Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 705
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 805
zwetanelia, с кой куриер идва играта от Прингълс? Аз единствено получих мейл, че съм спечелила и дотам.
с DHL , няколко имейла получих докато пристигне

# 2 806
Играта с най-кратко време ли се печели или на случаен принцип?
играта от Прингълс дойде
Скрит текст:
И каква беше командата за скриване на текст 😊
[/quote] не знам, играех от време на време, докато един ден получих имейл, че печеля 😀

# 2 807
В играта с уискито мюмюн е там,не ме учудва…..

# 2 808
# 2 809
Аз вече окончателно се отказвам от инстаграм, днес тагнах 2ма души, а не бях го правила поне 2 месеца и ме блокира до 31.12, много е изнервящо…ще се концентрирам във фейсбук игрите, някой ако идка да се тагваме във фейсбук игрите, моля да ми пише.

# 2 810
Сега ми излезе във фейса реклама на BUZZStore и се сетих, че не съм видяла някой да се похвали с водка от там. И да питам - излизат ли ви повече точки на кампаниите за сапуна и прахта за пране? На мен са ми по 10, а изпълниха и попълних всичко. Явно не са ме одобрили за ДП, защото не съм получила пакет 😁😊😁
Дано в новата година пишем повече "полезна" информация, да четем повече написаното и да има много игри и награди, за които да пишем ли пишем все хубави неща 😊😁🍀
За да не е спам - и мойте чаши на Швепса ги няма 😁🙊😁

# 2 811
Печелившите от водка ги качиха на стори във фб и в инста. Не видях познати имена.
То наградите бяха тениски.

# 2 812
Сега ми излезе във фейса реклама на BUZZStore и се сетих, че не съм видяла някой да се похвали с водка от там. И да питам - излизат ли ви повече точки на кампаниите за сапуна и прахта за пране? На мен са ми по 10, а изпълниха и попълних всичко. Явно не са ме одобрили за ДП, защото не съм получила пакет 😁😊😁
Дано в новата година пишем повече "полезна" информация, да четем повече написаното и да има много игри и награди, за които да пишем ли пишем все хубави неща 😊😁🍀
За да не е спам - и мойте чаши на Швепса ги няма 😁🙊😁

Мен също явно не са ме одобрили за ДП, но пък вчера получих кутията с кърпичките на Бинго. За водката не съм участвала, но победителите бяха споделени в инстаграм, ако не се лъжа бяха 3 сторита с по 10 печеливши.

# 2 813
Аз пък не съм одобрена за Бинго,но получих ДП.

# 2 814
Стана ми интересно и проверих и аз. Само за сапуните на Тео имам 100 т.
Какво е ДП? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 2 815
Стана ми интересно и проверих и аз. Само за сапуните на Тео имам 100 т.
Какво е ДП? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Дамски превръзки 😂

# 2 816
Днес не трябваше ли да е последното теглене на Престиж? Някой получи ли SMS или първо качват печелившите на сайта?

аз съм с куфар

# 2 817
И мен от първи таг в Инста ме ограничиха сутринта. Че и профила ми искаха да свалят за спам 🤣 Срещу НГ такова безобразие!!! А аз съм толкова безобиден играч. Тагвам си 5 форумки само тук-там.
Сега от къде ще печеля? Мрън 🤣
Ей, един не се похвали от Gift Come True от играта на Кауфланд. Изгоряхме с по 100 точки. Бях си набелязала бонбони.

# 2 818
Е това вече е прекалено... Тая по всички игри и навсякъде печели... О да не забравите и Жаклин, че и тя така... Тъй, че какъв е смисъла да играем,... https://m.jenite.bg/%D0%9A%D0%B8%D0%BD%D0%BE/%D0%9A%D0%BE%D0%B9- … 540_i.714808.html

# 2 819
Е това вече е прекалено... Тая по всички игри и навсякъде печели... О да не забравите и Жаклин, че и тя така... Тъй, че какъв е смисъла да играем,... https://m.jenite.bg/%D0%9A%D0%B8%D0%BD%D0%BE/%D0%9A%D0%BE%D0%B9- … 540_i.714808.html

Според мен се ползва някаква програма като хак.
Аз за 2024 год съм спечелила от инстаграм точно веднъж, а играя всеки ден.
Вчера докато преглеждах в групата където качват печеливши, ами тази Жаклин я имаше поне 8-9 пъти.
Значи за един ден печелиш 8 пъти, а аз за цяла година веднъж.
Странно ми е! МРЪН!!

Общи условия

Активация на акаунт