Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 153 - декември 2024)

• 166 650
  • 2 977
  •   1
Отговори
# 2 895
Някой попадал ли е скоро на отстъпка за Storytell или игра с подобна награда? Преди имаше хубави предложения за нови абонати, но сега май не...

Изпратих ти линк за 20 дни безплатно ползване на Storytel Simple Smile

# 2 896
Подарявам купон за кауфланд

# 2 897
Здравейте, да попитам дали са се свързали с някой от печелившите в тази игра. Виждам инициали като моите, но нямам email, нито обаждане. По принцип от Edna.bg как се свързват с печелившите?

Аз съм сред печелившите,но все още чакам обаждане или да получа поне имейл.Според правилата им не е с изпращане на СМС а по имейл или се свързват по телефона.Явно ще е след празниците.
А как разбра, че си от печелившите? Защото зад двете букви могат да се крият безброй имена.

Просто когато всеки ден участвах с отваряне на прозорче,на шестият ден вместо ''Опитай пак'' ми излезна ''Честито,ти спечели пакет бисквитки Орио,скоро ще получиш своята награда'' и така разбрах,а след като проверих печелившите видях инициалите''.

# 2 898
  • София
Много интересно! При мен всеки път излизаше поле, което да попълня. Затова си мислех, че е томбола, а не моментна награда. Simple Smile

Значи да не се надяваме. Има инициали като на дъщеря ми, но не е излизал такъв надпис. Simple Smile

# 2 899
Много интересно! При мен всеки път излизаше поле, което да попълня. Затова си мислех, че е томбола, а не моментна награда. Simple Smile

Значи да не се надяваме. Има инициали като на дъщеря ми, но не е излизал такъв надпис. Simple Smile

Кутийките бяха от 1 до 12,всеки ден отварях,но излизаше ''Опитай пак'' и на шестият ден ми излезна,че печеля,а иначе и при мен излизаше поле да попълня данните си.Възможно е да не сте забелязали дали не ви е изписало че печелите.

# 2 900
  • София
От Малива са ми пратили мейл, че печеля Маливче, бележката е одобрена и
да си въведа данните  в един линк.
До адрес не стана, но до офис на Спиди веднага ги прие.

Чакам само мейл от Швепса за чашите.Писах им, но нямам отговор
Спечелени на 16/12/2024
Edit На 30.12 в 22:54 пратиха мейл

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1009000584598253&set=a.631437369021245
5 книги на Иван Звездев печелившите.
Скрит текст:
Автор
Олио Калиакра
Благодарим на всички за участието в нашата игра! Големите победители са:
1. Tania Karadimova
2. Ралица Димитрова
3. Andrei Marinov
4. Esat Talyat
5. Elin Ilieva
Честито! 😊 Очакваме късметлиите да се свържат с нас чрез лично съобщение, за да разберат как ще получат наградите си.
Скрит текст:
Здравейте, да попитам дали са се свързали с някой от печелившите в тази игра. Виждам инициали като моите, но нямам email, нито обаждане. По принцип от Edna.bg как се свързват с печелившите?

Аз съм сред печелившите,но все още чакам обаждане или да получа поне имейл.Според правилата им не е с изпращане на СМС а по имейл или се свързват по телефона.Явно ще е след празниците.
А как разбра, че си от печелившите? Защото зад двете букви могат да се крият безброй имена.

Просто когато всеки ден участвах с отваряне на прозорче,на шестият ден вместо ''Опитай пак'' ми излезна ''Честито,ти спечели пакет бисквитки Орио,скоро ще получиш своята награда'' и така разбрах,а след като проверих печелившите видях инициалите''.
И за предната игра 5 от 5 наградени-писаха, че са като техните инициали,
но после никой не се похвали с награда.
и сега пак поне 5-6 писаха че си виждат инициалите.
Поне да имаше част от мейла/телефона или поне едно име да е цяло както в Куинс,
Не ми е читава тази томбола.
Имате ли снимка на надписа, че печелите бисквити Орео.
При мен излизаше форма да се регистрирам за дневната томбола.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 07:46 от lite16

# 2 901
От Малива са ми пратили мейл, че печеля Маливче, бележката е одобрена и
да си въведа данните  в един линк.
До адрес не стана, но до офис на Спиди веднага ги прие.

Чакам само мейл от Швепса за чашите.Писах им, но нямам отговор
Спечелени на 16/12/2024

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1009000584598253&set=a.631437369021245
5 книги на Иван Звездев печелившите.
Скрит текст:
Автор
Олио Калиакра
Благодарим на всички за участието в нашата игра! Големите победители са:
1. Tania Karadimova
2. Ралица Димитрова
3. Andrei Marinov
4. Esat Talyat
5. Elin Ilieva
Честито! 😊 Очакваме късметлиите да се свържат с нас чрез лично съобщение, за да разберат как ще получат наградите си.
Скрит текст:

И за предната игра 5 от 5 наградени-писаха, че са като техните инициали,
но после никой не се похвали с награда.
и сега пак поне 5-6 писаха че си виждат инициалите.
Поне да имаше част от мейла/телефона или поне едно име да е цяло както в Куинс,
Не ми е читава тази томбола.
Имате ли снимка на надписа, че печелите бисквити Орео.
При мен излизаше форма да се регистрирам за дневната томбола.
Скрит текст:

За съжаление не успях да снимам или да направя скрийншот,защото след попълване на данните страницата се затвори автоматично.
А и  при условията на играта си пише,цитирам : ''Отваряй по една Milka кутийка всеки ден до Коледа и виж дали печелиш наградата, която се крие зад нея'' ,ето така разбрах след като ми се появи надписа,че печеля.

# 2 902
  • София
При мен всеки ден излизаше
"Ти можеш да спечелиш и да си попълня данните".
И всеки ден за всички от семейството попълвах данни.
На никой от нас ни няма инициалите нито сега, нито  в предната томбола за чая.
Някой друг има ли снимка, че е спечелил като в другите томболи.
Скрит текст:

# 2 903
При мен всеки ден излизаше
"Ти можеш да спечелиш и да си попълня данните".
И всеки ден за всички от семейството попълвах данни.
На никой от нас ни няма инициалите нито сега, нито  в предната томбола за чая.
Някой друг има ли снимка, че е спечелил като в другите томболи.
Скрит текст:

Явно в сайта на Edna.bg  правилата са  по друг начин,за чайчетата пак участвах,но там са теглили по друг метод,в другата игра също,но в тази за Милка беше с прозорче и при отварянето излиза дали печелим.

# 2 904

И моите надежди отлетяха

# 2 905
В сайта Една имаше игра с награда комплект Ревалид, майка спечели и до седмица дойде наградата. Според мен са коректни, просто не обявяват имена.
На Милка също имах само "опитай пак".
Пожелавам си повече късмет през новата година 🍀

# 2 906
И при мен изписа, че печеля първия и единствен път в който отворих въпросния сайт с игра на Милка. Попълних си данните, но ме няма сред инициалите 🤷♀

# 2 907
Хора, в 22,33 ч имам мейл за чашите на Швепс.

# 2 908
Lite16, току що и аз видях, че имам имейл он Малива. Дадох домашен адрес и уж го прие. Да видим как ще го доставят.
Между другото, днес проверявах печелившите, бяха към 320 (според мен) и ме нямаше. Сега след имейла пак погледнах, вече съм в списъка.

# 2 909
И аз съм с имейл за сета от Швепс, спечелен на 17 - ти. Има надежда. 😁

Общи условия

Активация на акаунт