Колко точки получихте от лоялната програма?

• 80 015
  • 2 776
  •   1
Отговори
# 2 265
Елора, в сайта на инсентив има чат, сутринта бързо се появи жив човек - Стоян, и ми разясни каквото имах да питам. Пробвай там.
За чата - натисни въпросителния знак горе в дясно до камбанката за известия и до профила ти.

Симеон съм всъщност Simple Smile

Съжалявам...ще ти купувам бяла риза Grinning
Моя грешка.

И аз с въпросче...не разцрах как мога да свържа профила си в емаг/озон и т.н. с платформата? Благодаря..

# 2 266
  • София
Симеон, изпозлвам момента да внесете яснота:
Аз имам бг мамма точки, rewrd токени и натрупаните от игрите в платформата.Около 101лв в портфейла.Мога ли всички да ги преместя в rwrd токени и да ги ползвам към един магазин в платформата? Ако да, конкретно за Спорт Депо, не ми излиза като участник в падащото меню? Това е, защото нямам регистрирана покупка там( а то все още не еиждам как мога да регистрирам).Или- отивам
на Спорт Депо, там генерирам ваучер по избор на програмата?

Ваучери на Sport depot ве купуват с BGM точки. Трябва да си обърнете точките към BGM (ако нямате). Ако отидете в магазин и изберете Sport depot ще видите или "Купи" или "Обмяна и покупка" където ще можете да обмените към BGM с най--добрите (според курсовете) опции.

На другия въпрос на дамата, която ще ми купи бяла риза - Не трябва да си връзвате профилите.

# 2 267
  • София
От последните форумно точки + задачите от Инсентив - днес си поръчах една шварц кафе машина от Озон за планината, че рядко пием кафе, но там по капанчетата в сезона цената на 1 еспресо е като коктейл в софийски нощен бар.
Доволна съм от кампанията на Инсентив.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 18:40 от Fever Ray

# 2 268
Не забравяйте, че обмяната струва 1% комисионна за платформата.
Разцъках съобщенията, проумях го, намерих къде са ми 20-те липсващи стотинки😀, това е нещо като цената на тока на свободния пазар😀

Ето тук съм си записала 20.86 лева

А тук 15.11 лева

И това е с 5-6 минути разлика от проверката до обмяната.

# 2 269
Не е само за избрани. Променете браузърът, от който влизате в сайта на инсентив. При мен стана с Microsoft edge. И тогава се появи анкетата и всичко останало

Да, и при  мен само с това се вижда.
Много тъпо.

# 2 270
  • София
Как се променя цената на точките?

Представете си, че имаме две купи с точки:
   •   в едната са точките от любим магазин (например Ozone),
   •   в другата са универсалните RWRD точки.

Между тези две купи има едно просто правило:

👉 Произведението на броя точки в двете купи винаги трябва да остава едно и също число.

Формулата изглежда така:
a × b = k
   •   a = брой точки в първата купа
   •   b = брой точки във втората купа
   •   k = винаги една и съща константа

Пример

Ако имаме:
   •   100 Ozone точки
   •   100 RWRD точки

Тогава k = 100 × 100 = 10,000.

Ако някой добави още 10 Ozone точки, за да изтегли RWRD, балансът трябва да се промени:
110 × b = 10,000
b = 90.9

Значи в купата остават по-малко RWRD точки → цената им се покачва.

Как да го разбираме по-лесно?

Представете си люлка:
   •   натискаш едната страна надолу (добавяш точки),
   •   другата се вдига (точките там стават по-малко).

Колкото повече точки искаш да извадиш от една купа, толкова по-скъпо ти излиза.

Защо е полезно?
   •   Винаги има размяна – не ти трябва човек отсреща, купата винаги е готова.
   •   Прозрачност – всеки вижда баланса.
   •   Автоматична цена – тя не се определя от някой централен орган, а се изчислява сама.

П.П. Това важи само за цените (рейтовете) за обмяна на едни точки към други. Цените на ваучерите са ФИКСИРАНИ ( затова за 1000 BGM точки винаги ще виждате оценка от 10лв и т.н.)

# 2 271
Не е само за избрани. Променете браузърът, от който влизате в сайта на инсентив. При мен стана с Microsoft edge. И тогава се появи анкетата и всичко останало

Да, и при  мен само с това се вижда.
Много тъпо.

При мен с Хром се отваря, на телефона.

# 2 272
Ооо, това с тези точки…. много сложна работа.Не ми се нрави.Вече съм -10лв назад, защото исках да си прехвърля всичко на едно място Sad Ми…не съм доволна.Не че съм ги изработила, но все пак не беше ок тази схема.

# 2 273
Аз не бързах/бързам да обменям каквото и да е било. Искам да ми е ясно всичко преди да прехвърля.

Иначе бгмама точки си имам, вчера си взех с тях ваучер за озон и купих книги.

Извън бгмама точките имам малко...около 20тина лв са май...за сега няма да ги пипам.

Не разбрах защо rwrd точките са "универсални"...

# 2 274
  • Другата България
Изобщо не ме е срам да си кажа, че нищо не схванах от това с точките, затова просто нищо няма да правя с тях. Blush

# 2 275
  • София
Не разбрах защо rwrd точките са "универсални"...

Защото всеки един вид точки има двойка "купи" с rwrd. Т.е за да обмените например BGM за EMAG точки трябва да обмените BGM за RWRD (защото няма директна връзка между BGM и EMAG - т.е. няма такава двойка купи) и после RWRD да се обмени до BGM.

Естествено това се случва автоматично при обмяна и не е нужно вие да го правите ръчно. Т.е. когато обменяте BGM за EMAG вие не разбирате, че минава през RWRD - т.е. две двойки "купи"

# 2 276
Ами ок, като пазарувам през тия магазини, ще пазя бележки и ще давам ревюта.
Това ли е всъщност новото?

# 2 277
Симеон Попов,
защо на мен ми даваше различни стойности за обмяна  във времето и то все по-ниски?

# 2 278
Аз си купих ваучер от емаг директно с бгмама точките.
Защо да обменям ....не схващам съвсем. Ще го мисля де...
За мен бгмама са универсални точки...щото с тях си купувам какъвто искам ваучер от партньорите и то директно.

# 2 279
  • София
Симеон Попов,
защо на мен ми даваше различни стойности за обмяна  във времето и то все по-ниски?

Аз мисля, че точно това обясних малко по-горе

Общи условия

Активация на акаунт