Виж дори и тук ти си пишеш с жени и с мъже (нормални хора) и всички си знаем своето:)))) Една ще е възмутена, другата ще е очарована.
Най-добре да не се правиш на какъвото не си, винаги си личи, че е изкуствено.
Както си подхванал нови неща все ще се появят и жени покрай тебе.
Аз много не мога и да се правя, нямам уменията и ми личи, така че съм си автентичен. 😅
Надявам се да се появят, стига само мъже покрай мен, ама дали ще искат нещо с мен, е друг въпрос.
Наистина прави сте, много е различно при жени и мъже. Не се бях замисляла, ама аз само си седя и се усмихвам и съм учтива, а мъжете трябва да се престрашат да кажат ''здрасти'', а пък като чета тук, доста жени дори и това ги притеснява, плаши (не знам защо) и мъжете ооще повече се свиват.
Заговаряли са ме даже и такива момченца в мола, които явно са с цел заговаряне. Отказах им, но бях мила с тях, защото инак нормални, малко срамежливи, но нормални млади мъже ми се видяха. Нали знаете правят си такива предизвикателства да заговорят някаква бройка случайни жени, за да се отпуснат.
Не им е лесно, добре че не съм мъж. На мен не ми се е налагало да заговарям аз, максимум поглед и усмивка.
А аз си харесвам леко смотани по принцип, вървежните са ми неприятни малко, изглеждат ми поизхабени