Колко точки получихте от лоялната програма?

• 73 499
  • 2 600
  •   1
Отговори
# 1 080
  • пустинята Гоби
Нали на непопълнилите лични данни нямаше да им дават да участват в лоялната програма? Пък имам точки. Що така или да не питам?

# 1 081
  • Пловдив
Нали на непопълнилите лични данни нямаше да им дават да участват в лоялната програма? Пък имам точки.
Moже да имаш точки, но ако решиш да ги прехвърлиш - ще ти искат данни.
Игнорирай ги Wink

# 1 082
В този случай, ако чете някой, от който зависи нещо за програмата - предлагам просто да има опция потребител да декларира еднократно иска ли или не да участва в програмата. Иначе така става следното - аз не искам, те ми дават и така някой  друг, който иска, но не е достатъчно активен, няма шанс да се класира в раздаването и точките по същество горят. Не говоря за себе си, получила съм с колкото са ме оценили.

# 1 083
Но те няма как да разберат, ако някой потребител в средата на годината реши, че си  сменя мнението  и ще иска точки по някаква  причина. Трудно би било за всяко предизвикателство да обработват лични данни, защото днес потребителят не желае, а утре желае. Явно , наличието на профил и активност в форума  са достатъчни, за да се счита че "доброволно си взел участие" и можеш да получиш дивиденти, пък вече дали искаш това , което дава участието, е друг въпрос. Дадена ти е широка възможност за избор.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 11:32 от _re_ge

# 1 084
Е кое да си сменя, ако щяха да си сменят нямаше да има стотици страници “няма да им давам никви данни, няма да декларирам, няма да пускам за 3 лв данъчна декларация”..
Заявява веднъж и точка.
Интелекта го маха от базата данни на потребители “играещи” в предизвикателството и чаоче.

Защо да не се възползва друг потребител от възможността, близо под чертата сигурно има стотици.

# 1 085
  • пустинята Гоби
Аз си смених мнението току що и си дадох данните, така че ето - има и такива незнаещи какво искат потребители. Сега ще има 100 странници, какво и къде трябва да подавам и мога ли да се скатая Grin

# 1 086
Нали на непопълнилите лични данни нямаше да им дават да участват в лоялната програма? Пък имам точки. Що така или да не питам?

Нищо никъде не съм попълвала, нито в анкети участвам, нито теми пускам, пиша си в стандартните теми, в които пиша от години. Предните точки (декемврийските) не използвах, а не бяха малко и пак днес бам- имате точки. Ми не ги искам! А има хора, които биха им се зарадвали, или които се чувстват ощетени и в случая- с право.
Не давайте акъл да ги прехвърля или подаря, защото не искам по никакъв начин да се свързвам с портфейли и каквото и да било.
Недомислена работа.

# 1 087
Ами не е редно, наистина. Който не иска да участва в ЛП, да отпадне от списъка на потребителите, които се оценяват от ИИ.

# 1 088
Защо пък да не участва в ЛП? Ще види как го оценява ИИ. А виж, може да не иска пари.

# 1 089
Защото не иска, конкретно за случая на ТиЛи ми беше коментара. И други като нея.

# 1 090
  • Пловдив

Нищо никъде не съм попълвала, нито в анкети участвам, нито теми пускам, пиша си в стандартните теми, в които пиша от години. Предните точки (декемврийските) не използвах, а не бяха малко и пак днес бам- имате точки. Ми не ги искам! А има хора, които биха им се зарадвали, или които се чувстват ощетени и в случая- с право.
Не давайте акъл да ги прехвърля или подаря, защото не искам по никакъв начин да се свързвам с портфейли и каквото и да било.
Недомислена работа.
Хм, ами аз поддържам същото поведение - пиша си където си пиша, вероятно по-малко от теб, че напоследък имам работа в живия свят. И точки нула Simple Smile Благодаря за предложението да ги подариш, аз не ги искам. Simple Smile Обаче искам да си обсъдим - като ви казвам, че ги раздават на случаен принцип, ето ви на.

# 1 091
Янтра, много странно. Да си имала бан, някакво наказание в минало време? Май имаше и такова условие за получаване на точките някъде.

# 1 092
  • Пловдив
А, че помня ли? То доста години вися тук. Напоследък не съм имала бан, поне от 2-3 години.

Виж, аз съм наясно, че най-вероятно напоследък не съм най-допринасящата за форума. Това горе-долу ми е ясно. Не пиша в най-актуалните подфоруми и не създавам особено оригинално съдържание.

# 1 093
А, че помня ли? То доста години вися тук. Напоследък не съм имала бан, поне от 2-3 години.

Виж, аз съм наясно, че най-вероятно напоследък не съм най-допринасящата за форума. Това горе-долу ми е ясно. Не пиша в най-актуалните подфоруми и не създавам особено оригинално съдържание.

Карат ги сигурно по азбучен ред и до "я" не стигат сред първите 500 ли, 1000 ли бяха. Simple Smile)

Мисля да изкарам статистика за хаштага аз Joy

# 1 094
  • София
При предишната кампания можеха да се прехвърлят точки без да се осребряват, т.е. без да се подават данни, а сега не може, така ли? Съжалявам за тъпия въпрос, но не разбирам.

Не ми е зор и няма да ги осребрявам ако трябва да подам данъчна декларация за подобни дребни суми, честно казано. И предишните ги прехвърлих, но не съм ги осребрявала.

Общи условия

Активация на акаунт