С Банкя посрещаме предизвикателствата всеки ден

• 4 885
  • 178
  •   1
Отговори
# 120
Старая се да не се ядосвам за да не се  ядосвам за дребни неща.  Добрата компания също ме разсейва и носи приятни емоции . Разходката сред природата ми носи най-големия релакс.

# 121
Лесно се напрягам и тогава гледам нещо интересно по телевизията, или си чета от любима книжка. Ако не мога, си мечтая за момента, когато ще мога.

# 122
Отделям си малко време за себе си,разходка със семейството и доза шоколад,това са начините ми за справяне със стреса.

# 123
Повече спокойствие, разходка сред природата и много полезни храни и вода.

# 124
Сутрин пия колаген, след 1 час пия кафе и чак към обяд ям.
Обичам да слушам музика, гледам си разни разпускащи филмчета. Тик-ток върви постоянно за фон, гледам лайфчета.
Общо взето каквото сам си направиш Simple Smile

# 125
На днешно време предизвикателствата и проблемите са доста,но гледам да ги приемам по-спокойно,като търся начини да се отърсвам от лошите неща с интересни занимания и полезни разходки,повече развлечения.

# 126
Движение и доколкото е възможно, избягвам да общувам с дразнители.

Пиенето на вода също помага.

# 127
Справям се с чаша кафе, вода и тишина!

# 128
Старая се да прекарвам колкото време мога навън. Когато ми дойде в повече напрежението слагам слушалките и си пускам хубава музика.

# 129
Спокойствие, кафе и спорт. Така се зареждам.

# 130
Старая са да спазвам графика си деня, като редувам работа с почивка. Почивката запълвам с четене, музика и бродерия. Когато всичко това се случи по план, съм доволна, отпочинала и заредена.
Здравословното хранене и пиенето на достатъчно вода ми помага за това.

# 131
Спокойна съм, когато предварително си организирам работата и не оставям неща за последния момент. Сутрин започвам с чаша кафе и позитивна нагласа. Уверена съм в себе си и възможностите си, което ме кара да се чувствам добре.

# 132
Едва се справям със стреса. В борбата ми помага разсейването с музика, филми.

# 133
Какви са вашите малки ритуали, които ви помагат да се справяте с ежедневието? 
Ставам по-рано и лягам по-късно от семейството. Така намирам по някоя друга минутка за мен. Вечер обикновено се глезя с хубава маска за лице, обилно се намазвам с лосион за тяло и масажирам. Рядко вече чета книга на спокойствие, но се случва.
Как поддържате спокойствие и сила в моменти на напрежение? Опитвам се да не се ядосвам. Сменям веднага вниманието си над нещо друго, за да ми мине по-бързо. Напрежението е враг и вече не искам да рискувам здравето си, за нещо, срещу което мога да контролирам.

# 134
Отделям се от всички и всичко - изолирам света, анализирам ситуацията и отново изплувам на повърхността.

Общи условия

Активация на акаунт