Любовница

• 12 108
  • 220
  •   1
Отговори
# 90

Tи също, защо твоята спекулация да е вярната?Нека авторката си каже какво точно са и казали.

Защото моите постове са на база нейните, не спекулирам, не фантазирам, не измислям.

Върнах се да чета, никъде не пише да е казвал, че е свободен и да и е предлагал конкретни неща. Чувства се излъгана, но пише само "Тук започнах да се виждам с един мъж и за кратко време развих много дълбока и емоционална връзка, защото той ме допусна до себе си.". Той я бил допуснал. Не пише, че е обещавал нещо.

# 91
Сетих се за една състудентка, която беше осъдила приятеля си за "неизпълнено обещание за брак". Това преди 34 години.Blush

# 92

Върнах се да чета, никъде не пише да е казвал, че е свободен и да и е предлагал конкретни неща. Чувства се излъгана, но пише само "Тук започнах да се виждам с един мъж и за кратко време развих много дълбока и емоционална връзка, защото той ме допусна до себе си.". Той я бил допуснал. Не пише, че е обещавал нещо.

Всеизвестен факт за мъжете е, че ако кажат, че имат приятелка, жена - изключително рядко някоя да им върже.
Поста на авторката е от няколко изречения.
Нормална жена няма да се занимава с обвързан.
Дали ще премълчиш, дали ще излъжеш директно е лъжа.
Твоето е спекулация, не моето.

# 93
А викаш като няма клетвена декларация пред нотариус - няма какво да се сърди, че той може да се окаже женен и с пет деца? Айде щуротии!

И ако се окаже, че в прав текст и е казал, че е единствена какво? Ако и е говорил за брак и деца? Каква песн ще запееш тогава? Какво ще се промени? Вече ТИ ще признаеш, че е лъжец! И какво като го признаеш ти?
Жената се чувства излъгана - това е! Няма значение е или не е за някой си измама! Щото видиш ли за вас е нормално с някой да започнете връзка, да градите отношения и после да се окаже, че той нищо от кръста нагоре не го е вълнувало във вас. Айде бе! Не можете никого да убедите, че ще сте ок с това!

# 94
Да премълчаваш истината също е вид манипулация.
Така хем излиза, че уж не си излъгал, хем другият остава в неведение и не обираш негативите от евентуалните му реакции.

# 95
Ми те и бабите, дето хвърлят пачки през балкона, се чувстват излъгани, ама вината си е в тях. Докато има овце ще има вълци.

# 96
Все пак закона е на страната на бабите и си е измама за всички! И те ли не са измамени?

# 97
Измамени са по закон, вярно е. Но в свалките закон няма, нали? Не съм казала, че ловната тактика на пича е най-почтената, но не е и откровена лъжа и измама. И е успяла, защото авторката е искала да е така и е била свалила гарда. Тоест била е съпричинител на станалото.

# 98
Всеизвестен факт за мъжете е, че ако кажат, че имат приятелка, жена - изключително рядко някоя да им върже.
Нормална жена няма да се занимава с обвързан.
Аз имам различни наблюдения.

# 99
Какви? Казваш “аз имам приятелка” и жените веднага искат на вечеря и после у вас да правят секс?

# 100
Според ЧС явно бабичките са си виновна, ония са невинни.

tigodzila1, явно имаш определен тип жени сред които се движиш.
Тук говорим за нормални жени.

Ето ви един друг пример.
Малко дете има проблеми след жестоко измръзване/така поне знам/, влиза в болницата, налага се някаква интервенция след която се оказва и се казва на родителите, че тя изключително трудно може да забременее, а ако стане няма да може да износи бебе.
Родителите не и  казват това. Оставят я да си живее блаженнно, че може да има деца.
Получават се проблеми в брака. И чак като е на доста голяма възраст родителите и признават какво и се е случило.
Е, нормално е жената да се чувства жестоко излъгана.
Ама според ЧС явно родителите не са виновни. Те не са излъгали, те не са казали.
Егати и логиката.

# 101
Аз пак питам, ако мъжа ти не ти казва в прав тест, че кръшка или не кръшка - мълчи си, това прави ли изневярата му по-малко обидна и по-малко изневяра?  На практика той не е излъгал, че не кръшка! Значи всичко е наред?

# 102
  • София
Някакъв сблъсък между балканското и американското виждане за нещата има тук. В съвременното западно общество - всъщност за Европа не знам, но за САЩ съм сигурна, защото с много живеещи там приятели сме го коментирали - се предполага, че човекът (мъж или жена) спокойно може да се среща, излиза и да се сваля с други хора, докато специално не се уговорите, че сте "единствени", т.е. не се виждате с други. Което е важен разговор и обикновено този, който го започва, се вълнува както ние в 6 клас, когато си "предлагахме" да станем гаджета.
У нас обратно: инстинктивно предполагаме, че човекът има специален интерес към нас. На първа среща не се очаква вече да е планирал брак и три дечица, но след няколко срещи, целувки, секс вече се предполага, че сме специални, а не че ей тъй между другото ходим по срещи и се натискаме с половин квартал.
Да укриеш съпруг/а или сериозна връзка си е измама и в двата случая.
А да се влюбиш в някой, който всъщност нищо не ти е обещавал освен обичайните свалки, си е обективно твой проблем. Това не намалява неговата безспорна вина като измамник спрямо официалното гадже/жена и т.н., но на авторката не ѝ е виновен, че е хлътнала по него повече, отколкото обратното. Не е приятно, разочарование е, болка е, но такъв е животът. Не всички хора са прекрасни, морални, честни, достойни, даже повечето не са. Това е положението.

# 103
А като е толкова невинен и бял, защо е забравил да спомене, че има някъде сериозна приятелка? И това, ако не е целенасочено, да вкара авторката в леглото, здраве му кажи. Аз например, с обвързан мъж, никога не бих си легнала.
И на 20 и на 30 мислех така, а и сега вероятността е малка.

# 104
Гадно е постъпил, няма спор.. но освен да му тегли едни пожелания за 'сбогом', няма какво друго да прави..и да си вземе поука, да подбира малко по-добре следващия кандидат..
За мен или се е задволявала с по-редки контакти и не толкова интимни и близки отношения, за да не разбере, че той е 'сериозно обвързан', или си е затваряла очите въпреки съмнения, докато не намери доказателства, или този е някакъв про психопат, който може да върти по две семейства, без нито едното да се усети..

Общи условия

Активация на акаунт