Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 89

• 27 654
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз не бих го вкарвала в гардероб. При нас се налагаше източване на системата и около едното беше станало леко мазало, не знам гардероб как би го понесло, нито колко приятно и удобно би било на хората да работят в гардероб. Някакви шкафове гардероб закачанен над него-ок, но не и то да е вътре.

# 61
До таблото трябва да има бърз достъп и освен това, да не е затрупано,  не е много препоръчително да го закриваш в гардероб зад дрехи и прочие.
От друга страна, ако само там е мястото за гардероб в коридора, може да направиш отдолу едно шкафче с вратички, може и плъзгащи, в което да влезе таблото, останалата част ще използваш, но самото то да остане лесно достъпно, а отгоре вече над шкафчето да се монтира гардероб. Технически трябва мебелист да ти каже как да се изпълни всичко, за да е стабилна конструкцията. Засега това се сещам.
Ако няма да има гардероб, може шкафче-пейка с вратички пак, а над шкафчето огледало - зависи как си планирала въобще мебелите.   

# 62
  • Бургас
Дразнят ме тръбите долу. Не могат ли да ги правят тия табла до земята?

# 63
Гардероб, като едното крило от него да е само за това нещо. Отваряш и то си е свободно. Най- много закачалка отгоре.

# 64
  • София
Тия тръби от долу се скриват в куфарче и с настилката.
Скрит текст:
абстрахирай се, че още няма первази.
Над това в сивата трябва да има лавици... Някой ден.

# 65
  • Бургас
Те стърчат поне 15 см. Един гранитогрес ще поеме 5 см. Останалите 10 ще ми извадят очите.

# 66
В това табло са колекторите и практически няма да се отвори почти никога.Имам две такива у нас.Бърз достъп не му трябва.Едното съм го затрупала с какво ли не.

# 67
  • София
Сложих снимка на нашите.

# 68
Бях гледала идейни решения, които скриват такива табла-направени с декоративни страници и вратички, като шкаф, отгоре полица.

# 69
  • София
Даа мен за това решетки за радиатори ми изникнаха  наум като нещо такова.
Може нагоре с чекмедженца, огледало да се заформи.

# 70
И при нас е в гардероб, иначе не бих го издържала.

# 71
В това табло са колекторите и практически няма да се отвори почти никога.Имам две такива у нас.Бърз достъп не му трябва.Едното съм го затрупала с какво ли не.
Е, щом не е необходим достъп, тогава може и да не съблюдава, не знаех какво има вътре.

# 72
Как криете ето това?

Освен гардероб, изрязан на гърба, нищо друго не ми идва наум.
Вкопаваме ги. Подменяме кутията за външен монтаж с такава за вграждане и става на равно със стената. За целта трябва тръбите да се достатъчно дълги или колекторите да се свалят малко надолу стига да стигне мястото. Също така, тръбите могат и да се удължат.

За домофона и ключа, най удачно е да се остави една открита ниша на гардероба и да се монтират на страницата му, но тогава не може да е Пакс, че той няма малки вратички. Или да се ползват отделни шкафчета - горно и долно.
Ето примерна снимка, като нишата може да е само 40х 40 см, така ще има място да си оставиш ключове, телефон и т.н.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 08:18 от drago_2008

# 73
В такъв случай права линия, може би до нивото на стълбите, ако не е голямо.
Гледам в доста предавания, където има паркет около камина, слагат тези метални "завеси".

Това е газова камина, вижда се тръбата даже. Което се вижда като дърво е вулканичен камък оформен като дърво. Показаното е стар вид камина.
От близо 15-20 години се слагат газови инсърти. С много високо КПД са, а и в САЩ/ Канада газът е много евтин

# 74
И нашите кутии са вкопани,като на втори етаж е боядисана като стената.

Общи условия

Активация на акаунт