Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 89

• 27 692
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Мивката може ли да се мести?Къде се намира? 3.80 не е малко за кухня ако може да се разположи на една стена и няма да има маса там.

# 106
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мивката може ли да се мести?Къде се намира? 3.80 не е малко за кухня ако може да се разположи на една стена и няма да има маса там.
Надявам се въпроса не е към мен?

# 107
Не, към дамата, чийто коментар е цитиран.,

# 108
За колекторните кутии - в повечето апартаменти леко стърчат от стената, точно както е на снимката с питането. И при нас са така, в коридора. Над тях имаме закачалки за дрехите. При нас разстоянието до касата на вратата е много малко и няма вариант да го затваряме с гардероб, освен ако не е някакъв мега плитък 15см.
Самата кутия мисля да я облека с дървени летвички или с част от паркета, който ни остана, за да е по-естетически издържано.

Да ви питам - може ли да препоръчате качествени пътеки на метър? Гледам разни Сливенски фирми предлагат доста варианти, но май няма къде да ги видя в София на живо.

# 109
  • София
Предполагам за естетика може и нещо такова
За другото не знам не ползвам килими и пътеки... Обаче като казваш колекторна кутия, ако е само за радиатори ок, иначе няма ли да ти запушат топлината от подовото ако сте с такова?

# 110
Пантон обявиха цвета за годината :
Мока мус:-)

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 00:28 от Не се сърди, човече

# 111
  • София
😂 😂 😂 😂 😂 Какъв скучарски цвят😅

# 112
прави всичко ...  някак по-бабешко  Rolling Eyes
поне да имаше, малко златничко
или не!- тогава щеше да е „стара чанта-лачена “ Joy

# 113
  • Street of Dreams
Намирам цвета за красив и луксозен, би се съчетал и със златно, и със черно, и със слонова кост, и с кой каквото предпочита.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 13:11 от OnDiNe_

# 114
Прекрасен цеят, който може да де надгражда.Имала съм дом в такива одежди и пак бих боядисала в тези нюанси.

# 115
Класически цвят, никак няма да е скучен даже според мен - зависи на какво ще се сложи,  с каква площ и съчетание, на каква осветеност, текстура... Ангелче, за твоето зелено е чуден!  Пък и не само, ама сега него видях.
Аз мисля, че скучно може да стане с всеки, абсолютно всеки цвят -  въпрос на нюанс, доза и съчетание. Същото и за обратния ефект.

# 116
+1
И с бордо, тъмно синьо и зелено също може да се съчетае чудесно.

# 117
прави всичко ...  някак по-бабешко  Rolling Eyes
А, бабешко...бебешко.😆

Аз се чудя, защо половината багаШ на внучето е в тоя цвят, а то било мода😆 На мен ми харесва.

# 118
а, не- тука става дума за интериор- текстил, боя/ стени, мебели...
трябва, по мое мнение, да е много пестеливо ползван
за облекло- друг разговор иде...

# 119
Ама, аз наистина се учудих, като отворих сака. Бебешките очаквам да са розови, сини, жълти, лилави... Остарях😂
Обаче, сега осъзнавам, че кошарата която сама си избрах е абсолютно същия цвят и диванът ми също.
Брех, поне една година ше съм модерна най-после😆

Общи условия

Активация на акаунт