Отговори
# 15
Бих казала. Как ще се правя на луда, че тоя е п*дераст? Просто абсурд. Няма как да определям някого като сестра и да си замълча. Това си е чист егоизъм - да премълчиш. Да не си изгубиш приятелката. Запазваш си собствения комфорт пред истината.
Ако се поставя на мястото на жената, също ще искам да знам. И ако ти си знаела от много време и си си траела, ще ти се разсърдя жестоко. Никога няма да ти имам повече доверие и ще го възприема, че не ти пука за мен.

# 16
  • Бургас
От моята най-добра приятелка очаквам да ми го каже, аз също бих й казала. Вероятно ще започна с някакви намеци...

# 17
А-ха.
Ти си оправила твоя живот, тръгна да оправяш другите и теми да пускаш за тях.
Боже, опази от такива приятели.

# 18
Аз предлагам да поканите на гости по Нова година семейната двойка и твоя приятел-състудент, за да ги запознаете, тъй като е срамота да не се познават досега,  като сте толкова добри приятели от години .

Малко клиширан сценарий, но то цялата история не е за вярване.  Има и неща за изглаждане, например сексът в семейното ложе на кумовете, при положение, че приятелят е свободен и сигурно има терен на разположение.

# 19
Дъртички сте , щом са били в казарма мъжете,  отдавна няма казарма.
 Аз бих прекъснала или намалила връзката с двете страни. И без това ще се скъса, ако разберат . Поставяш и добрия си приятел в ролята на клюкарка.

Надявам се да не е истина ситуацията ,нещо да не е така.

# 20
  • Melmak
Авторката ако каже, после ще излезе лошата.

Наш приятел така казва преди години на много близък приятел, че гаджето му изневерява с друг. То всички го виждаха, из квартала си ходеше с него. И оня се ядоса на приятеля, обвини го, че му завижда…

Така че аз не съм много “за” намеси.
Това пък да говори с кума.. съвсем!

# 21
 Аз бих прекъснала или намалила връзката с двете страни. И без това ще се скъса, ако разберат . Поставяш и добрия си приятел в ролята на клюкарка.

Не си спомням откога няма казарма. От 1990 г? Или по-късно?
Петдесетака гонят вероятно.

# 22
Говори със съпруга на приятелката ти и му кажи в прав текст, че знаеш.
На твое място не бих казала на нея, а бих говорила с него.
На мен това не ми се вижда много добър вариант. Ами ако въпросния човек го избие на вербална и/ или физическа агресия..

# 23
Интересно как най добрата ти приятелка и кумица не познава толкова добър твой приятел, поне във фейса не ви ли излизат като общи приятели?
Това ми се вижда странно в историята ти, иначе има много мъже с хомо наклонности, женени и жените им не подозират в повечето случаи.
Дали да кажеш или не, не се наемам да давам категорични съвети, приятелката ти може да знае, може и да дойде като супер голям шок за нея и за децата, повече съм на мнение да траеш. Въпреки че при изневяра дори еднополова, потърпевшия не е хубаво да е в блажено неведение

# 24
Поне на 45 са. Трудна работа да се превъзпитават.

# 25
  • SF
По-добре не казвай нищо. Прави се, че разговорът с гей приятеля не се е състоял.
Приятелката ти и съпруга й може да си имат своите тайни. Не издавай, че ги знаеш.
Ако ти е неудобно да се виждаш с мъжа й, избягвай общи срещи и си общувай само с нея, докато може.
По принцип си помисли дали приятелството с това семейство ти е ценно и дали имате още какво да правите заедно.
Ако аз разбера, че мой приятел прави неща, които ме притесняват или не харесвам, ще намаля контактите си с него, до пълното им прекъсване.

# 26
А каза ли на приятеля, от когото разбра? Той какво мисли да прави - все пак също е потърпевш, ако онзи го е излъгал, че е свободен.

# 27
Е, колко да е потърпевш приятелят. Едва ли му е за пръв път, Грайндър е пълен с женени мъже на средна възраст. Няма как да не е видял хилядите женски принадлежности в спалнята и банята. Освен ако онзи няма отделна ергенска бърлога.

# 28

Не си спомням откога няма казарма. От 1990 г? Или по-късно?
Петдесетака гонят вероятно.

Е, стига, бе, хора, аз съм на 41 г. и моите съученици, които не влязоха в университет си ходеха в казарма. Поне до 2005 г. със сигурност имаше, тогава изпращахме последния войник от познатите ми, след като беше завършил вече висше.
Не са чак толкова стари участниците в този филм, но не в това е въпроса.
Лично аз знаех за една приятелка, чието гадже ѝ беше изневерило. Знаех и какво ще последва, ако ѝ кажа, просто нямах сили да ѝ разкажа. Но то така или иначе, тя разбра за това от други наши приятели съвсем скоро, тъй че това, което трябваше да стане - стана.

# 29
Не бих се бъркала - после аз да съм виновна. Да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт