Боледуване на децата ни - тема 83

• 22 520
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
Стана до тоалетна, каза че му е лошо и се свлече, аз го хванах. Да, за София става дума. Беше за малко като в безсъзнание, забелил очи и не реагираше. Според мен е много обезводнен, повръща 2часа почти постоянно и после още 3 пъти в рамките на час и половина. Сега не е повръщал от 2ч30мин и давам по глътка вода.Като изгуби съзнание викнах бърза помощ, вече 3 часа чакаме. Не може да си стои на краката, изпуска се по голяма нужда и няма как да тръгнем по друг начин освен линейка. Голям и тежък е 12г - 45кг аз съм сама с 2 деца, малкото на 2 и половина.

# 241
  • shumen
Sweet memory,ужас.Моя и той е на толкова и съм сама с него и все ме е страх като е болен.Той е 36-37 кг.някъде.
Моя спи,но пъшка.С тоя стомах ще ме побърка.

# 242
Дойде ли линейка ,то пък голямо забавяне 100 болници са  в София как пък не се срамуват ,имайте вяра всичко ще е наред.Дано системите бързо решат проблема.

# 243
Smeew memory кошмар. Пълен кошмар и то в София с поне 100 болници.
Дано да дойдат вече и да се нормализират нещата.

В града в който живея фалираха болницата и я затвориха. Има само Медицински център с джипита и Спешна помощ, като понякога няма доктор. Стане ли нещо търчим в съседният областен град на 30 минути разстояние.

Детето е с варицела. Потвърдиха днес.

# 244
Настаниха ни в инфекциозна болница. Ужасно е обезводнен, на ръце го носихме до линейката. Такова чудо не ми се беше случвало. Линейката дойде след над 3 часа и половина, той три пъти колабира за това време.

# 245
  • shumen
Sweet memory,ужас.Дано се оправи скоро и без болести повече.А той сам ли е или и ти си с него?Направо като чета и ми настръхва косата.
Тоя вирус ще се окаже ужасен.Моя спи още,но аз все съм на тръни.

# 246
Ойхх, какъв кошмар сте изживели. Дано се оправи бързо. Пишете как сте.

# 247
Sweet memory бързо оздравяване.Това с линейката ме потресе,а за преживяното от теб не ми се мисли.Дойдат ли празници и съм на тръни.Всеки път едно и също тя болна чудя се къде да я водя на прегледи.

# 248
Sweet memory, настоявай за пълни изследвания, каквото могат това да пускат. Чак 3 пъти да припадне детето от обезводняване.. Дано да има на кого да оставиш другото дете.

# 249
  • shumen
Sweet memory,и аз съм за пълни изследвания.Пиши как сте като можеш.
Ооор,същата работа.Че ние не сме и в София и при нас няма кои знае какъв избор.Моя дето все е болен по празници,ами и прави едни пневмонии и бронхити от нищото в чудо се виждам.

# 250
Ооор,същата работа.Че ние не сме и в София и при нас няма кои знае какъв избор.Моя дето все е болен по празници,ами и прави едни пневмонии и бронхити от нищото в чудо се виждам.

Детето миналата година (още не бяхме премахнали 3-та сливица) започна да кашля на 14 декември и спря на 4 януари. 2 АБ изпи един след друг, 7 дни след това  беше на Изопринозин. Всяка вечер пристъпи. Орбазон му биха. Инхалации 14 дни. Тестове отрицателни. ПКК единият показател (не помня кой) не беше много ОК. Спешното на частната болници го бяхме посетили 12 пъти. Имаше някакъв отврат вирус, защото на 24.12 имаше 50 деца  със същите симптоми, като синът ми там. На 29 пак ходихме. НГ я изкарахме 3-мата вкъщи.
Пс Ние живеем в малък град до Стара Загора.

sweet_memory Голям ужас сте преживели. Да се оправяте бързо. Heart

# 251
Sweet, моето много повръщаше, но не знам дали става дума за него. Тя е мъничка - на 3 и при нея се случи много лесно обезводняването, три дни повръща, но не постоянно, на ден по 5-6 пъти общо взето. Майка ми е лекар, обща (спешна) медицина, беше с нас по това време и дори тя се притесни, изпадаше точно в летаргия. Слагах свещички Вомакур, не желаеше хидратиращи разтвори и се давеше от тях, но давах със спринцовка колкото може. Беше ужасно. Ентерол също давах, за три дни се нормализира, когато пък започна зверска диария...
Как сте? Предполагам ще му влеят/му вливат хидратиращ разтвор?

# 252
Здравейте, благодаря на всички за загрижеността. Малко по-добре е, не е повръщал от снощи, но е с диария. Цяла нощ беше на системи. Не е сам, аз съм с него. Взеха му всякакви изследвания.

# 253
Настаниха ни в инфекциозна болница. Ужасно е обезводнен, на ръце го носихме до линейката. Такова чудо не ми се беше случвало. Линейката дойде след над 3 часа и половина, той три пъти колабира за това време.
Бързо възстановяване на детенцето.
Дай боже всичко да е наред.
Много не сериозно от страна на бърза помощ да чакате толкова дълго да дойде линейка..
Бъди силна.Ще чакаме добри новини от теб .
Със теб съм.
Бързо възстановяване.

# 254
Само като чета и настръхнах...детето да припадне,да чакате часове линейка..и то с друго малко дете ...Боже мой!!!!
Надявам се вс да е наред!Пишете 🍀

Общи условия

Активация на акаунт