Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 552
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Писала съм, благодаря. Просто споделям за поредния ми проблем с тях. Grinning

Аз предполагам, че може и от абв-то да е проблемът, за това бих искала да мога да влизам и по друг начин или с друг имейл, но не виждам да има такава опция.

# 1 051
С какъвто мейл съм регната тук, с такъв и там.
И не съм имала драма.

# 1 052

Предишния път съм минала метър с личните данни. Сега не ми се ще да ги давам.

Значи кьорфишекът със заплашителното съобщение наистина е бил кьорфишек. В първото предизвикателство осребри ли точки? През Инсентив, без да даваш данни. Или не осребрява?
Осребрих, похарчих, лични данни не помня да съм давала, затова сега като ми поиска ЕГН, се ококорих.
Аа, чакай. Ти питаш за първото предизвикателство - не, не съм. Нямах точки тогава. Говоря за точките, които получих най в началото.

С мейла и логването нямам проблем, да се включа и в настоящата дискусия.

# 1 053
Още ли има неразбрали, че за най-първите точки не са искали лични данни, и че те са под друж режим оформени...

# 1 054
Някъде другаде е проблемът с пощата, изобщо не е задължително в Инсентив да е същата електронна поща коята е и за акаунта във форума, моята не е. Пристигат си кодовете на момента, макар че и аз съм сложила поща в абв и не биха ме изненадали забавяния.
Същата поща която е и за тук се иска ако пишете мейл на екипа на форума - те иначе как да знаят че наистина е собственикът на акаунта?

# 1 055
Още ли има неразбрали, че за най-първите точки не са искали лични данни, и че те са под друж режим оформени...
Ами аз не се състезавам за точки, та не съм разбрала явно...

# 1 056
  • Mediterraneo
Аз също ползвам абв-то за логване в инстентив, винаги ми праща кода незабавно. И не беше ли задължително да се регнеш с мейла, с който си тук?!

# 1 057
Не, никога не е било задължително да е с него.

# 1 058
Не е задължително с този мейл. Предните два пъти по невнимание съм посочила различни мейли и точките ми бяха в два портфейла.
Сега пак имам около 2000т, както и предния път. Теми никога не съм пускала и си пиша в обичайните раздели.

# 1 059
Някъде другаде е проблемът с пощата, изобщо не е задължително в Инсентив да е същата електронна поща коята е и за акаунта във форума, моята не е.

Така е във вашия случай, защото първоначално сте въвели друга поща. И така са ви асоциирани профилите межди бг мама и инсентив.
Имах сериозен проблем миналата година именно свързан с този аспект. Първоначално, профилът и портфейлът ми в инсентив бяха свързани с регистрационния ми бг мама имейл. И там бяха прехвърлени точките ми от тестовия период. Но един път, по невнимание, влязох в инсентив с другия си мейл ( оказва се, че може да влизаш с който искаш мейл, но имаш или нямаш  точки зависи, от какво си прехвърлил там) и  към този инсентив профил имах нула точки. Отне ни доста комуникация с член на инсентив тийма, докато му обяснявам, че нямам точки отразени в портфейла, а си спомням перфектно колко бяха. Накрая, с тяхна помощ, се разбрахме, че е заради другия мейла с който съм влязла и инсентив ме асоциира с него. Отне ми време да разбера как да се разкача. С тяхна помощ стана и отново влязох  с регистрационния си мейл от бг мама, където първоначално бях трансферирала точките.  И те си бяха там.

Ако първоначално си асоцииран с инсентив с някаква поща и там си прехвърлил точки, то в портфейла към този акаунт ще се съхраняват  прехвърлените точки. Иначе, сменяйки мейли при трансфер, точките ще се трансферирани в различни портфейли към различни инсентив  акаунти, асоциирани с различни мейлове. Това е възможно, но намалява удобството при използване на ваучерите. Примерно 700 точки в един акаунт 1900 в друг. Мога да демонстрирам какво имам предвид със снимка.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:48 от _re_ge

# 1 060
Е, не съм сменяла, разбира се, защо да го правя? Регистрирах си точно който мейл исках, не исках да е същият като тук във форума съвсем умишлено. Имам си няколко които са ми разделени за различен тип неща.
Разбрах какво е било объркването при теб, то е странно че е било възможно един форумен профил да се асоциира с повече от една поща в Инсентив, надявам се че е някакъв бъг и да го оправят, а не все да може.

# 1 061
Нали двата профила се свързват...този тук с този там...

# 1 062
Свързват се, но по някаква незнайна причина някои явно са успели по повече от един да свържат, то чак абсурдно звучи да може изобщо. И на мен ми звучи по-логично да изведе съобщение че вече има друг мейл зададен към този форумен профил и да не позволи нататък. Доста неща са им убягнали, явно не са успели да тестват всички опции преди да го пуснат в действие това чудо.

# 1 063
Свързват се, но по някаква незнайна причина някои явно са успели по повече от един да свържат, то чак абсурдно звучи да може изобщо.

Аз затова казах че мога да приложа снимков материал. Направих го в момента, за да е видимо какво може да се случи. Влизам в инсентив и с другия си мейл,  но не съм го свръзала с бг мама и съответно не съм прехвърляла точки по него и затова пише че няма асоциирана програма. Но това мога да го направя със съответния бутон за закачане (предварително разкачам регистрационния от бг мама)  и така да свържа инсентив с другия мейл (програма), а после да се разкача и обратно. Напред назад. Дава допълнителни, предупредителни съобщение ако това не е мейла, с който са ти вече асоциирани бгмама и инсентив. Но  може да бъде зададена нова асоциация - и пак разкачаш, закачаш.
Явно при теб асоциацията първоначално е станала с другия ти мейл И  затова инсентив профила ти е свързан именно с него, а не с регистрационния за бг мама имейл и там са ти натрупани точките. Как вече това се оправя спрямо бг мама платформата , защото там профила ни е свързан именно с регистрационния имейл , понеже на него получаваме съобщения - това не мога да кажа. Не съм анализирала, нито съм мислила.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 15:35 от _re_ge

# 1 064
Аз ти вярвам че така е станало, защо да лъжеш? Ама е тъпа цялата ситуация и не би трябвало да моге да си стигне до нея изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт