За и против небоядисаната прошарена коса

• 8 234
  • 190
  •   1
Отговори
# 120
Значи тези, които сме поддържани и боядисани сме от стадото. Доообре, Параход.Grinning

# 121
Не, не. С промити мозъци сме и вярваме на пропагандата. Промити от какво и каква пропаганда не е ясно, но е важно да ни се кажат малко обидни приказки.

# 122
Ми, докато не се покаже някоя по-хубава от Летисия, поддръжката ви е баш пропаганда. Нали сме били на зор да изкараме грозното - красиво. Дайте красиво да видим.

# 123
Като ще сравняваме ССФ с принцеси, нека се покаже посивяло ССФ за пример колко е красиво. Иначе боядисани проминент красавици бол в отговор на Летисия. Аз съм с израсли корени сега поради ангажименти. Мии. .с боица съм по-добре.
А това, че Летисия е супер и със сива коса, следва да означава, че е добре да си най-малкото с нейния външен вид изкл.косата, че да си мислиш, че ще изглеждаш като нея със посивели коси.

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 18:44 от Анонимен

# 124
Ами показах и по-обикновена жена, която ми харесва посивяла, но рекоха - грозна била.

Най-малкото е двоен стандарт задължението за боя. Мъжете си се веят сивокоси без грижи, та и плешиви даже. Иначе естествено, че ако ти харесва, и лилавопембена ще се направиш, свободна страна сме. Въпросът е харесва ли ти наистина на теб, струва ли ти се важно в лично качество - или е под обществен натиск, защото "така правят всички".

# 125
Да ти кажа, и лилаво-пембена съм била, щото на мен ми харесва. Но досега никой не ме е натискал зорлем: боядисай се, та боядисай. Хората са тактични. Така че лично аз натиск не виждам. Е, има мъже, които не харесват руси или черни, дълги или къси коси. Но това си е техен проблем. Повечето, слава Богу, са отчайващи далтонисти.
Иначе като чуя естествено сива коса, автоматично се сещам за Велислава Дърева. Не че не ме кефят разсъжденията й. Просто казвам...Пък ако някой каже- cool! Ми- ОК Simple Smile

# 126
  • Sunshine state
Ама тя авторката пита на какво мнение сме, а ние само отговаряме, пък дали отговорите се харесват или не, това е друг въпрос. Ако не й дремеше, щеше да си ходи както си ще и без да пуска теми. Естествсено, че поддържана коса без прошарено е много по-добре. Останалото са глупости. А пък това, че мъжете не се боядисвали няма нищо общо.

# 127
Мисифу
Така, де. И аз съм била за кеф, на 20-25 години. Ама на 50 определено натиск има. Който не го вижда, да си смени очилата. И той не идва от мъже, а от други жени.
Писах, щастливка съм без бели коси, но като ми избият, натискът няма да е намалял, по всяка вероятност Simple Smile
А Велислава Дърева си беше червен вампир и на 30, не е от сивите коси.

Pupitka,
напротив, има всичко общо. Клуни като е с прошарена коса и а, у, какъв хубавец. Жена с прошарена коса и хубави черти - грозно е. Да се боядише.

# 128
Бе като побелееш, пак пиши. И ни прати снимка:yum:

# 129
Да бе, ей ся, по телеграфа.

# 130
Бе като побелееш, пак пиши. И ни прати снимка:yum:
Ето, пиша. Побеляла съм, не се боядисвам. Харесвам се, щастлива съм с избора си да не се боядисвам.
Не ми се излиза от анонимност, иначе с удоволствие бих качила своя снимка.

# 131
Който е в мир със себе си,  ще продължи да е в мир, както и да изглежда. Ама контрирането на всички различни лични предпочитания не говори за особен мир, а показва и други липси. Особено ако се контрира с епитети, както е в тази тема.

# 132
Нарциса, не си от вчера в тоя форум. Винаги, във всяка тема го има този момент. Което на мен лично ми е странно, но...

# 133
Нарциса, какво си заподскачала? На всички вкусовете до голяма степен НИ се оформят от обществото, в което живеем. Ако това не го разбираш, по-зле за теб.
Заради това, че по принцип не се приема бяла коса, тъй като моята е тъмна, трябва да се боядисвам на две седмици. Отвратително е! Отделно е безумно да боядисваш нещо, което расте постоянно и не особено бавно. Има и двойнствен стандарт с мъжете. Ако не се приемаше така, щях да съм освободена от този вреден ужас. Това се опитва да ти обясни Параход.
ОБМ, да се карате за да си защитавате правото(реално е задължение) да се вапцате да края на живота си постоянно с химии, но нали другото било много "възвишено"....

# 134
Ама какво разбиране на личните предпочитания? Те затова са лични. Толкова е простичко. Останалото е комплексарщина и съжалявам, нито съм виновна, нито имам желание да участвам в нечий филм на неувереност.

Общи условия

Активация на акаунт