С Банкя посрещаме предизвикателствата всеки ден

• 4 804
  • 178
  •   1
Отговори
# 60
Когато имам повече напрежение в работата се старая да на намеря време само за себе си, да правя сама каквото си искам. Иначе през деня разчитам и чакам моментите, в които ще пия кафе и вода с някого интересен разговор.

# 61
Единствено четенето на книги и разходките навън ми носят спокойствие.

# 62
След толкова много стрес и изхабени нерви установих че всичко което се случва е за моя сметка и сега се щадя пазя здравето си не се ядосвам казвам на всеки каквото е нужно повече разходки срещи с приятели.

# 63
  • София
Пия кафето си на спокойствие, с книга и по възможност в тишина. Така денят ми стартира най-добре. Старая се да тренирам - да се отърся от натрупания стрес и да се заредя с енергия. Вечер си отделям внимание, след като децата заспят. Глезя се с чаша вино или топъл чай/шоколад, с книга, пъзел. Преди лягане задължително нанасям козметика, за да съхраня и външното Аз. Blush

# 64
За справяне със стреса ми помага разходка с кучето, чай от маточина и тишина.

# 65
Излизам навън ако е възможно, когато съм " под напрежение " и се радвам на малки неща( като цвете, усмихнато дете...), които ми помагат да преодолея стреса.

# 66
  • София
Сутрин - ароматно кафе и чаша вода.
Когато е събрано много напрежение се старая да изляза навън - из улици или ако наблизо има парк.

# 67
Какви са вашите малки ритуали, които ви помагат да се справяте с ежедневието? Как поддържате спокойствие и сила в моменти на напрежение? Споделете своите истории и нека заедно намерим вдъхновение в начина, по който посрещаме и най-малките предизвикателства!
Малкитв рируали които се справям с ежедневивто са, като е твърде напечено дишам дълбоко, не обръщам внимание на дребните неща. Започнах да съм спокойнА уравновесена.

# 68
  • Пловдив
Стресовите ситуации в ежедневието ми напоследък са често срещани, за жалост. Определно се опитвам да си помагам, като дишам дълбоко, старая се да си пускам любима музика почти ежедневно, ако мога тренирам - това също много ми помага. Опитвам се и да обръщам внимание само на най-значителното в живота ми, това определено отсява много ненужни фактори, които в даден момент биха имали негативно влияние върху мен.

# 69
Музиката ми помага.

# 70
Справям се със стреса чрез спорт, медитации и четене на хубави книги. Фокусиране на вниманието върху позитивното и градивното.

# 71
Цитат
Какви са вашите малки ритуали, които ви помагат да се справяте с ежедневието? Как поддържате спокойствие и сила в моменти на напрежение? Споделете своите истории и нека заедно намерим вдъхновение в начина, по който посрещаме и най-малките предизвикателства!

Супер важно ми е да стана преди останалите, да имам едни мин. 30 мин. за мен и моите мисли и с чашата кафе. Настройвам се за предизвикателствата на настъпващия ден. Правя си план - по-обширен график следващите 18 часа. Случват се и непредвидени ситуации, но и тях "вмъквам" в графика или в краен случай - помощ от приятел Heart Exl

# 72
  • София
Какви са вашите малки ритуали, които ви помагат да се справяте с ежедневието? - Плувам, буквално. Отивам в близкия басейн и оставим водата да отмие всички грижи. После се прибирам, запалвам ароматна свещ, пия един ароматен чай или чаша горещ бял шоколад. Напоследък редя пъзели, за да си почивам.

Как поддържате спокойствие и сила в моменти на напрежение? - С разходки на чист въздух. Дори да е за кратко. Просто си проветрявам главата, раздвижвам се и продължавам със задачите.

# 73
Все по - трудно се справям със стреса в ежедневието, защото обичам да правя планове и когато нещата не се случат, както съм планирала, настава объркване. Не мога да мисля рационално и ми трябва време, за да се успокоя.
Успокоявам се вечер, когато споделя с мъжа си и той превърне всичките ми тревоги в нещо позитивно, разбира се и чаша вино помага.

# 74
В моменти на напрежение си представям как слагам случката в балонче и го пускам да отлети далеч от мен. А гледам да съм спокойна през повечето време като пия вода, дишам, смея си на малките неща и се опитвам да не приемам нещата лично и навътре.
Просто се наслаждавам на живота.

Общи условия

Активация на акаунт