Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 167 150
  • 2 977
  •   2
Отговори
# 2 250
И аз Благодаря за уточнението.

# 2 251
+359893960056.    Този номер да ви е познат .....чакам една пералня  от Бош.....,(не зная кога е крайния срок )....но се надявам ...Satisfied

# 2 252
  • у нас
Този номер да знаете на кой е? Дали са звънна ли на друг? 0893960056
Дава постоянно заето или се включва секретар.
+359893960056.    Този номер да ви е познат .....чакам една пералня  от Бош.....,(не зная кога е крайния срок )....но се надявам ...Satisfied

За този номер питах преди няколко дни. Така и не можах да се свържа. Ако разбереш на кой е пиши, моля.

# 2 253
Опитах да върна обаждане ,но дава заето ....
Жалко ,не ми е пералнята .....ще продължа да се надявам

# 2 254
Здравейте! Много ми е хубаво да ви чета! На мен са ми звъняли от +359886306556 и не мога да върна обаждане. На някого дали му е познат?

# 2 255
  • София
Сега да се оплача снощи във Фереро ми изписа видео урок златна пирамида и аз си помислих, че е клипче....съответно не я заявих....това се казва Бяла патица:grinning: сега видях,че така ви изписва и реално това е предметна награда. Едно честито да бяха сложили за хора с големи диоптри като мен.
Много се ядосвам, когато ми се падне точно тази "награда". JoyJoyJoy Когато е рецепта за пастичка или опаковане на подарък, отдалече се личи. Обаче като видя пирамидата, всеки път първоначално си мисля, че съм я спечелила. Joy После се разочаровам... Joy

Обикновено участвам ей така за кеф и разнообразие. Не държа непременно да спечеля. Затова и рядко да се вманиачавам да купувам продукти за участие в томболи. За първи път така ме привлича награда (пирамидата) и все ми се изплъзва... JoyJoyJoy  И аз да кажа:"Мрън-мрън!" hahahahahahahahaha

Здравейте! Много ми е хубаво да ви чета! На мен са ми звъняли от +359886306556 и не мога да върна обаждане. На някого дали му е познат?
Щом започва с 088630, значи ти се обажда Яна (робот), която предлага нещо за здравето над определена възраст. Явно освен телефонните номера е изтекла информация и за възраст. Или в момента събират данни за това. Никога не съм я изслушвала докрай. Имам поне 3 обаждания, започващи така. Останалите цифри всеки път са различни.

# 2 256
Така ли Grinning И на мен се пада видео урок за златна пирамида, но пак ми е странно. И аз не я заявих Grinning

# 2 257
  • у нас
Детето току що ми каза, че също вчера му се е паднало такъв видео урок златна пирамида.

# 2 258
Струва ми се, че щом пише видео урок, значи е точно такъв и не е подарък. Но не мога да съм сигурна.

# 2 259
  • у нас
Страницата не беше затворена и върнахме назад. Наистина е само урок. Дава как се прави пирамида.

# 2 260
Някой има ли обаждане от Календара на Кауфланд.
В сайта все още няма публикувани печеливши, дори от първата седмица.

# 2 261
  • София
Спечелилите в Бейлис от кой номер ви звъняха. Спечелих на 15.12 и в правилата пише, че до 18.12 е трябвало да ми звъннат.

# 2 262
  • при късмета
Обадиха ми се за ваучера за нинтендо от Тофифи. Първо ми бяха казали, че ще дойде хартиен, днес ми казаха, че ще го пратят по имейл, а на адреса ще ми изпратят бележката, в уверение на това, че са внесли данъка. Разпитах ги, казаха, че не е поименен, ще има инструкции в имейла как да го активирам на сайта на нинтендо и може да го активира друг. Ваучера е на стойност 100 евро
Та, разменям го за нещо друго, защото ние сме с плейстейшън
Продължавам да съм без успех във Фереро, ама много ще мрънкам

# 2 263
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
ВАЖНО!!!
Имало е бъг в играта на Швепс с чашите, но всички спечелили ще си ги получат!Отговор от Кока Кола.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 12:42 от Захарчето

# 2 264
ВАЖНО!!!
Имало е бъг в играта на Швепс с чашите, но всички спечелили ще си ги получат!Отговор от Кока Кола.
Хайде сега бъг и във Ферерото!:smirk:SmirkSmirk

Общи условия

Активация на акаунт