За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 179
  • 521
  •   1
Отговори
# 300
Подкрепям ПриМадона - да пробва, да види лИбов ли е, не е ли. НО... УМНАТА.
Да не проваля живота в България - първия път взема по-дълга отпуска и отива за малко 3-4 седмици. Ако накрая пърхат пеперуди, ще пише във форума, ще я съветваме.
И най-важното, предпазни мерки във всеки момент близки хора от двете страни на океана да знаят къде е. Има технологии и споделяне на локации. И т.н.
И накрая, да помни, че дори и да изпълниш мечтата си, може да се окаже, че е грешка и е нещастна.

Понеже говорим за Тексас, препоръчвам Герито да прочете книгите и статиите на страхотната Пепа Витанова - как първо е сбъднала всичките си мечти за брак, деца, живот в САЩ и за проваления брак, защото Далас не й е понесъл.    Ето една статия: https://www.jenatadnes.com/tema-na-broia/emigrantki-do-dalas-i-nazad/
И аз останах с впечатление ,че мястото няма да ми се понрави особено много
Благодаря ще прочета 🙏

# 301
  • По света и у нас
То и моя брак се провали, точно защото Тексас преля чашата на брака ми.
И повечето жени, които са били докарани тук покрай работата на мъжете си били пред развод или са се развели или ще се развеждат. Но има и такива които сами са си избрали мястото и нямат проблеми.
Аз лично бях против Тексас заради селската му репутация. Обаче после видях, че Хюстън и Далас са доста готини. В Хюстън ми беше гаджето, как да не го харесам!
Герито не е омъжена и няма как да се разведе. Може само да се разходи.

# 302
Не знам с какъв акъл съветвате Гери да ходи на м@йната си при почти непознат. Гери, опичай си акъла.

# 303
Тя тук една наскоро щеше да води двете си деца при онлайн гадже в Казахстан ли беше, Узбекистан ли, на майна си Райна, при тва без дори да го е виждала на живо и май даже още не се беше разделила с мъжа си (имаше такава тема преди време), вие тука за един Тексас сте се хванали. За мен е глупост, но пък не пречи да опита, такива онлайн връзки в повечето случаи са голямо разочарование на живо, но пък не се знае знае ли се.

# 304
И аз не разбирам - турчин, мюсюлманин, друг континент, оставил жена си и детето в Турция за да не се развалят от лошия капитализъм, обясняващ на авторката как "става за съпруга".
То не червени лампи, ами кървави лампи светят! Много, много, много тъпа жена би хукнала за един гол х** през океани и континенти! Той я чакал!? Ама защо да не я чака? Човекът си живее живота там, има си жени около него (нали не мислите, че се е обрекъл на целомъдрие и чака българката) и просто чака още някаква да дойде на тепсия и да я изч*ка.
Като искаш приключение, хвани една приятелка и ходете на екскурзии на нормални места, с по-ниска вероятност да станеш жертва. Честно, не вярвам, че може да има толкова безрасъдни и откровено тъпи жени!

Държа админите да не ми трият поста! Не обиждам, а казвам истини!

# 305
Не е ли по-лесно той да дойде тук. Ей я на Турция. Да мине да види роднините и да прескочи. Нали пътувал, имал бизнеси, деца.
Да се срещнат, да се видят, поговорят, да се усетят.
Авторке, натискай да дойде той тук, не ти да правиш 67558658 гимнастики, за да му кацнеш наготово.

# 306
Мен това също ме потресе, ставала била за съпруга. Ще ми дава някакъв си оценка ставам или не ставам, ти да не си стока.

# 307
И на мен ми се струва, че ако Герито замине, вероятно ще и се случи нещо неприятно. По-лошото е, че нито някой ще се сети да я търси, нито ще бъде открита някога. Оставям настрана личните и качества, но сърцето, черният дроб и бъбреците и струват доста и определено ще свършат добра работа на някого.

# 308
  • Paris, France
Той я чакал!? Ама защо да не я чака? Човекът си живее живота там, има си жени около него (нали не мислите, че се е обрекъл на целомъдрие и чака българката) и просто чака още някаква да дойде на тепсия и да я изч*ка.

Жени едва ли си има наредени на опашка. Там жените са доста претенциозни, изискващи, прилепчиви и не точно fun, освен че повечето са дебели и супер грозни, честно. Полицаите им са нещо като българските, но има и още по-дебели. В Америка е трудно някоя да се навие просто да живеят заедно. Там дълги връзки без брак не се възприемат добре и повечето жени очакват пръстен след 6, 7 или 12 месеца. Чужденките гледат доста и джоба, дори тези без документи. Много от местните и латиноските очакват в неделя да скочи в 6 или 7 сутринта за да идат на църква, където прекарват почти целия ден. За много туркини и българки е достатъчно мъжът да носи парите и торбите, но за местните не е. Освен вярност, романтика, да се чувстват специални трябва да им търпи и емоционалните изблици и проблеми, които ги имат с тонове. Не си личи, защото за разлика от нас в социалния живот може да са винаги усмихнати, но половината са с депресии  и разни issues от семейна среда и начин на живот. И мъжете не са лесни.

Средностатистическата американка има кулинарните способности на 5 годишната ми племенница. Всичко, което приготвят е рядко Уау и често излиза от фризера. Това важи и за латиноските под 40г. 

Повечето ни френски познати си заведоха френските гаджета в САЩ и за местна не искат да чуят, а тукашните мъже са доста елегантни, начетени, вежливи и с хубав стандарт на живот. Повечето българи в САЩ, които познавам също са с българки или някакви южноамериканки. Защо турчинът да не си заведе европейка?

Показателно е, че турчинът ще плаща туристически визи и самолетни билети.

Оставям настрана личните и качества, но сърцето, черният дроб и бъбреците и струват доста и определено ще свършат добра работа на някого.

Е, точно пък в САЩ трудно. Кой ще влачи сърца и бъбреци от Европа когато гватемалски им идват на крака през пустинята. Не съм и чувала за подобни случаи.

# 309
  • Out of the Mix
Невена, след този ти пост човек да се откаже да влиза в каквито и да са отношения. JoySweat Smile

В БГ ни е най-лесно сякаш...

На мъжчетата... Sweat SmileMr. Green

Всяка една жена е капризна и различна, малко, или много, избор и колорит бол, но е голяма свободия тук ми е мисълта.

# 310
То и в някой бардак може да свърши с отнет паспорт, а в Тексас на кого да се оплачеш, ще вземат да те пратят в Ел Салвадор.

21 век сме, какво значи ставаш за брак и кой как готвел. Не знам с какъв акъл я съветвате за подобна авантюра. На някои хора главата им служи само да си правят прически.

# 311
  • Melmak
И в днешно време се говори доста за wife and husband material. Ако й е казал, че става за съпруга, може да не го тълкуваме толкова зле. Като цяло в днешно време младежите се оплакват, че не намират партньор и само кофти гаджета, несериозни, такива, на които не можеш да се довериш. Аз отдавна не съм на пазара, наблюдавам какво се случва около мен при приятелите и приятелките ми, които търсят партньор.

Просто казано от турчин това е тригър. Един вид умееш ли да готвиш и чистиш, значи ставаш.

Аз съм против тая измислена връзка, но ако на Гери й се ходи в щатите да помоли примадона да й прати покана и да иде при нея с една туристическа виза, да види Америката. 😁

# 312
То и в някой бардак може да свърши с отнет паспорт, а в Тексас на кого да се оплачеш, ще вземат да те пратят в Ел Салвадор.

21 век сме, какво значи ставаш за брак и кой как готвел. Не знам с какъв акъл я съветвате за подобна авантюра. На някои хора главата им служи само да си правят прически.
Това за брака имаше в предвид,че в началото тъкмо се е развел и не иска да се жени. Съответно, за да ме спечели  не е направил кой знае какво .А тъй като аз съм била хубава, с  много добро поведение,такава  жена, която притежава всички качества за съпруга .Така се беше изразил.И много се радвал,че не съм се отказала от него въпреки,че в началото не е имал сериозни намерения.
Аз имам в предвид това ,че той е консервативен до някаква степен.
Но мъжете в днешно време са толкова несериозни и безотговорни .Не всички разбира се ,но масово срещам мъже над 38 ,40 ергени ,които не знаят как да се държат с жените, не могат да изградят стабилна връзка,защото са свикнали да носят отговорност само за себе си...
Затова видях в него някакви добри качества със сигурност има и лоши ,та кой няма и аз съм много труден характер.
Не съм толкова безразсъдна да тръгна на сляпо.Ако отивам някъде ще бъде след лятото .Ще използвам времето ,което ще прекараме тук за 1 ,2 месеца да мога да преценя още по -добре

# 313
А, щом първо тука – идеално за теб да прецениш.
Иначе, нямай много вяра на тези консервативните. Това може би е сигнал, че ще стоиш заточена вкъщи до печката и няма да те пуска да излизаш, освен с леля му, майка му, сестра му.
И така, както е консервативен ще върти за секс още 2. Тези са най-опасни с консерватизма.

# 314
А, щом първо тука – идеално за теб да прецениш.
Иначе, нямай много вяра на тези консервативните. Това може би е сигнал, че ще стоиш заточена вкъщи до печката и няма да те пуска да излизаш, освен с леля му, майка му, сестра му.
И така, както е консервативен ще върти за секс още 2. Тези са най-опасни с консерватизма.
Да ,така е .По принцип познавам нрава на турците.Някои само така си говорят ,ревниви са ,но не стигат до кой знае какви забрани и т.н.Но има и такива ,които са по-зле

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:46 от Geri1992

Общи условия

Активация на акаунт