Колко точки получихте от лоялната програма?

• 74 443
  • 2 617
  •   3
Отговори
# 2 610
Съгласна съм, че е некоректно написано. Просто не ми е хрумнало да чета инструкциите и съм си намирала кода за ваучера на лесно място.
Иначе в бейби.бг не всичко има. Може исканото от теб да е само в Озон. Иначе двата сайта са под една шапка.

# 2 611
https://www.ozone.bg/product/elektronen-vaucher-ozone-bg-20-lv/

Става дума да купиш ваучер от озон за подарък...горе в линка.
За такъв става дума в подчертаното от Реге. Не за този купен през инсентив..той идва в профила в инсентив.

# 2 612
Дайте идеи за какво да похарча около 61 лева в инсентив, предпочитам Емаг или Озон. Идва Коледа, децата са момче на 11 и момиче на 15. Като цяло нямат нужда от нищо. Аз също не се сещам към момента за нещо, за което да дам пари 🤔.
Не са по четенето, уви.
Не редят пъзели и не се интересуват към момента от Лего.
Малкият играе игри на лаптопа, но той не е геймърски и не знам кое би тръгнало. Има си и Нинтендо.

# 2 613
  • Пловдив
Чорапи! Винаги има нужда и винаги са малко. В емаг има.

# 2 614
Имат. Много. Заринати са.

# 2 615
  • Пловдив
Суитчър.

# 2 616
Когато не се сещам за какво да похарча пари (имам ваучер примерно или трябва да допълня за дадена сума),  купувам тетрадки, моливи, химикали, несесери. Моят губи като за световно канцеларските материали, а от тетрадки винаги има нужда.

# 2 617
Парфюми- има спортни на прилични цени.Арабски също.Готино бельо- моят искаше боксерки ма Роналдо, например.Момиче на 15 сигурно ще се зарадва на козметика.Коледни пижами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт