С Банкя посрещаме предизвикателствата всеки ден

• 4 796
  • 178
  •   1
Отговори
# 15
Воденето на дневен органайзър ми помага да се справя с тревожността, свързана с дневните или седмичните задачи. Опитвам се да подържам спокойствие в напрегнати моменти с техника на дишане.

# 16
Вече не се ядосвам за дребни неща, а предпочитам да оползотворявам времето за себе си и любимите хора. Разпускам от стреса, като се потапям в света на своите хобита и творя - нищо не ми действа по-ободряващо и зареждащо от един нов проект. А след това - хубав филм или книга.

# 17
  • София
Редя пъзели, това ме кара поне за кратко да не мисля за нищо друго освен за пъзела пред мен.

# 18
Малките ми ритуали са различни според къде се намирам. На работа чаша кафе или чай ме зарежда и отпуска едновременно Simple Smile В къщи пък мога да отпусна с любима песен, а защо не и с чаша вино Simple Smile
Отделно гледам да спортувам поне два пъти седмично - танците напълно гонят стреса от главата ми

# 19
Ако съм се наспала мога ефективно да се боря с всичко останало.

# 20
С музика, понякога и с пътуване.

# 21
Гледам всеки ден да вървя пеша, да си блея по улиците. Обаждам се на съпругът ми с идеята само да му се изплача и да споделя, за да ми олекне.

# 22
Изкуството ме спасява. Дали ще е книга, музика, филм, театър, концерт.....Това ме пренася в друг сват и ме избавя от реалността

# 23
Обичам да разпускам като се разхождам , обичам да пазарувам , да излизам с приятелки , да плувам , да релаксирам в СПА център .

# 24
  • при късмета
За ритуал считам чашата кафе сутрин, не мога без нея.
Със ситуации се справям, както изисква случая и момента или поне се стремя, не е общо за всичко.
Опитвам се да съм в кондиция непрекъснато и за това ми трябва само да съм се наспала

# 25
Трудно се справям със стреса, обикновенно ми помага чаша кафе и цигара, вредно, но някак вътрешно успокоява! Старая се също да не обръщам особено внимание на дреболиите!

# 26
Старая се да се заредя с положителна  музика, със слушалки разбира се. Също и с йога и медитация, но за това си трябва повече време.

# 27
Старая се да не се ядосвам за да не се  ядосвам за дребни неща.  Добрата компания също ме разсейва и носи приятни емоции . Разходката сред природата ми носи най-големия релакс.

# 28
Музика, кафе, излизане с любими хора, планината, моите три прекрасни деца Heart

# 29
Стресовите ситуации са навсякъде около нас. Старая се да мисля позитивно, дишам дълбоко и продължавам напред

Общи условия

Активация на акаунт