НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 112
  • 658
  •   1
Отговори
# 195
Работят по отстраняването на проблема. За всички е така. Аз за друго се чудя - вчера видях, че имам "напредък" в синьо, а днес го няма вече.

# 196
  • София
Моля сериозно да се обмисли възможността точките да бъдат използвани и за благотворителност, не само за шопинг из сайтове. Постоянно има активни акции, по които се събират средства за лечение на деца тук.

С радост искам да Ви съобщя, че това вече е налично. Можете да посетите таба "Дарения" IncentivAI LoyaltyHub.

Към този момент всичко, което съберем ще го дарим чрез https://www.idocare.io/

В бъдеще ще помислим да разрешим на потребителите да могат да избират за коя точно кампания биха желали да дарят.

# 197

В бъдеще ще помислим да разрешим на потребителите да могат да избират за коя точно кампания биха желали да дарят.

Би било страхотно Simple Smile

# 198
Ivaylo77, във форума не се събират и публикуват никакви лични данни и съответно никой няма достъп до тях.
Съдържанието на публикациите на всеки потребител е публично и съответно може да бъде достъпено от всеки, без да е необходимо платформата да му предоставя по друг начин тази възможност.

Лоялната програма се състои от две отделни неща:

Събиране на звезди Nature Star
От звездите зависи потребителския ранг и натрупването им е линейно. Звездите не могат да се прехвърлят в IncentivAI, нямат парично изражение и не са обект на данъчно облагане.
Тук можете да видите пълните общи условия за събиране на звезди, които са основата на лоялната програма.

Получаване на BGM точки от предизвикателства
BGM точките могат да се прехвърлят в IncentivAI и да се използват за закупуване на ваучери и отстъпки. Те ще се дават кампанийно след всяко предизвикателство. Предизвикателствата ще са различни и ще имат индивидуални общи условия. Точките от тези игри над определена стойност подлежат на данъчно облагане и данъкът за тях ще се поема от нас, а не от потребителите, като за целта ще бъде необходимо събиране на лични данни, за което ще уведомяваме всеки печеливш, а той ще има правото да се откаже от наградата си, ако не желае да предоставя тези данни.
Участието в предизвикателства е по желание и няма отношение към събирането на звезди.

Подаръците под форма на BGM точки, които част от вас получиха преди старта на лоялната програма не са част от предизвикателство и като такива не се приемат от закона като награда от игра и подлежат на данъчно облагане в размер от 3.3 до 6.6% на принципа на дарението. Тъй като ние не разполагаме с вашите лични данни, декларирането на този подарък е изцяло отговорност на получилите го и зависи изцяло от тяхната добросъвестност.

Задължително ли е участието в Лоялната програма? Ако аз не желая да участвам в програмата ще ми бъде ли прекъснат достъпа до форума?

# 199
Участието в лоялната програма не е задължително и отказът от нея няма отношение към използването на форума.

# 200
Извинявам се, че и аз идвам със същия въпрос но как от ниво бронз при старта съм минала на стартово ниво?

# 201
Промените в ранговете от Сребро или Бронз към Стартово се дължат на технически проблем и се работи по отстраняването му.

# 202
Здравейте,
Не знам дали въпросът ми е за тук, но все пак да попитам, защо понякога рангът ми е новак, а друг път ентусиаст. Като си отворя профила е ентусиаст, защо след това се променя?

# 203
Рангът се мени в зависимост от подфорума в който пишете.
В тези подфоруми в които много участвате примерно "здравен" е ентусиаст, ако пишете в подфорума за "сериали" а там не пишете редовно сте "новак" . На мен в тези в които най-много участвам ми пише "Пристрастен" например

# 204
Промените в ранговете от Сребро или Бронз към Стартово се дължат на технически проблем и се работи по отстраняването му.
А от Злато към Стартово? От отговора Ви се разбира друго.
Дайте, моля, генерален отговор на проблема. Вече Ви попитах веднъж.

# 205
Отговор дадоха още вчера ..и то няколко пъти.
Бъг е..работи се по отстраняването.

# 206
Казусът с ранговете е генерален и се работи по отстраняването му.

# 207
Здравейте, казвам се Ина и съм част от екипа на BG-Mamma.

Бих искала да внеса уточнение относно използването на потребителски постове от периода 2019г - 2024г. за целите за трениране на въпросния AI - алгоритъм.

Един от най-съществените аргументи за избор на този период е актуалността. Колкото и ценна и полезна информация да е изписана в миналото, е много вероятно тя вече да не е актуална, полезна и от интерес за хората.

Друг аргумент е, макар и второстепенен, че за да си позволи подобно начинание, компанията трябва да има достатъчен ресурс, включително финансов.

# 208
Аз стартирах с някакви точки.
Трябва ли скоро да купувам ваучер. Или ще си седят в профила ми докато не реша?

# 209
До 22.12 трябва да ги прехвърлиш в приложението..иначе ги губиш.
Ваучер може да не бързаш да купуваш..

Общи условия

Активация на акаунт