За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 246
  • 521
  •   1
Отговори
# 225
И да добавя, че ако им се роди общо дете в САЩ, тя не може да се върне да живее в България с детето без той да се съгласи. Всъщност може, но ще я осъдят за отвличане и ще загуби родителски права.

Нека да обсъдят и раздяла и развод преди да са се оженили!
Жената се е върнала с детето в Турция където е живяла и преди...Той се е оженил за нея в Турция и е заминала с него.
Проблема, е че той не се връща толкова често колкото ми беше казал в началото.Стартирал си е нов бизнес и няма никакво време да се връща .Прибра се в Турция  само  2 пъти за по 5 дни и то заради рождения ден на детето и по работа.Така че това ,което ми предлага е  да си извадя най-лесната виза като за начало туристическа,за да мога да отида там...Разходите са най-лесни и не са за него никакъв проблем.Предлага да ги покрие билети и т.н ...По-скоро за мен е това е огромно притеснение да отида при него в Америка. Казва,че нали трябва да се започне отнякъде...Аз исках да прекарваме повече време заедно тук по-наблизо и да се опознаваме по-добре ,но нещата се оказаха по-различни

# 226
  • Out of the Mix
Невена,
Авторката е точният пример за трансокеанските ти полети AirplaneSweat Smile и трактовки на какво е готова една жена за единия и големите, голи обещания.

Заминавайки там се обрича потенциално на всичко - трафик на жени, невъзможност за връщане, зависимости от всякакво естество.

Човек с разсъдък такова нещо не прави, освен с човек, с който вече сте близки, вече сте двойка, имате отношения.

Постовете ти са много точни и коректни, както винаги, стига да има коя "волна птица" да ги прочете. Joy

Гери, няма ли мъже в БГ за теб?
Пълно е, и с мъже, и с жени всякакви, дори на една ръка разстояние.

# 227
Авторке,  държа на предишните си мнения в темата. НЕ му се доверявай лесно и бързо! Горещо се моля да не си чукаш главата след време.

# 228
Авторке,  държа на предишните си мнения в темата. НЕ му се доверявай лесно и бързо! Горещо се моля да не си чукаш главата след време.
Аз не съм се доверила все още ....иначе досега вече да бях тръгнала...
Сега ще се връща за по-дълъг период месец ,два ..ще имаме повече време заедно  и тогава ще мисля пак за визата и т.н

# 229
  • Paris, France
Това за туристическата виза не го разбрах. За турски граждани май искат, но ЕС гражданин няма нужда от виза за да отиде и седи в САЩ до 3 месеца. Понякога, на някои хора слагат 6 месеца печат на влизане, но не разбрах кому, как и защо.

Ако на мене някой ми каже да започнем отнякъде, ще му кажа да идва да ме вижда, като толкова иска. Така направи ММ и сме заедно почти 3 десетилетия и женени от над четвърт век.

Значи той зает с бизнеса, а ти си нямаш друга работа, ами ще му ходиш на крака чак в САЩ. А ти не си ли заета?

Прав е Revoker. В България и Турция е пълно с мъже, турци ако искаш. Поне е наблизо.

Off - не бих била доволна дъщеря ми да отива при мъже, които вече имат дете, дори и да и платят разноските.

# 230
Това за туристическата виза не го разбрах. За турски граждани май искат, но ЕС гражданин няма нужда от виза за да отиде и седи в САЩ до 3 месеца. Понякога, на някои хора слагат 6 месеца печат на влизане, но не разбрах кому, как и защо.

Ако на мене някой ми каже да започнем отнякъде, ще му кажа да идва да ме вижда, като толкова иска. Така направи ММ и сме заедно почти 3 десетилетия и женени от над четвърт век.

Значи той зает с бизнеса, а ти си нямаш друга работа, ами ще му ходиш на крака чак в САЩ. А ти не си ли заета?

Прав е Revoker. В България и Турция е пълно с мъже, турци ако искаш. Поне е наблизо.

Off - не бих била доволна дъщеря ми да отива при мъже, които вече имат дете, дори и да и платят разноските.

Защо говорите глупости, на българските граждани им трябва виза за посещение в САЩ

# 231

Ами да така казвам и аз .Щом е зает с бизнеса си да си стои там....
Неговото обяснение, че не може да пътува в момента до България заради мен толкова често при положение ,че в Америка работата му е много натоварена.
А и няма как да се получат нещата за връзка,ако аз не замина при него.Все пак той се живее там,работата му е там.Мое си е решението дали ще  предприема нещо или не

# 232
  • У дома... някъде
Това,че той да има деца не го смятам за проблем.
Определено това,че е турчин е голям проблем.
Не се занимавай изобщо.

# 233
Да ходиш в Америка баш сега, при сегашните политически проблеми, при непознат мъж, изцяло зависима от него, е пълна глупост.

# 234
Авторке, аз на твое място отдавна да му бях била хикса.
Ако толкова държи на теб, все щеше да намери начин ТОЙ да идва  при теб, а не да  кара теб да ходиш при него. То, на думи всеки  може да го докара -  колко му е важен някой, и колко го кефи, и как всичко ще им е цветя и рози, ама ако не си мърда  задника да го докаже, просто "думите са дим"

# 235
  • У дома... някъде
Авторке, аз на твое място отдавна да му бях била хикса.
Ако толкова държи на теб, все щеше да намери начин ТОЙ да идва  при теб, а не да  кара теб да ходиш при него. То, на думи всеки  може да го докара -  колко му е важен някой, и колко го кефи, и как всичко ще им е цветя и рози, ама ако не си мърда  задника да го докаже, просто "думите са дим"

Точно,кратко и ясно.
+1!

# 236
Наскоро имаше тема тук "Всички ми казват че той губи и си го е заслужил,а тогава защо мен ме боли ". Момичето и в друга тема коментира, за хазартно зависим баща беше темата.Намери я и прочети и дано ти просветне колко лекомислена си .Даже едвам се сдържам да не те обидя ! Авторката описва идеално какъв голям ще си го вкараш .Тя работила в Англия,той работи в друга държава и двамата живеят извън България.При едно прибиране в България техни общи познати ги запознават .Подържат връзка ,тя ходи при него,той при нея и  така .Накрая той я кани при него в държавата в която той живее,като и обещава документи и работа.Тя се мести при него,той нито документи и изкарва ,затваря е в къщи, и почва да я малтретира ,даже и забранява червило да слага . Момичето описва ,как се е наложило с полиция да се спасява , защото се оказва зависим към хазарт и алкохол.Прочети и помисли добре за какво става на въпрос.Аз като жена не бих имала доверие на мъж, и според мен един мъж за да е провален семейно си има причина.Никоя жена не си взема детето,и не лишава детето си от баща,без причина.

# 237
  • Down south
Българските граждани имат нужда от входна виза за влизане в САЩ. За получаване на такава трябва да се отиде на интервю и т.н.

Към авторката, имаш ли приятели в САЩ около този човек? Същият щат/ерия?

# 238
Българските граждани имат нужда от входна виза за влизане в САЩ. За получаване на такава трябва да се отиде на интервю и т.н.

Към авторката, имаш ли приятели в САЩ около този човек? Същият щат/ерия?
Имам познати само в Чикаго ...Той е в Тексас ,но честно казано изобщо не мисля,че  мога да разчитам на някого там

# 239
Значи си стой на задника, да види, че има стопанин.

Общи условия

Активация на акаунт