За и против небоядисаната прошарена коса

• 8 234
  • 190
  •   1
Отговори
# 105
E, тя е на 60, не на 50. Разбира се, че е въпрос на личен избор. Просто пример за избор от другия вид, който според мен изглежда добре.
Аз съм на 49 и имам 2 (два) бели косъма, късмет от генетичната лотария просто. Но няма да е вечно така, затова и темата ме вълнува.
Имам и години история на боядисване в миналото, с цел забавление и разнобразие, бои скъпи и качествени, 95% в салон, знам какво правят на кожата на главата. Та, ще го мисля.

# 106
Косата изглежда зле. И особено като спре бившата моделка да се усмихва одухотворено, ще изглежда още по-зле.

# 107
Ето и "ужасната" прошарена коса на испанската кралица Летисия, за която се спомена в по-ранни постове. 52 години.

# 108
Летисия си вапца сивите коси още в началото на годината. Май и тя не се е харесала, докато прегръща натуралното.
Не знам дали има смисъл да посочвам, че едва ли е чак такава модерна мърла да държи естествения си цвят в сандвич от боядисано русо омбре и небоядисани сиви корени, както изглежда на снимката Simple Smile

# 109
Според мен на този кадър има безобразно красива и стилна жена, "модерна мърла" е последното, което бих употребила.
Ваши снимки няма да искам Simple Smile

Иначе тя е на публични изяви всеки ден, така че самият факт, че в някакъв период е ходила така, вече е явен стейтмънт - даже и в момента да е с друга прическа.

# 110
Въпросът е, че на всички ни е промит мозъкът от това, което се възприема за красиво и щеше да е хубаво да не трябва да водим такива обречени борби срещу природата. Много млади хора почват да побеляват много рано, в това число и аз за мое огромно съжаление. Дали наистина ни изглежда толкова старческо, защото е или защото така се приема...

# 111
Точно. Голямо хвърляне в пропагандата на бизнеса за красота Stuck Out Tongue
Аз ако слушам моята фризьорка, само за нея трябва да работя.

# 112
И въпросната модел и писателка ви харесва? На мен никак. Примерът с Летисия е супер неуместен, това е жена, за която външният й вид е приоритет и има възможности да го постига.

# 113
  • Sunshine state
Не съм чела назад, но никак не ми харесват на мен посивяли или прошарени коси. Не бих се оставила в такъв вид, за мен е до самоуважение. Разбира се всеки да си се носи както ще, просто аз не бих и не харесвам запуснали се коси.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 16:11 от Pupitka

# 114
Тази 60-годишната писателка си е сложила едно поне 10 години отгоре с тази естествено сивееща коса. С боядисана би изглеждала много по-свежо.

# 115
Егати зора да се изкара грозното красиво. Уж говорехме за лично мнение, обаче едните явно само споделяме нашето мнение, а другите обясняват как трябва да си го сменим.

# 116
Нарциса,
никой не иска да си сменяш мнението. Ясно е, че вие сте преобладаващото мнозинство и това, по всяка вероятност, още известно време ще бъде така.
Зорът е някой от малобройните колебаещи се (като авторката) да се осмели да се отцепи от стадото Simple Smile Затова са мненията и примерите, не за да убеждават теб. Пък в крайна сметка, всеки сам си прецЕнЯ.

# 117
Летисия много ми харесва на показаната снимка, но тя все пак е много поддържана и преправяна жена, с професионален грим и прическа, стилисти, козметични хирурзи, дерматолози и т.н. Буквално това ѝ е работата.

Френската моделка-писателка ми харесва на последните две снимки с по-късата коса. На първата дължините жълтеят и това не ми стои добре.

# 118
Според мен е от качеството на снимките жълтеенето, мисля, че нямаше на живо такова.

# 119
  • Пловдив
Уж говорехме за лично мнение, обаче едните явно само споделяме нашето мнение, а другите обясняват как трябва да си го сменим.
Не, бе, ти пък. Не да го смените, а само да разберете, че вашето виждане е простоватичкото, другото е онова на извисения ум и вкус.

Общи условия

Активация на акаунт