НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 48 932
  • 658
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Как връщам точките от insentivAI към bg-mamma?
Така и не му свикнах на това приложение.

# 526
От Портфейл - прехвърли точки. Но защо искаш да ги върнеш?

# 527
  • софия
Скрит текст:

Нещо не разбирам?
Имам точки, които са в портфейла. Още при тестването установих, че това приложение не е удобно (за мен). Не е user friendly. Голямо чудене правя къде какво се прави, а какви ли не сайтове ползвам.

# 528
Има някакъв бъг в момента. И аз не мога,  дава ми недостатъчна наличност.

# 529
Скрит текст:

Нещо не разбирам?
Имам точки, които са в портфейла. Още при тестването установих, че това приложение не е удобно (за мен). Не е user friendly. Голямо чудене правя къде какво се прави, а какви ли не сайтове ползвам.

Здравейте, zvаnchе,

Съжалявам да разбера, че за Вас приложението на IncentivAI е неудобно и непрактично.
Колегите там работят усилено, за да го подобряват непрестанно, но всяко нещо изисква време, за да бъде направено и да работи добре.

В момента функцията за прехвърляне обратно на точките ви от IncentivAI към BG-Mamma не работи коректно. Открит е бъг, по който се работи.
Ако не желаете да използвате точките си там, моля пишете до support@incentivai.io и те ще изтрият профила ви.
Връщането на точките Ви в профила в BG-Mamma е безсмислено, тъй като на 23. 12. 2024 г. ще бъдат занулени.

С най-добри пожелания,
Ина

# 530
  • До хладилника, който обичам
Бих се радвала компаниите - партньори да пускат и ваучери за 10лв. Конкретно ме вълнуват Озон и Сиела, но и за други важи.

Връщането на точките Ви в профила в BG-Mamma е безсмислено, тъй като на 23. 12. 2024 г. ще бъдат занулени.
Може ли малко разяснение за по-бавните реотани? След 23.12.2024г. натрупаните до момента точки ще бъдат занулени, ако не са прехвърлени в IncentivAI ли, или не разбрах правилно?

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 13:16 от Бу

# 531
  • София
Непрехвърлените точки ще бъдат занулени, да.

# 532
Бих се радвала компаниите - партньори да пускат и ваучери за 10лв. Конкретно ме вълнуват Озон и Сиела, но и за други важи.

Може ли малко разяснение за по-бавните реотани? След 23.12.2024г. натрупаните до момента точки ще бъдат занулени, ако не са прехвърлени в IncentivAI ли, или не разбрах правилно?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1712918

# 533
Кога ще започнат отново да се трупат точки,минах от бронз на сребро,точки няма. Трябва да съм злато ли?

# 534
Кога ще започнат отново да се трупат точки,минах от бронз на сребро,точки няма. Трябва да съм злато ли?

От звезди и рангове точки не се трупат, отидете си в профила и на Лоялна програма е описано всичко!

# 535
Бу, точките в профила в BG-Mamma ще бъдат занулени, ако не бъдат прехвърлени в LoyaltyHub. прехвърлените точки не се зануляват и нямат срок.

CoCoMilk, след празниците ще стартира първото предизвикателство за печелене на точки. Ще ви държим в течение.

# 536
Тези условия означават ли, че след като си прехвърлим точките, имейлът ни може да бъде засипан със съобщения?
https://app.incentivai.io/terms
Цитат
14.1. Потребителят се съгласява, че като предоставя каквито и да е свои лични или други данни на IncentivAI, той се съгласява, че те могат да бъдат използвани от последното за следните цели: (1) поддържане на акаунта на Потребителя, включително регистриране на прехвърлени точки, предоставяне на ваучери (кодове за отстъпки), разрешаване на спорове с Потребители или разглеждане на исканията им; (2) изпращане на Търговски съобщения или периодични уведомления по и-мейл; (3) осъществяване на пазарни проучвания, проследяване и наблюдение на потребителското поведение.
14.2. С предоставянето на свои данни на IncentivAI (включително и-мейл) Потребителят дава изричното си съгласие с него да се свързват IncentivAI или трети лица, партньори на IncentivAI, които са куриери, доставчици на маркетинг услуги, държавни, общински или неправителствени агенции или дружества от сферата на застраховките или финансовите услуги, когато това е предвидено от конкретното законодателство, както и други дружества, с които IncentivAI може да разработи общи програми.

---------------------------
ПС
Не зная как е обучаван ИИ във форума, но се скъсах от смях от обобщенията в горния край на тази тема. Омотал се е в българо-руски, на някои места се чудя какво обяснява. Много се е объркал, горкия. Joy
https://www.bg-mamma.com/?topic=1073268.msg39519363#msg39519363
Някои примерни:
Цитат
Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява "манишка" и как се плете?
Маншетата е вид шал с затворени краища, известен като „снууд“. Той се плете чрез добавяне на лицеви петли и редуване на лицеви и изпъкнали редове. Може да се използва полуанглийски ластик, който изисква по-малко прежда и стои по-събран.
Как мога да създам "маншет" с добавяне на лицеви петли?
За да създадете "маншет" с добавяне на лицеви петли, трябва да започнете с верига от 1 лицева, 1 изпъкнала за 38 реда. След това добавяйте по 1 лицева петла на всеки 2 реда за още 6 реда. Накрая добавете още по една опъваща петла в опъващия ред.
Какво означава „кекав“ и как се плете?
Терминът "кекав" може да се преведе като "манишка" или "шал". Това е вид шал с затворени краища, който се плете чрез добавяне на лицеви петли и редуване на лицеви и опакови редове.
Как да изплетете жълт пуловер за дъщеря си?
За да изплетете жълт пуловер за дъщеря си, трябва да знаете дължината и ширината на преждата, както и разхода на прежда за пуловер. Тази информация обикновено се намира на етикета на преждата. Ако не можете да намерите етикета, можете да потърсите онлайн или да попитате други плетачи за съвет.

# 537
  • София
Не означава. Не съм засипан.
Но ако имах такива притеснения, не бих приел общите им условия и съответно продължил напред.

# 538
RebelHeart, благодаря за отговора. Това е добре, засега. Все пак ми се иска  от Incentiv да отговорят какви планове имат. При договаряне с много контрагенти, на които предоставят имейлите ни за целите на маркетинга им, може и да станат доста рекламните мейли. Тази попара вече съм я яла с друг имейл.
А, за да ползвам точките, трябва да се регистрирам с имейла, с който съм се регистрирала в бг-мама. Не изгарям от жеание да попада и той в обхвата на рекламите. Затова попитах.

Цитат
Добре дошли в Приложението IncentivAI LoyaltyHub! Моля, преди да използвате Приложението да се запознаете с нашите условия за ползване. С отключване на Приложението, Вие се съгласявате да спазвате тези общи условия.

# 539
Хм, не мисля че видях изискване да е същата електронна поща като във форума. При мен не е и не съм имала проблем с това. Дано да няма много реклами, но точно това ми беше съображението да регистрирам с поща която вече съм я "прежалила" за такива.

Общи условия

Активация на акаунт