Кралски работи и клюки - декември 2024

• 77 611
  • 1 274
  •   1
Отговори
# 1 125
Сиена също е присъствала на обяда. Ясно е, че родителите ѝ не я крият за снимки, както се обесняваше тук.
Момичето до Сиена е бавачката.

# 1 126
  • На топло
Това са официални камери и кралското семейство е дало позволение за снимки.
Не се крият като престъпници от обществото.

# 1 127
Беа маха, значи съзнава, че ги снимат. Ако искаше, можеше да гушне бебето и нямаше да се вижда. Детето е много сладичко!

Изненадата на Уелс беше за интервюто на Уилям с дартса, там където разказа за инициативите и стремежите си, а не за коледната картичка.
Според мен нарочно са взели снимка от видеото, за да не ги обвинят пак, че снимат несъществуващи хора.

Софи ми харесва. На първата снимка ризата изглежда цикламена, но е вишнева - личи си на всички останали снимки, че е точно в цвета на ботушите и палтото. Панталонът също е по-тъмен, отколкото изглежда на първата снимка, която явно е правена при странна светлина.

# 1 128
И какво като са пуснали? Видео от този кадър сме виждали вече и картичката няма да привлече внимание, защото портретът не е нов.

Същата снимка им е корица в туитър от месеци

# 1 129
Страхотни са цветовете на дрехите на Софи. Хубави, зимни цветове. И се съчетават чудесно един с друг.

Сиена е много сладко сламенорусо момиченце!

# 1 130
Сестрите Йорки, ако не искаха да им снимат децата, то нямаше да ги вземат на обяда или поне щяха да искат от медиите да им замъглят лицата. Но както виждаме - дори махат на фотографите.

# 1 131
Чудесна е картичката на Уелс, винаги на ниво, нищо че сме я виждали , любов и щастие ми лъха от нея

# 1 132
Знам, че са деца, но така и не ми станаха симпатични монакските близнаци. Най- вероятно семейните проблеми са сложили отпечатък върху тях,  Албер ми изглежда жесток и циничен човек. Видеото е доста студено и протоколно, единствено Шарлийн  проявява някакви емоции.

Мъчно ми е, че не само аз виждам тъга (и още нещо) в очите на децата на Албер и Шарлийн.
Дано не съм права, но очаквам в бъдеще да пълнят клюкарските хроники с не чак до там приятни за ухото и окото изяви.

# 1 133
Птица, на мен това е единственото, което ми харесва в коледната им картичка, че и трите деца са усмихнати.

# 1 134
Извън дебата кои кралски деца как изглеждат ми е интересно отсега как семействата им ще ги впрегнат с роля в монаехиите при положение, че не са наследници.
Чарлз и Даяна очевидно не са се справили, за разлика от Елизабет. Ще видим Уилям какви поуки си е взел.
Шведите реформираха овреме, норвежците са - майка плаче - грамофон свири отсега.
Инфантата на Испания ми е много симпатична, макар че не е красавица и се надявам да няма неприятни изненади.
Датчаните и те са голям брой.

# 1 135
Аз като цяло съм антимонархист. Не разбирам защо едни хора трябва да си живеят така хубаво и приятно, само защото са се родили в кралското семейство. Склонна съм да се съглася само за АКС и то само защото генерират много приходи от туризъм.

# 1 136
А другите монархии не генерират ли 🙂
Да не говорим Франция и Италия колко приходи от туризъм генерират, пък отдавна не са монархии и не издържат куп народ.

# 1 137
  • София
Че Парис Хилтън си живее по-хубаво и по-приятно от едни Уилям и Катрин, например.

# 1 138
А другите монархии не генерират ли 🙂

Не знаем, дайте статии да прочетем колко генерират за година. Такива има за британците, но за другите не са качвани тук.

# 1 139
Че Парис Хилтън си живее по-хубаво и по-приятно от едни Уилям и Катрин, например.

Парис си живее по-хубаво, но не от парите на данъкоплатеца😉 Това е голямата разлика!

Общи условия

Активация на акаунт