за Коледната елха , но едвам си избрах и купих една изчистена топка с няколко брокатени кръгчета.

И на двете места ми идват прекалено кичозни, и "дизайна" им куца.
Като цяло на бг производството във всякакъв аспект е този проблем, но да не отварям тази тема

Аз търся червен вълнен пуловер за подарък, държа на качеството ако можете да ме насочите, ще съм благодарна Heart

# 95
  • In transit
casual, не си уточнила мъжки или женски, но пуловерите на Бенетон за мен са перфектни. От няколко години с мм носим техни и не са мръднали. Разкошни цветове и класически кройки. Има БД доставка от сайта им над 80лв. https://bg.benetton.com/relaxed-fit-pure-merino-wool-sweater-red … 002D10BG_2Z4.html

https://bg.benetton.com/red-plum-crew-neck-sweater-in-pure-merin … 002D1K01_2Z4.html

# 96
Мерси Mikkey дамски.

Харесвам Бенетон, онлайн намирам много марки , които харесвам, но много се бавят доставките в момента.
Бих искала да го видя на живо, аз съм от старомодните Wink

# 97
Момичета, препоръки за мамограф (профилактика)? Ако може да не се чака изобщо или дълго за часове.

# 98
  • Варна
Момичета, препоръки за мамограф (профилактика)? Ако може да не се чака изобщо или дълго за часове.
д-р Христо Куцаров, в Аспарухово.

# 99
  • Варна
Още един глас за доктор Куцаров.

# 100
Благодаря ви момичета! Виждам, че няма свободни часове там, а направлението е взето преди около 10 дни. Пациентката не е и от града. За лаборатория Русев какво ще кажете?

# 101
Само хубави неща съм чувала за Куцаров. Ако звъннете и помолите може би ще можете да идете. Пробвахте ли?
Аз ходя в Русев. Доволна съм от д-р Стоева. Тя прави и мамограф. Скоро доста от техниката е нова.

# 102
Благодаря, Реа! Не знам, може ли да се избира лекаря или който е в момента, мисля че направлението е за мамограф? С предварително записан час ли ходите в Русев?
Скоро моя близка прави профилактичен мамограф в Окръжна, след което на преглед при хирург се оказа, че изследването въобще не е направено както трябва, нищо не се виждало.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 12:04 от Liashka

# 103
  • In transit
Благодаря, Реа! Не знам, може ли да се избира лекаря или който е в момента, мисля че направлението е за мамограф? С предварително записан час ли ходите в Русев?
Майка ми ходи миналия месец в Русев, около седмица чака, направиха ѝ мамографията, а след това само разчитането си взе. Явно има нова практика.

# 104
  • В центъра на моретата
Предната седмица ходих на мамограф в Аспарухово - в МЦ Куцаров.  Обадих се да взема час, казаха ми, че не записват часове-ходи се направо. Така и направих, не съм чакала даже и 5 мин. Нямаше никакви хора. Резултата го взех на другия ден, тъй като нямах време да чакам час и половина, докато излезе.

Общи условия

Активация на акаунт