Боледуване на децата ни - тема 83

• 22 417
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Булзин нито е за всякаква кашлица, нито е имуностимулант. Не подвеждайте хората, моля ви.

# 181
Доколкото чета е антихистамин. Като знам как ми действаше спрей за нос с антихистамин, не смея да помисля за сироп за кашлица. 30 мин не можех да стана от леглото след впръскване в носа. Издържах 3 дена и си казах, че ще се мъча с хремата си по други начини.

# 182
Булзин нито е за всякаква кашлица, нито е имуностимулант. Не подвеждайте хората, моля ви.

Никой не подвеждам. Казвам това, което на мен ми е казано от педиатър. Аз информация, която не съм получавала от лекар, не споделям.
Казвам го съвсем отговорно.
Имало е периоди с моето дете в които толкова често сме ходили в спешното, че охраната му беше научил имената и ЕГН-то наизуст.
Съжалявам, ако съм подвела някого, че е един вид имуностимулант. Просто така информация имам от един от педиатрите в спешното.

# 183
  • shumen
Ваня,радвам се,че са по добре твоите.Моя и той все гладен,а не смея да дам още всякаква храна.
Емилия,не е имуностимулант Булзин.И аз веднъж го пих и не ми помогна.
Моя днес не дриска.Явно ентерола подейства и поне това спря,но ще го заведа за една слушалка утре,че като го знам как прави бронхити и пневмонии без Т само с кашлица направо откачам.

# 184
Емилия,не е имуностимулант Булзин.И аз веднъж го пих и не ми помогна.
Моя днес не дриска.Явно ентерола подейства и поне това спря,но ще го заведа за една слушалка утре,че като го знам как прави бронхити и пневмонии без Т само с кашлица направо откачам.

Благодаря.
Радвам се, че е разстрйстровоте е спряло, а другото дано не е, а да е просто от вируса. Heart

Днес още 4 деца са варицела. Направо... Очаквам включване тея дни. Най ме притеснява, че баща му не го е карал.

# 185
Моето дете изкара варицелата март 2022г, тогава бяха 5 месеца под карантина - всички деца я изкараха.
Той не е вдигал Т от Неделя, не се е оплаквал от гърлото, мислех даже утре да го пускам и сега се изкашля някакво мега странно.. накрая лек звук на ларингитно. Ооооф аман

# 186
Емилия, защо просто не се ваксинира? Или да си пусне антитела. Може да се окаже, че я е карал. Ти ли беше писала, че си пуснала излседвания? Каквио излезе?

При нас дребното снощи се събуди и плака, много странно преглъщаше, все едно му беше трудно. Не е кашлял, но гласът му ми се стори леко тенекиен. Отворих прозореца за кратко. Но после направихме една инхалация с 1 мл пулмикорт... Сега днес не знам какво да го правя. Може ли да остане така с еднократна доза пулмикорт?

# 187
Имам една приятелка, с дете в 3та група. Всеки път като има варицела е на нокти, защото доказано никой от семейството не я е карал. И всеки път трепери детето да не се зарази, да не зарази и таткото. Всеки си знае, но при положение, че има ваксина, не знам защо толкова малко хора се възползват от нея..

# 188
Здравейте.
Аз искам да попитам следното.
Свърши сиропа Калциев глюконат.
Вчера купихме но на друга фирма.
Предишния се пиеше 2 х15 мл
Някои давал ли е от тази фирма https://aptekamedea.bg/kaltsiev-glyukonat-sirop-yagoda-150ml-v1
И как трябва да му давам 2х10 мл на ден ли е.

# 189
  • Varna
Моята, цяла  вечер повръща и имаше разстройство. А беше спряла с повръщането уж. Ама, че гаден вирус. Давам и Ентерола и Тазектан. Друго какво? И ако я избие на ларингит накрая и ще се гръмна.

# 190
Еми да, нали и моята беше така. На 4ти ден разстройство и отново гадене и повръщане. 5ти и 6ти ден нищо.

# 191
  • Varna
Деган таблетки давали ли сте? Какво да и взема за повръщането?

# 192
За повръщане натриев цитрат и последния път sun-lyte помагало за обезводняване.То е в пакетчета като ледните близалки и пиеше 1 сутрин и 1 вечер.

# 193
  • shumen
За повръщане при моя най-много помага калциев глюконат.
Емилия,благодаря.Май ще е от вируса при него ще се окаже.
Днес не е дрискал,но каза,че му се гади и тая кашлица го мъчи.След малко ще го заведа да го чуе педи.

# 194
Имам една приятелка, с дете в 3та група. Всеки път като има варицела е на нокти, защото доказано никой от семейството не я е карал. И всеки път трепери детето да не се зарази, да не зарази и таткото. Всеки си знае, но при положение, че има ваксина, не знам защо толкова малко хора се възползват от нея..
И аз се чудя ...именно затова бързах лятото да боцна каката да ми е спокойно 🍀

Общи условия

Активация на акаунт