За връзките между разведени с деца с такива без

• 17 136
  • 521
  •   1
Отговори
# 435
Бях му блокирала номера ..той ми писа от друг как съм могла да го направя ,аз съм отказвала толкова лесно от него и т.н
Чудя се защо да го прави аз му скъсах нервите трих го ,блокирах го и той пак ме вика и настоява да си вадя виза.
Никакви нерви не си му скъсала, я как лесно си се огологъзила пак от втория номер, когато те е потърсил. Аз проблем нямам, ама искам за теб си да си помислиш КАК се е доказал пред теб? Какво е направил за теб? Ама нещо в негов ущърб, на него да му е трудно, неприятно за да може на теб да ти е добре. Всички действия и всички лишения ще са от теб - ти ще ходиш при него, ти ще си пускаш месеци отпуска/напускане на работа. Той какво? Освен това в момента си позволява да ти дава тон с кой да се виждаш, как да се обличаш и гримираш при положение, че на практика сте си никакви. Ами като станете някакви и имате връзка, а после брак и дете/деца? Какво? Ще излизаш навън само с майка му и сестра му?
Аз знам ,че е така в момента затова не правя нищо и искам той да се старае повече ,но не става...
Като се върна заради детето си ми предложи да ми вземел билет и аз да стоя там..но отказах.И стана проблем, че той не можел да дойде точно тогава в Бг защото трябвало да прекарва време с детето.Аз му предложих ако иска да си отдели 2 дни от тази цяла седмица и да дойде.Аз какво да правя там той си е ангажиран със семейството си братя- сестри, майки, бащи, деца и какво ли не аз къде се вписвам.И накрая ме изкара,че се оплаквам и следващия път като си резервирал билет да се връща ,резервира и за мен и не искал възражения.А и какво съм искала вместо да отиде при детето си да дойде при мен ли ...все ме изкарва виновна за нещо.Никой не му е казал да прави такова нещо
И какво като той не може този път? Кажи му, че да, прав е, оплакваш се. Искаш той да дойде и да ти отделя специално внимание. Той да се доказва. Голяма си балама. Като ти каже - ама какво, ти искаш да те поставя преди семейството си? му кажи -да, това искам. На практика ти това искаш - да си най-важната личност в неговия живот, да си на първо място. Е, извоювай си го. Или го зарежи. Или пък искаш да си не втора цигулка, ами 5-та.
Да това искам да ми обръща специално внимание и като не може не съм съгласна да ме вижда .Все пак как мога да кажа  директно на някой ,че искам да съм на 1во място преди детето му и т.н  .Той много държи на семейството си ,привързан е към тях. И в Америка е постоянно с братята си .
Аз не съм съгласна и си го казвам,обаче с турчин да се разправяш е все едно със стена ...като искам нещо много трудно се отказвам ,докато не стане както мен ме устройва ..
И след всички разправии ми каза ,че знае
и вижда какво искам аз щял да ми даде това ,което искам и ме направи щастлива. Мислил е по този въпрос,но кокто ми беше казал в началото тъкмо се е развел и не е искал да се обвързва сериозно отново скоро. Бил разбрал,че аз не съм се отказала от него и сега и той нямало да се откаже да му дам малко  време  щом не искам да ходя в момента в Америка да си оправи нещата и щял да дойде за мен..
И аз казах ,че това са само приказки докато не ми покаже реално няма да повярвам

# 436
  • Out of the Mix
А, да си дойдем на думата.

Гери, забрави, директно ти казвам.

Винаги детето е на първо място, особено с партньор, с когото не ви е общо.

Затова си търсиш и се хващаш само с такива без деца.

Винаги съм се чудил свободни хора какви ги дирят с такива с куп обременености - деца, фамилия, религии, морета и океани...полети...

Чак пък толкова да е сляпа любовта... Sweat Smile

Ти в случая си гаджето, младичкото там, сещаш се.

Естествено, че ще държи на семейството си.
Всеки разумен, нормален човек държи, и не си разваля отношенията с майка, баща, брат, заради гадже.

Тропането с краче също го забрави, няма "докато стане на моята".
Турчолята си имат обичаите и не ги нарушват, твоята вяра ще промени, не неговата, той ще те подчини и опитоми, не ти него, особено ако се вържеш да е мъжкарят и да те осигурява от-до, подчинена, зависима и финансово.
Като не е на твоята, или неговата, парцалките и дома, образно казано.
Явно по трудния начин житейски, емпирично ще се научиш, ама няма лошо, то така се учи най-добре.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 15:02 от Revoker

# 437
А, да си дойдем на думата.

Гери, забрави, директно ти казвам.

Винаги детето е на първо място.

Затова си търсиш и се хващаш само с такива без деца.

Ти в случая си гаджето, младичкото там, сещаш се.

Естествено, че ще държи на семейството си.
Всеки разумен, нормален човек държи, и не си разваля отношенията с майка, баща, брат, заради гадже.

Тропането с краче също го забрави, няма "докато стане на моята".
Турчолята си имат обичаите и не ги нарушват, твоята вяра ще промени, не неговата, той ще те подчини и опотоми, не ти него.
Като не твоята, или неговата, парцалките и дома, образно казано.
Явно по трудния начин житекски, емпирично ще се научиш, ама няма лошо, то така се учи най-добре.
Аз няма да съм някакво гадже там между другото.Той трябва да избира дали ме иска в живота си или не .Това му го казах и показах.Ако не иска здраве да е ,но и аз няма да се задоволя с трохи
Да, Има много други фактори и хора в картинката ,така се усложнява ситуацията ,но не е невъзможно.Аз съм упорита нека ми покаже ,че наистина иска и аз да бъда там

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 15:10 от Geri1992

# 438
  • Out of the Mix
Какви трохи, бе душа, вие не сте никакви...
Колко пъти сте се виждали, колко време сте прекарвали заедно, колко пъти сте се чук***, напасване, опознаване, мечтаене заедно, един за друг, или тези неща не са важни...?
Хвнала си се, като давещ се за сламка.
С други думи, ти си рибката, не стръвчицата.
За да замине човек там, закъдето си тръгнала, предварително трябва вече да сте двойка, да сте живяли заедно достатъчно дълго време с ясни перспективи как ще се стече животът ви.
Не те хейтя, отварям очи, уж, директно, право куме в очи, но това е истината.

# 439
Какви трохи, бе душа, вие не сте никакви...
Колко пъти сте се виждали, колко време сте прекарвали заедно, колко пъти сте се чук***, напасване, опознаване, мечтаене заедно, един за друг, или тези неща не са важни...?
Хвнала си се, като давещ се за сламка.
С други думи, ти си рибката, не стръвчицата.
Не те хейтя, отварям очи, уж, директно, право куме в очи, но това е истината.
Аз говоря по принцип ...Естествено,че трябва да се напасваме ,но един мъж винаги знае какво иска от една жена и къде има намерение да стои тя в живота му .Не е нужно да се боря аз за него и да му се напасвам.Нека той го направи ако реши.Аз не съм някоя 20 годишна пикла да се забавляваме и да се ч**** и господина после да решава аз за какво съм му. Аз съм казала какво искам и търся ако той търси същото нека го покаже и тогава ще се опознаваме и напасваме...

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 15:24 от Geri1992

# 440
  • Out of the Mix
Ама напасването е предварително, не "следварително". Wink

От една жена мога да знам какво искам, след като съм я опознал, а затова е нужно време, и да я видя в най-различни ситуации, говорейки за сериозна връзка и отношения.
3,5 секса нищо не са, дори да са "уау", и да е мега мадамата, както и аз за нея еб+++ пича.
Да не мислиш, че веднага ще й кажа, "маце, ти си, женим се!" JoySweat Smile

# 441
Ама напасването е предварително, не "следварително". Wink

От една жена мога да знам какво искам, след като съм я опознал, а затова е нужно време, и да я видя в най-различни ситуации, говореки за сериозна връзка и отношения.
3,5 секса нищо не са, дори да са "уау", и да е мега мадамата, както и аз за нея еб+++ пича.
Да не мислиш, че веднага ще й кажа, "маце, ти си, женим се!" JoySweat Smile
Ами не знам ти какво им казваш ,но знам ,че аз съм жената и аз избирам мъжа.Съответно аз съм наградата, не той.... .При мен така стоят нещата.Поставям висока летва ,мога да съм търпелива ,но не се отказвам от принципите си .Правила съм го 2 пъти и винаги съм била губещата.И то точно с такъв тип мъже .Затова сега се държа така ,и на който не му изнася си е негов проблем

# 442
  • Out of the Mix
Мхм, аз се отказвам, вдигам бялото знаме. Joy
Sign out.

# 443
Мхм, аз се отказвам, вдигам бялото знаме. Joy
Sign out.
Хахахахах

# 444
Мен ,ще ми е интересно какво ще правиш ,ако не му става

# 445
  • София
Ама ме става така: "искам луната пък".

Аз, примерно, съм разведена с деца. И много добре знам, че трябваше да си намеря строго определен профил мъж. Около моята възраст, обаче с по-голямо дете, с което вече не е ангажиран, да живее в София.
А ти си свободна! Имаш опцията да си намериш свободен мъж на твоята възраст. А ти се буташ при разведен с малки деца. Абсолютно загубена кауза!

# 446
Мен ,ще ми е интересно какво ще правиш ,ако не му става
Щом има деца, значи му е ставало. Ако случайно вече не му става,  ще организираме благотворителна кампания КАК ДА ГО ВДИГНЕ ...И без това има пари, ще инвестира в нови неща
Що за въпрос ..млад мъж нямало да му става

# 447
  • Melmak
Сефте, има много млади мъже с еректилни проблеми. Ама този тъмен балкански субект, гвоздея в пързалката.. как ще да не му става. На Балканите няма такива мъже, тук всички са макс потенция.

Има в момента една мода латиноамериканки да се женят за турци и да ходят да живеят в Турция. Понеже турските мъже са много различни от латиносите, латините виждат провайдъри, виждат грижовни мъже с желание за семейство, които няма да те зарежат с бебе на ръце. Ама като заиграе шамарената фабрика бягат яко.

# 448
Ама ме става така: "искам луната пък".

Аз, примерно, съм разведена с деца. И много добре знам, че трябваше да си намеря строго определен профил мъж. Около моята възраст, обаче с по-голямо дете, с което вече не е ангажиран, да живее в София.
А ти си свободна! Имаш опцията да си намериш свободен мъж на твоята възраст. А ти се буташ при разведен с малки деца. Абсолютно загубена кауза!
Той също е млад на 32 е ...
Да права сте .Според вас това дете с какво би ми попречило?Все пак живее в Турция ,а той в Америка.Питам защото и аз си го мисля какви проблеми може да имам заради това

# 449
  • Пловдив
Що се мъчите 🙄🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт