Чудя се защо да го прави аз му скъсах нервите трих го ,блокирах го и той пак ме вика и настоява да си вадя виза.
Като се върна заради детето си ми предложи да ми вземел билет и аз да стоя там..но отказах.И стана проблем, че той не можел да дойде точно тогава в Бг защото трябвало да прекарва време с детето.Аз му предложих ако иска да си отдели 2 дни от тази цяла седмица и да дойде.Аз какво да правя там той си е ангажиран със семейството си братя- сестри, майки, бащи, деца и какво ли не аз къде се вписвам.И накрая ме изкара,че се оплаквам и следващия път като си резервирал билет да се връща ,резервира и за мен и не искал възражения.А и какво съм искала вместо да отиде при детето си да дойде при мен ли ...все ме изкарва виновна за нещо.Никой не му е казал да прави такова нещо
Аз не съм съгласна и си го казвам,обаче с турчин да се разправяш е все едно със стена ...като искам нещо много трудно се отказвам ,докато не стане както мен ме устройва ..
И след всички разправии ми каза ,че знае
и вижда какво искам аз щял да ми даде това ,което искам и ме направи щастлива. Мислил е по този въпрос,но кокто ми беше казал в началото тъкмо се е развел и не е искал да се обвързва сериозно отново скоро. Бил разбрал,че аз не съм се отказала от него и сега и той нямало да се откаже да му дам малко време щом не искам да ходя в момента в Америка да си оправи нещата и щял да дойде за мен..
И аз казах ,че това са само приказки докато не ми покаже реално няма да повярвам