С Банкя посрещаме предизвикателствата всеки ден

• 4 795
  • 178
  •   1
Отговори
# 165
Какви са вашите малки ритуали, които ви помагат да се справяте с ежедневието? - старая се винаги да си отделям време, в което да правя нещо, което на ме отпуска (или пък нищо да не правя).

Как поддържате спокойствие и сила в моменти на напрежение? - с подкрепа на близките ми хора, с позитивно мислене и старание да не се вглъбявам в негативните и натрапчиви мисли.

# 166
За съжаление ми остава все по-малко време, за да мога да си взема въздух от ежедневието.
Преди редовно "бягах" от света - с филми, с много музика.
Сега единственият ми начин е чрез дълго ежедневно ходене, оставайки сама.

# 167
Рисувам на фона на хубава музика.

# 168
  • София
С четене на книги релаксирам най-добре.

# 169
  • у нас
Слушам хубава музика.

# 170
  • София
Разходка и хубава музика са моята антистрес терапия.

# 171
Напоследък открих баланс в слушането на книги. Страшно много ме отпуска четенето, но липсата на време не ми позволява да го прилагам. Всъщност слушането не заменя четенето на 100%, но е опция като алтернативен вариант.

# 172
Водене на един и същ график всеки ден всъщност ми помага да се справя с ежедневието, дори да звучи парадоксално. Когато изникнат непредвидени неща и има моменти на напрежение, графикът и рутината ми дават спокойствие.

Имах етап от живота си наскоро с много голям стрес, затова създадох и започнах да следвам една и съща рутина - сутрин, обед и вечер. Това включва здравословно хранене, пиене на много вода и грижа за кожата, косата и ноктите ми. Когато знам, че водя здравословен начин на живот, съм готова да приема и най-големите предизвикателства.

# 173
Правя си чай, пускам телевизора и чаша Просеко вечер

# 174
Слушам хубава музика, чета хубава книга или си пускам някоя комедия.

# 175
Не се справям със стреса 😃
Добре, че имам слушатели, на колит да си го излея, така продължавам и донякъде ми помага.

# 176
Бягство сред природата, изолиране от външния свят с книга в ръка, напомням си, че и това ще мине:)

# 177
Разходки и повече време за семейството!

# 178

Изтеглени са късметлиите, които печелят по три стека вода (6 бутилки от 1,5 л.) от Банкя. Това са:

Dilyanchii
Deni1993
3vcheto

Date Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 05.01.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Банкя и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- желан офис на Speedy за доставка
- телефон за връзка

Благодарим на всички, които се включиха в играта!

Общи условия

Активация на акаунт