С Банкя посрещаме предизвикателствата всеки ден

• 4 798
  • 178
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте!
Малките ми ритуали за справяне със стреса в ежедневието са различни според ситуациите. Може да си пусна любим филм, песни или да хапна нещо любимо.
Спокойствие трудно запазвам в моменти на напрежение и се паникьосвам без да успея да взема най-правилното решение или да си направя организация.

# 151
Ритуали нямам,но разговорът с колега в края на работният ден ме успокоява.

# 152
  • SF
Ритуали нямам. Справям се с ежедневието, което не винаги изисква "справяне". Тичам от точка А до точка Б, нервирам се, но ако не го правя, не е ежедневие.
Пиша в бг мама.  В много и разнообразни теми. Гледам телевизия или си чета книга. Имам си хоби, което заема огромна част от времето ми и като му се впусна, се разсейвам от кофти мисли.
И между всичко това, от водите най-много обичам Банкя. Честно!

# 153
Отделям си малко време за себе си,разходка със семейството и доза шоколад,това са начините ми за справяне със стреса.

# 154
Ритуал за стрес ми е тренировката, задължително всеки ден. Справям се с ежедневието с голяма доза билков чай, добра книга вечер и добри мисли.

# 155
  • София
Моите малки ритуали - чаша билков чай сутрин, ходне пеша по възможност всеки ден, чаша вино вечер. Когато се разхождам винаги си нося вода.Simple Smile

# 156
Слушам музика и пия кафе

# 157
Правя си чай, пускам музика и чаша вино вечер

# 158
С дете на 1 година, след като заспи, задължително излизам на терасата и дишам чист въздух дълбоко, пия 1 чаша с топла вода и гледам към небето, без значение пот температурата или времето! Стискам здраво очи и се моля тайничко да сме здрави и щастливи, за да сме заедно всички!

# 159
  • Пловдив
Различни са начините ми за справяне със стреса - сутрин ставам по-рано, за да си изпия кафето на спокойствие, вечер си правя чаша чай, който изпивам докато преглеждам любими местенца в интернет, тренировки, ASMR клипчета.

# 160
Водата е моят извор на живот.
Сутрин пия топла, почти гореща вода, след това до края на деня през половин час по малко, вечер заспивам с бутилката отново.
Успокоява ме, тонизира ме, чувствам се освежена и заредена с много енергия. Понякога допълвам с чаша билков чай и някой плод, а вечер - се отпускам с хубав масаж и филм. 🫧

# 161
  • Washington,USA
Чета любими книги, пия чай и кафе на спокойствие и не мисля за излишни неща.

# 162
Много ми е трудно да се справям с напрежението, защото то цари на работата ми, а все по-често и в ежедневието ми в почивните дни, все повече ангажименти и "бягане" по задачи.
Когато усетя, че започвам да прегарям,  започвам да намалям темпото. Намирам утеха в бягането, то ме разтоварва психически, а повече сън в почивните дни зареждат батерийките ми.

# 163
  • Пловдив
Разходки, спорт, хубави филми, книги, музика, срещи с добри приятели, ароматно кафе са основните ми средства за прогонване на напрежението.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 19:43 от marzeliva

# 164
Старая се да се хидратирам и да се движа възможно най-много.

Общи условия

Активация на акаунт