За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 162
  • 521
  •   1
Отговори
# 360
А, ясно, не съм дочела сагата.
Поне сте се видели наживо. Тогава избухна ли някакво неистово привличане, любов от пръв поглед? Или това, че не можете да се срещате прави "връзката" толкова притегателна, поне за теб изглежда, че е такава.
Да харесах го...Имах симпатии ,но като разбрах,че е разведен ,живее в Америка и т.н му сложих Х .Стана ми тъжно всъщност ,че са такива обстоятелствата той започна да ме търси ,че много ме харесал .Не искаше първоначално нищо сериозно ,но в последствие каза,че ме чувствал различно и затова настоявал ,а не би настоявал за някого,който живее на другия край на света .

# 361
Красиви лъжи! Казал ти е това, което е очаквал, че искаш да чуеш и ще ти хареса.
Моля те, свали розовите очила, и просто го блокирай!
Нека те запомни като жената, която не е могъл да има!
Пък то, ако ви е драснато, пак ще се срещнете.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 21:34 от Без цел

# 362
Абе ,мацко така и не прочетох спали ли сте заедно?Само не ми казвай че НЕ!!Само ,ако има златен , тогава ще успея да намеря някаква логика в това да идеш на друг континент.
Не знам...трябва да се постарае повече ,за да разбера дали му е златен

# 363
Абе ,мацко така и не прочетох спали ли сте заедно?Само не ми казвай че НЕ!!Само ,ако има златен , тогава ще успея да намеря някаква логика в това да идеш на друг континент.

Няма да се постарае. Защо не го блокираш?

# 364

Бях му блокирала номера ..той ми писа от друг как съм могла да го направя ,аз съм отказвала толкова лесно от него и т.н
Чудя се защо да го прави аз му скъсах нервите трих го ,блокирах го и той пак ме вика и настоява да си вадя виза.Все пак не мисля,че няма никакъв избор от жени...Има си някакво самочувствие бих казала доста голямо дори ,изглежда добре млад е ,има добро финансово положение на мен ли остана да отивам аз там

# 365
Прекалено много му вярваш! Пак ще ти кажа - думите са дим! Гледай какво какво прави за теб, а не го слушай какви ти ги говори.
Действията, действията са важни, а не думите!

# 366

Бях му блокирала номера ..той ми писа от друг как съм могла да го направя ,аз съм отказвала толкова лесно от него и т.н
Чудя се защо да го прави аз му скъсах нервите трих го ,блокирах го и той пак ме вика и настоява да си вадя виза.Все пак не мисля,че няма никакъв избор от жени...Има си някакво самочувствие бих казала доста голямо дори ,изглежда добре млад е ,има добро финансово положение на мен ли остана да отивам аз там

Оо, този е психар тогава. Опасен е такъв мъж, който не разбира от не. Блок навсякъде и никъде не му отговаряй

# 367
Моля ,моля ,дори не си го пробвала ,а ще ходиш на друг континент!:close:А ,какво ще правиш,ако не може да го вдигне ?Оххх ,,,,всичките пари на света ,не могат да купят един безполезен мъж.Според мен,ти главно се блазниш от парите ,но няма нищо ще пораснеш ,ама жалкото е че ще е по трудния начин и ще си платиш ,бъди сигурна в това.

# 368
Не сте правили секс до сега? И правиш планове за виза и живот с него на друг континент!?
Не усещаш ли колко е нелепо?
Вие сте си точно никакви. Абсолютно никакви. И този никой ти диктува правила в живота.
И не, не си независима жена. Една независима жена, със самоуважение, с прилична работа, с добър социален кръг, никога няма и да си помисли това, което ти си фантазираш.

# 369
Не сте правили секс до сега? И правиш планове за виза и живот с него на друг континент!?
Не усещаш ли колко е нелепо?
Вие сте си точно никакви. Абсолютно никакви. И този никой ти диктува правила в живота.
И не, не си независима жена. Една независима жена, със самоуважение, с прилична работа, с добър социален кръг, никога няма и да си помисли това, което ти си фантазираш.
Аз ако бях го допуснала толкова лесно до  мен,досега отдавна да се беше отказал .

# 370
Първият ми пост в темата ти е - давай смело, трябва да имаме лош пример, който да даваме.
Оставам на същото мнение. Трябва да има реални примери за грешни и фатални избори, за да могат хората да се предпазват.

# 371
Знаех си, че е е от разбито семейство авторката и няма силен гръб - жертвите на трафик на жени са предимно без силна връзка със семейството, най вече някоя майка, която няма какво да направи освен да плаче.
Той ще дойде - един или два пъти за по седмица. Това си е в схемата за примамване на жертвата. Ще е прекрасно. Гери обича с ушенцата - обича да и говорят колко е невероятна. То всички обичаме да ни четкат ама ... мисли момиче. Не бъди доверчива. Ще свършиш някъде за обща консумация на хора от етноси, за които жените са на равнището на животните.

Невена ме разсмя - не е чувала за донори на органи - ами как да чуеш тия дето им вземат органите не обичат да се оплакват много Simple Smile
​В Тексас през 2024 г. са подадени 44,783 сигнала за изчезнали лица, от които 12,919 са възрастни (18+ години) . Въпреки че точният брой на изчезналите жени не е публично оповестен, се счита, че жените представляват значителна част от тези случаи.

# 372
  • По света и у нас
При нас е пълно с трафик на хора, но това са най вече някакви малки момичета и мексиканците ги крадът, но и една приятелка на 43 ми се оплака че щели да я отвлекат на паркинга в Уолмарт.  Аз в тоя магазин не стъпвам - всичките изроди са там.

Според мен имигрантите от Европа и Азия не са проблема и не са в основата на трафика. Тези от картелите въртят трафика. Това за което Тръмп говори.

# 373
Ако авторката е дребничка, слаба, изразено с бяла кожа, дълга коса и светли очи съм готова да се обзаложа на 100$, че се опитват да я превърнат в секс робиня за арабски, африкански и мексикански работници там, които искат бели жени.
Ще му изкарва добри пари там - надрусана и изнасилвана нон стоп. За статистиката ще е поредната "отвлечена в Мексико". Вероятно ще умре от свръхдоза, но може и от побой. Ще я заровят нейде и това ще е пълният край на тази наивна история.
И когато Герито спре да отговаря на другия край на телефона си ни майка и, ни Примадона биха могли да направят нещо.

Даже се изненадвам как Примадона поема подобна отговоност - ще я вардиш ли, какво ще правиш? Като отидат на хотел "да се видят" ще и светиш ли? И като повече не се върне какво ще направиш? Ще регистрираш изчезване - като каква? И смяташ ли, че някой ще направи нещо, освен да я впише в статистиката с +1 изчезнала.

# 374
Ако авторката е дребничка, слаба, изразено с бяла кожа, дълга коса и светли очи съм готова да се обзаложа на 100$, че се опитват да я превърнат в секс робиня за арабски, африкански и мексикански работници там, които искат бели жени.
Ще му изкарва добри пари там - надрусана и изнасилвана нон стоп. За статистиката ще е поредната "отвлечена в Мексико". Вероятно ще умре от свръхдоза, но може и от побой. Ще я заровят нейде и това ще е пълният край на тази наивна история.
И когато Герито спре да отговаря на другия край на телефона си ни майка и, ни Примадона биха могли да направят нещо.

Даже се изненадвам как Примадона поема подобна отговоност - ще я вардиш ли, какво ще правиш? Като отидат на хотел "да се видят" ще и светиш ли? И като повече не се върне какво ще направиш? Ще регистрираш изчезване - като каква? И смяташ ли, че някой ще направи нещо, освен да я впише в статистиката с +1 изчезнала.
Е не..... .Никой няма да ме варди и да поема отговорност за мен.Аз си нося отговорност за себе си .Вече прекалихте малко

Общи условия

Активация на акаунт