С Банкя посрещаме предизвикателствата всеки ден

• 4 805
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
Чрез слушане на музика и разговори с близки хора, но моето ежедневие не е никак стресово. Аз съм изключително спокоен човек и зная, че мога да се справя с абсолютно всичко.

# 76
Зависи от стресора и ситуацията. Почивка и откъсване често са добра опция, за да се даде шанс на някои проблеми да се разрешат сами. Понякога разсейване и време за премисляне на нещата помага, а друг път реагиране на момента.

# 77
  • Варна
Хубав филм, топло одеало, чаша горещ шоколад и котката.

# 78
Живея в полите на Пирин! Моят начин да се справям със стреса са разходките в планината!

# 79
Винаги си правя списък със задачите за деня и за седмицата. Вечер се отдавам на релакс и спокойствие със семейството, за да презаредя за новия ден.

# 80
Четене на книга, среща с приятелки, слушане на музика

# 81
Спасявам се от стреса с леки глезотии, шоколад, кафе, шопинг.

# 82
По-ранно ставане,за да изпия първото си кафе на спокойствие.Задължително четене на книга преди лягане.Така забравям проблемите от ежедневието.

# 83
Ами като ритуал бих казала пиенето на кафе хаха Joy

# 84
  • Mediterraneo
Спокойствие и сила ми дава семейството ми. Малките ритуали са разходка, чаша чай, цигара, сама в тишината.

# 85
Спорт, чай и приятно четиво!

# 86
  • Дупница
Малките ми ритуали за справяне със стреса в ежедневието са с ранно ставане и отиване в гората. Там се отърсвам от цялото напрежение ,което се е натрупало предишния ден. Прибирам се и отивам на работа съвсем спокойна и готова за новия ден. Другото ,което много ми помага времето с внуците ми.

# 87
Повече разходки, срещи с приятели, вино и любов!

# 88
За да съм по-спокойна в ежедневието, се опитвам да планирам деня и винаги да намирам време просто да не правя нищо.

# 89
Не се натоварвам с излишни задачи. Отделям си време за себе си, с чаша чай и книга

Общи условия

Активация на акаунт