За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 279
  • 521
  •   1
Отговори
# 180
Ако са нормални хора винаги ще поддържат контакт заради детето , ако толкова се дразниш не се захващай изобщо .

# 181
Много си зле. Виждала си се веднъж с някакъв, който живее на другия край на света и вече се дразниш от снимките с жена му и детето му, щото той ти бил предложил, щото бил много влюбен в теб, ако има път насам, да се видите за едно бързо.

# 182
Василиса, ръкопляскам ти! Но се съмнявам, че авторката ще вникне в думите ти...

# 183
  • София
Виж ся, Хабиби, от моя опит с мисюлмани - те наистина ни имат за лесна плячка и за лесно забавление, гадно и унизително, но това са фактите. Този даже се опитва и да те манипулира от разстояние, което е - НЕ. Още дори не сте имали нищо и той вече се опитва да те контролира, за мен това е кофти знак. Блокирай го и си продължи живота преди да станеш "излъгана и прилъстена" и да ти е загубил времето. Той си знае, че като разведен мисюлманин ( ако изобщо е вярно) жените мисюлманки няма да му се редят на опашка, та затова "разширява кръгозора". В крайна сметка прави каквото искаш това е твоето право, но имай предвид възможните резултати предвид не особено обещаващото начало.
Няма смисъл да .Аз отсега съм много зле настроена към него .Непрекъснато се заяждам и не мога да разбера защо го правя. Имам лош опит с турците и им нямам никакво доверие.

И се буташ между шамарите защото ???

# 184
Виж ся, Хабиби, от моя опит с мисюлмани - те наистина ни имат за лесна плячка и за лесно забавление, гадно и унизително, но това са фактите. Този даже се опитва и да те манипулира от разстояние, което е - НЕ. Още дори не сте имали нищо и той вече се опитва да те контролира, за мен това е кофти знак. Блокирай го и си продължи живота преди да станеш "излъгана и прилъстена" и да ти е загубил времето. Той си знае, че като разведен мисюлманин ( ако изобщо е вярно) жените мисюлманки няма да му се редят на опашка, та затова "разширява кръгозора". В крайна сметка прави каквото искаш това е твоето право, но имай предвид възможните резултати предвид не особено обещаващото начало.
Няма смисъл да .Аз отсега съм много зле настроена към него .Непрекъснато се заяждам и не мога да разбера защо го правя. Имам лош опит с турците и им нямам никакво доверие.

И се буташ между шамарите защото ???
Ами никъде няма да се бутам.Реших да си изисквам неща ,на които аз  държа Например комуникацията ни стана доста бегла и му заявих,че за мен на първо място това е най-важно и очевидно се разминаваме...Той каза,че и за него е така и ще говорим, когато на мен ми е удобно ...Ако ми се доказва с действия и става както искам аз  може би има някакъв смисъл

# 185
И какви са нещата, на които държиш? Годежен пръстен? Апартамент? В Дубай?

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 06:19 от Прекрасная Василиса

# 186
  • София
Значи, хем търсиш мъж за сериозна връзка, хем се хващаш с хора, с които нищо такова не може да има. Работи над себе си. Или я вземи се отпусни, излез и си хвани някой нормален мъж около теб!

# 187
Значи, хем търсиш мъж за сериозна връзка, хем се хващаш с хора, с които нищо такова не може да има. Работи над себе си. Или я вземи се отпусни, излез и си хвани някой нормален мъж около теб!

Баш! Хем търси сериозна връзка, хем се хваща на unavailable people! Нещо като искам, ама нямам желание. Simple Smile
Освен това с годините се научих, че е по-добре да си сама, отколкото зле придружена.

# 188
Същността според мен е че на нея и пречи че той е разведен с дете.Това е ясно .Но все пак се блазни да е с него заради това че е в Америка,има бизнес и пр .Да разбирам ли че той ако ти каже че не се вижда с бившата си жена,че иска сериозна връзка с теб и детето и бившата не са фактор в неговият живот ти може би ще се окажеш влюбена в този човек? Ще ти кажа нещо друго че разведеният мъж за да натрие носът на бившата си и за да хване нова плячка обещава какво ли не . Така беше и с моята позната.Виждал се с бившата само за пет минути когато чакал децата,даже не влизал в къщата.Нямало смисъл да ревнува, защото тя го е подценила веднъж да го изрита .Тоя път искал семейство,ама да го направи както трябва.Тя малоумната всеки ден ми звънеше в някакви ревниви изблици,е явно е имала предчувствие че става нещо,а аз я обвинявах че е параноична и болестно ревнива.Но мисълта ми е че първоначално ще те мотае и няма да видиш реалността докато не заживеете заедно.

# 189
Стига сте я плашили с тази бивша Simple Smile Ние с бившия успяхме да си изгледаме децата, без да се виждаме и без да общуваме кой знае колко. Не знам дали ни се събират 20 телефонни разговора за над 10 години. И дали сме се видяли повече от 5 пъти общо на живо. Така не сме имали пък нито скандали, нито проблеми. И сега ако трябва да се чуем, ще е любезно и учтиво, за 1 минута. Та бившите са по-малкия проблем при нова връзка.

Но това заможен турчин с бизнеси на различни континенти и пътувания с приятели по екзотични дестинации мен ме плаши силно като преспектива. Не виждам наистина нито 1 плюс. Освен може би ако авторката иска да живее в Истанбул на негова издръжка за някакъв период. При определено стечение на обстоятелствата това може и да й се получи.

# 190
Тя си каза още в началото, че мечтае да заживее в Истанбул.

# 191
Тя си каза още в началото, че мечтае да заживее в Истанбул.
И затова явно ѝ трябва задължително турчин за партньор. Smile

# 192
Ами ,аз не я плаша тя изтъкна че се дразни от снимки.А , какво остава ако заживеят заедно и се наложи всички заедно да се съберат на рожден ден на детето и той и бившата и са пред очите.Според мен културните различия трябва да са второстепенен фактор не че не са важни . Интересно ми е тук какво бихте посъветвали авторката,ако господина не беше мюсюлманин ,а католик или чернокож .И ,това си е културно различие .От , заглавието на темата си личи какво за нея е фактор за този мъж.Не е написала в заглавие "За връзката с човек от друга култура",а е написала "За връзката с разведени с деца с не разведени "!А ,вие все че е турчин и натрапвате .Ще си позволя да критикувам малко , защото забелязах че все едни и същи дават съвети в различните теми тук . Защо се някакси натрапва тук неща от рода че всичко е наред,ако имаш връзка с разведен независимо дали е мъж или жена.А ,не се говори каква е реалността.Няма нищо лошо да си разведен не ме разбирайте погрешно ни според мен реалността е следната.
Ако си ревнив по добре не започвай връзка с човек който цял живот е свързан с друг човек.
Ако очакваш че бившите съпрузи няма да се срещнат, това ще те разочарова .Защо не се изтъква и това че винаги има вероятност и шанс да има чувства между бившите съпрузи,а секса между бивши дори и без деца се случва.Въобще трябва да си много толерантен човек.Изтъква се само това че новата ревнува.Ала , хората не сме еднакви по света . Ревността е психично разтройство все едно е да обвиниш , защо шизофреник халюцинира.

# 193
  • София
Ами, да, Даниела, всъщност ти каза същото като всички нас. Че е много по-хлъзгаво, че някой е разведен, отколкото че е с различна религия.
И ревността си има своето място тук, защото аз знам за много случаи, когато родителите се виждат не само "заради детето".

# 194
Изневери, секс с бивши и бъдещи, налични деца или нови такива от различен партньор, могат да се случат на хора от всякакви религии и с всякакъв цвят на кожата.
Но зорлем да се буташ при мюсюлманин, дето не те ще... жена от свободна страна и с право на избор... 'ба та'а любов! Айде нема нужда!
Пък, ако толкова се търсят пари - има и други начини, не само богат турчин...

Общи условия

Активация на акаунт