Боледуване на децата ни - тема 83

• 21 592
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • shumen
При нас в Шумен са ми искали синята книжка,но сега се сещам това беше в неотложен.В детско не са ми я искали.
При нас отидеш ли на спешен веднага в детско веднага казват за болница си.
Моя днес беше на коледно тържество от една частна занималня,където ходеше преди.Повечето деца там бяха кашлящи и подсмърчащи.Само се моля да не лепне нещо,че миналата година изкара ваканцията болен.

# 556
Момичета аз пак с моите имуностимуланти🫣😄някоя дава ли резиста шоко мечета и ако да, доволни ли сте? Че ни предстои градина от януари а без да е ходила моята принцеса, боледува и е доста често с бактерии  в носа, че се чудя какво ще я правя.

# 557
Момичета аз пак с моите имуностимуланти🫣😄някоя дава ли резиста шоко мечета и ако да, доволни ли сте? Че ни предстои градина от януари а без да е ходила моята принцеса, боледува и е доста често с бактерии  в носа, че се чудя какво ще я правя.

И аз се присъединявам в питането. Дете на 2г 9м с чести хреми, кашлица от хремата и понякога гърло. Спрях всичко (цинабсин, тонзилотрен, биозин) преди месец, че направи уртикария след поредното боледуване и даване на лекарства. Шоко мечетата ми хващат окото и се интересувам от мнения.

# 558

Аз съм доволна. Давам го след като изпи последният АБ началото на ноември и от тогава освен с лек сопол и една Мораксела без усложнения, друго не е имал. Тоест 2-ри месец кара без да е пил АБ и си е събитие за него.

# 559
Тоест го давате от 2 месеца ли? Аз го давам едва от 2 седмици и се чудя дали ще има ефект ако продължа че пак сме малко болни.

Аз съм доволна. Давам го след като изпи последният АБ началото на ноември и от тогава освен с лек сопол и една Мораксела без усложнения, друго не е имал. Тоест 2-ри месец кара без да е пил АБ и си е събитие за него.

# 560
  • shumen
Аз съм давала какви ли не имуностимуланти и от нищо полза не съм видяла.Резиста съм давала хапчета,но и от тях ефект не видях.Спрях ги за почивка и детето се разболя.

# 561
Дани, твоят син доколкото помня е колкото нашата дъщеря.
Все още ли боледува тежко?

# 562
  • shumen
Бръм,все още боледува тежко.Разболява се по-рядко,но разболее ли се е тежко.Миналата зима го диагноцистираха и с лека форма на астма.
За 12 години давах какви ли не имуностимуланти и спра ли ги за почивка се разболява.Последно давах Резиста и щом я спрях се разболя.Затова съм спряла да давам каквото и да е вече.

# 563
Дани и аз спрях всичко, пък да става каквото ще. Само пробиотик давам ако чуя, че в класа или групата има чревен. Паля свещи да сме здрави сега за празниците.... Моите колеги бяха болни тия дни, та ще видим...не знам дали не ги заразих аз, макар че аз седях с маска, и излизах навън на обядвам, за да не си свалям маската при тях.

# 564
За имуностимулантите съм скептична, но в отчаянието си започнах да давам. И сякаш боледува по-малко или просто започна да гради имунитет. Давам от месец и половина. Коластра разтварям в закуската и едно зелени хапче с водорасли и някакви полезни съставки, на известна фирма съм, но не искам да правя реклама. Иначе сега е със сопол, но ме тече постоянно, понакшаля сравнително рядко, правим инхалации с физиологичвн разтвор.

# 565
Вече незнам какво да давам, едни са доволни от едно, други от друго а аз май от нищо, но не ми се мисли ако не давам пък нищо. При нас всичко започва със задна хрема и от там бактерии в носа. В чудо се виждам.
За имуностимулантите съм скептична, но в отчаянието си започнах да давам. И сякаш боледува по-малко или просто започна да гради имунитет. Давам от месец и половина. Коластра разтварям в закуската и едно зелени хапче с водорасли и някакви полезни съставки, на известна фирма съм, но не искам да правя реклама. Иначе сега е със сопол, но ме тече постоянно, понакшаля сравнително рядко, правим инхалации с физиологичвн разтвор.

# 566
Добро утро ,тежка безсънна  нощ беше за мен ..въпреки че имаше т. Го оставих максимално с нея ..спа доста неспокойно към 4 ми каза че го боли глава и дадох лекарство ..тенденцията е че от октомври месец това му е 3то разболяване ..като миналия месец пи и аб ..на мен синузита днес ми е кошмар едвам гледам ..личната дори не ме отрази лекувам по усет и инстинкт ..

# 567
И при нас тази есен към момента е по-зле от миналата година. Миналата година от периода септември-декември беше боледувал веднъж, тази година 4-ри пъти.

# 568
  • Varna
Пулмоложката изписа курс със Бронховаксом, заради постоянното носителство на бактерии. Сополите и кашлицата и са заради Мораксела или Стрептококи пнеумоние. Редуват се. Иначе и аз започнах да давам коластра и водорасли от около месец. Тепърва ще видим дали ще има резултат от тях. Това само не съм давал.

# 569
Дъщеря ми спи спокойно, но през деня не спира да кашля. Давам Бронхостоп байт, Мукосолван натурал, Самбукус, Ксизал, вит. Ц и капем Цилоксан (всичко е изписано от лекар).
Някакви препоръки какво да направя, за да спре да кашля? Смесена кашлица е, но сякаш повече влажна (стича й се от носа)

Иначе аз откакто прочетох за връзката на имуностимуланти с АД ги спрях и видимо има огромно подобрение.

Общи условия

Активация на акаунт