С Банкя посрещаме предизвикателствата всеки ден

• 4 803
  • 178
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Моят начин да отпусна е един пухкав четирикрак красавец, който винаги е усмихнат, радостен и енергичен като за 100. От 6 години е част от живота ми  и да ви каже с него живота  е по-хубав.

# 46
  • Горна Оряховица
Въобще не си го слагам... Wink Винаги може и по-лошо да бъде, тъй че се радвам и на малките неща и победи:)

# 47
Справям се с разходки сред природата, четене на интересна книга, чаша билков чай и хубава музика.

# 48
Чувствам мир и щастие докато съм с мм и децата вкъщи или навън на някое приятно място. Разпускам с хубав филм или книга или слушайки любима песен, ако имам време за следобедно кафе на спокойствие. Действа ми ободряващо приготвянето на питки или десерти и самия процес на месене на тесто. Също и когато се погрижа за себе си. Стига да искаме можем да си намерим малки неща, който да ни радвам всеки ден!

# 49
Моите малки ритуали включват моменти на тишина и съзнателно дишане, когато усещам напрежение. Това може да бъде няколко минути фокусирано дишане или просто чаша топъл чай, който пия в пълно спокойствие. Освен това, обичам да правя кратки разходки на открито, за да възстановя баланса и да се свържа с природата. В моменти на стрес се опитвам да намеря пространство за благодарност, като си припомням неща, за които съм благодарна, което ми помага да се фокусирам върху положителните аспекти на живота.

# 50
Моите малки ритуали са тренировки вкъщи или във фитнеса, разходка сред природата, четене на книги с чаша чай, старая се да се храня здравословно и да пия повече вода, и разбира се, споделеното време с любими хора.

# 51
Аз съм доста организиран човек. Мога да работя под напрежение, но не искам. Гледам да си улеснявам ежедневието като цяло.
Малки ритуали са ми гримирането сутрин, спортът следобед, ежедневно излизане на разходка и слушам музика, когато върша домакинска работа.

# 52
Чаша хубаво кафе в приятна компания, музика, чаша вино в компанията на любим човек.

# 53
Музика, шоколад или сладкиш, хубав филм, разходка край морето..

# 54
Опитвам се да вмъкна малко време за творчество Simple Smile

# 55
Какви са вашите малки ритуали, които ви помагат да се справяте с ежедневието?
- Аз нямам малки ритуали. Винаги, когато имам тревога, се моля.

Как поддържате спокойствие и сила в моменти на напрежение?
- Вземам дълбоко въздух и се уповавам на вярата си.

Споделете своите истории и нека заедно намерим вдъхновение в начина, по който посрещаме и най-малките предизвикателства!
- Истории, както всеки човек, имам доста, но смятам, че вярата и надеждата за по-добро, помагат най-много

# 56
Нямам ритуали ,нямам и време за това ,а много бих искала😊. Когато усетя напрежение го усещат и другите, веднага се паля и докато не ми мине съм под стрес .

# 57
Да вдишвам и издишвам бавно и концентрирано. Другият вариант е да се захласна по нещо - редене на диамантен гоблен, оцветяване, рисуване по номера.И така да избегна потуша напрежението.

# 58
Стремя се да започвам деня позитивно, като събуждам всички в къщи с голяма усмивка и още по-усмихнато "Добро утро", правя гимнастика, закусвам и пия кафе. Спазвам правилото, че винаги утрото е по-мъдро от вечерта, затова решаването на проблемите оставям за сутринта. Никога не прибързвам в отговорите и решенията, а добре ги премислям, ако е необходимо и няколко дни  и тогава отговарям. Знам, че всяко начало има и края, затова търпеливо изчаквам при лошо стечение на обстоятелствата.

# 59
Спорт, медитация, хубава музика

Общи условия

Активация на акаунт