Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Декември '24

• 145 911
  • 2 226
  •   1
Отговори
# 2 085
И аз искам да гледам повече бални рокли.
Мими, много е интересна тази пола. Я кажи от къде е?
Ал, всички ще са с рокли. Аз обичам да съм различна. А този панталон е толкова готин. Жалко, че Ани е далеч да ми заеме някое от нейните бюстиета. Cry
От INDIGO!

# 2 086
  • Сливен
G&B, много ми харесва втората рокля!
Ани, аз когато съм в домашна обстановка избирам удобството - ще седна я на диван, я на стол, на различна височина и предпочитам да не мисля как точно ще стоя.
Мими, страхотна пола, много харесвам такива модели, уж консервативни, но все с някаква "закачка".
Обичам и аз балове и бални рокли, моята половинка уж не, но така ни се стича живота, че той ходи на много повече официални събития от мен.
Агент, още няколко по 19  - с пожелание винаги да има живец, дух и вълнение във връзката.
Бързо оздравявайте, аз влачих лек, но за сметка на това продължителен вирус.
Окъснях, отивам да правя торта.
Прекрасен празник ви пожелавам, с много настроение и блясък!

# 2 087
Мнооого по 19 на Агента. Страхотна снимка с емоция и чувство!
Магни, направо един Павароти е това момче!

# 2 088
Агент, честита годишнина! Бъдете здрави, обичайте се и подкрепяйте още много, много години! Уникална булка си била, има нещо толкова драматично-поетично и аристократично в тази снимка, че какво са казали момичетата - за корица на списани е!
Благодаря за подкрепата, разминахме се с огромна цицина, рев и много стрес за мама:)
Разболяващите се - стискам палци да е леко и бързо и да започнете новата година здрави!
Магни, голям красавец е този младеж! Бъдете щастливи!
Сега с тези постове за Масимо ме карате отново да отворя приложението, заинтригувах се какво С е останало..

# 2 089
Аз кашлях цвла нощ- нямаше спане.Ходих днес до аптека, дано минава, че съм недоспала вече не знам колко вечери.Това ми е опашка от предното разболяване преди 3 седмици.🤦🏻♀

# 2 090
Вземи си противоалергично, ако си пропуснала. Ще отбъбне лигавицата и ще успокои кашлицата.

Сърдита съм на Зара, половината от нещата, заради които платих бърза доставка не дойдоха, ще дойдат ли изобщо, не е ясно.
Дългата синя рокля е бижу, кожената пола също е с много хубава кройка.

Агент, честита ви годишнина, много да се обичате!
Всички болни до утре да са оздравели!

# 2 091
Честита годишнина, Агент! Flowers Hibiscus
Магни, кандидат зетят е много сладък и някак визуално си приличат с дъщеря ти -  хубава двойка са! Според една лична теория на позната, ако в двойката мъжът и жената имат прилика помежду си, връзката е много успешна.

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 22:52 от Sweta

# 2 092
  • София
Агентче, честита годишнина и от мен, още много по 19 в любов, разбирателство и плам! Ама много драма има верно в снимката ви! На следващата среща да покажеш и други 🤗
Момичета няма да успея да изброя всички поименно, но чиито снимки видях сте много хубави!
Болничките бързо да се вдигате на крака и да оздравявате!
Аз втора седмица редувам домашната дреха максимум с клин за бягане, не съм излизала почти никъде, гостуваме на бабите и ми е много добре. Даже и на онлайн поръчки почти устисквам, но незнам до кога, че кошниците са пълни, та в тая връзка благодаря за всички споделени линкове (освен всичко друго по принуда си почивам и от лаптоп и съм само на телефон 🤣) Tuty, ти показва ли какво чакаш?
Мими8809, колко цицини и ожулвания сме преживели, така растат децата 🤗

# 2 093
  • тук-там
ДХЗ, аз без антихистамин при вирус не мога да заспя. Давя се в задния си секрет и набъбналата лигавица. Вече са те посъветвали!

# 2 094
  • София
Ал, стендъп комедията "Да оцелееш по Коледа" със Здрава Каменова гледахме. Доста се посмяхме. Това беше един от коледните ни подаръци.
Имаме и билети за 'Бащата' за 7 февруари от момчетата.

Болните да оздравяват.

# 2 095
Мерси Аса, записвам си я 🙂
Не сме гледали комедия от години.
Цял ден размишлявам по вчерашните "Любовни писма", ходи ми се отново на театър.

Залях баклавата, изпекох едни "Мими" за средата на тортичката, изпекох бели и шоколадови маслени за украса,  направих пет литра руска салата, изпекох кайзермелчета за утре сутрин, сглобих тортата, поподредих, сега ще си изсуша косата, навия с фиби и ще си легна с книга.

Мими, честита пола!

Иваничка, при бабите е супер 🙂
Остави ги кошниците.
И аз устисквам, и моите са пълни 🤣

Болните да оздравяват!

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 00:29 от Al Georgieva

# 2 096
Иваничка, не съм, че ще ме вземете за биполярна;)
Час преди намалението, писах тук, че нямам нужда от нищо, но ще ги прегледам и накрая поръчах всевъзможни глупости;)
Ще помисля кое да оставя и ще се покажа в снимки.
Само бърз отзив за ботуши ще дам, понеже ги мернах като препоръчани в темата, а и аз ги бях набелязала, но са ужасно неудобни и твърди отзад на петата и глезена, без да са ми малки.
Тези са:

# 2 097
М.Дути ботите с които се похвалих седят супер, удобни са, но някак се разхлопаха и не се чувствам стабилна. На вид обаче са ултра, всички ме питат за тях

Едни книги си избрах в Озон, утре сутрин ще ги поръчам.

Магни, с каквото ти е хубаво. Аз като голям почитател на рокли и поли, искам да облека всички жени по света така 😃

# 2 098
  • София
Момичета минавам да пожелая на всички ви весело посрещне на Нова Година.🎄✨🥂
Последната седмица не успявам да се включа през деня,затова отсега.
Ние ще сме в домашна обстановка,ще заложа на комфорта в облеклото.Имах час за сешоар за утре,но днес ми звъни фризьорката,че има проблем в салона,ако ми е наложителна прическата да си измия косата вкъщи и така да отида да ме дръпне.Директно отмених часа и сама ще се суша.
Менюто ще бъде в съкратен вариант-баница,сарми,разядки и тази вечер напълних един гювеч с капама.Утре като стана ще го пека.После поне ще имам ядене няколко дни.За десерт баклава.Чудя се дали да не купя руска салата от Берьозка.Много ни харесва на нас,но ще мисля.
Вие за тоалети си говорите,аз менюта докладвам.Ама като нищо не съм си купувала…Хич и не отварям никой сайт.Утре ще направя финансова равносметка на изминалата година и от 01.01 с чист съвест ще харча,ако има какво.🤣🤣🤣
Агент в любов и разбирателство да изкарате следващите 2х19 години!💖
Мими искам и аз такава пола,откъде е?

# 2 099
Утре ще направя финансова равносметка на изминалата година и от 01.01 с чист съвест ще харча,ако има какво.🤣
Али, пожелавам ти да се изненадаш приятно от равносметката.
Болните Папурче, МТЗ и Мими да оздравяват.
Пожелавам ви страхотно посрещане на Новата година!

Общи условия

Активация на акаунт