👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 22 187
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Тази тема е пусната, за да се споделя какво сме взели с ваучерите и точно затова спамът периодично се чисти.
Ако искате можете да си направите тема за оплаквания, не знам защо пишете тук.

# 361
На каква стойност да са ваучерите си решават търговците, а не екипът на лоялната програма или на Инсентив - те могат да избират от наличните опции при всики търговец. А за търговците явно не си струват ваучери за много малки суми. Същото е и с условията - къде могат или не да се съчетават остъпки, да се използва повече от един ваучер, колко време е валиден и т.н.
Макар че пък Емаг със сигурност имат и ваучери от 10лв, но явно са решили да не вземат такива, мисля че в Инсентив видях само от 20 и от 50лв за тях.
За по-малко от 10 май никъде не съм срещала.

# 362
По принцип е изгодно един търговец да има ваучери за 10 лв, защото реално малко неща можеш да си купиш с 10 лв и ще трябва да доплатиш. Което за търговеца е добре дошло. Малките суми пък са неизгодни за доставка, защото ти начисляват още 5-6 лв отгоре (зависи от търговеца, но на Емаг са май толкова).

# 363
На Емаг зависи - те са толкова търговци там че много варира доставката. Аз скоро поръчвах нещо от там, от друг търговец е де. Ами че те му търсеха 15лв доставка, пробутах ваучерите там да я покрият и нея но иначе бих се замислила дали ми се дават толкова. И не е нещо обемисто, просто явно търговец който има малък обем продажби и не е сключил нещо по-изгодно с куриерите.

# 364
Да. И аз бях харесала нещо за около 45 лв и ми поиска доставка 15 лв. Еми не съм ок да платя 1/3 от цената на стоката, за доствка. Мерси съм. Има толкова избор на други неща по други сайтове, че изобщо на този търговец няма да му дам 15 лв. Не, че ги давам на него, де. Образно казано. Като цяло май Ozone (и baby.bg) са най-добре. От лични впечатления и от мненията тук. Зареждаш си парите в портфейла. Харчиш си ги, когато искаш и колкото искаш. Отделно на това са суууупер бързи с доставката. Миналата седмица поръчах неща за бебето ми от baby.bg и ми ги пуснаха в неделя (избрах Еконт за доставка, а те имат 3 работещи офиса в София) и понеделник си ги взех. Става въпрос за неща на склад. Тези, за които нямат наличност и се чака, е ясно. Не знам кой друг магазин ще ти обработи и изпрати пратката в неделя.

# 365
При такава цена на доставката сигурно е било от външен доставчик, не от Емаг. Отстрани пише. Или ако са две неща, може да я оскъпи двойно. На мен заради една гума за триене ми вдигна доставката с 10 лв, добре че видях преди да поръчам и я махнах.

# 366
Да, да. Видях си аз, че е от друг доставчик, но не предполагах за такава доставка. Отделно си бях съчетала с нещо друго от втори доставчик, там ми искаше 8 лв за доставка. И просто се отказах.

# 367
То си пише на всичко, пък нататък човек си решава какво да прави. Това си е при всеки търговец. При някои пък ваучерите покриват само покупката но не могат да се зачитат и за доставката. И там е същото - ако искаш.

# 368
Някои търговци в ЕМАГ са извън България и съответно правят международна доставка, която си е значително по-скъпа. За доставка от български търговец в рамките на страната не съм плащала повече от 10лв.

# 369
Аз си поръчах с ваучерите дълго желаната от мен кафемашина с капсули от емаг. Лошото е, че са я изпратили с някакъв куриер семдей, ама не се знае точно кой е този дей Sad От 16.01. стои в склада и никакво развитие. Питах да отида да си я взема от там - не може Sad Чакам да я разпределят на куриер и да ми я донесат. Надявам се да не чакам цяла седмица Sad Що не я поръчах до кутия, да ме пита човек.. Уж по-бързо да пристигне Persevere

# 370
  • Вестерос
Тези са ужасни

# 371
  • София
Аз си поръчах с ваучерите дълго желаната от мен кафемашина с капсули от емаг. Лошото е, че са я изпратили с някакъв куриер семдей, ама не се знае точно кой е този дей Sad От 16.01. стои в склада и никакво развитие. Питах да отида да си я взема от там - не може Sad Чакам да я разпределят на куриер и да ми я донесат. Надявам се да не чакам цяла седмица Sad Що не я поръчах до кутия, да ме пита човек.. Уж по-бързо да пристигне Persevere
Аз  имах друг казус с тях.. 1 месец ми държаха пратка, при което когато скръцнах със зъби на кол центъра, още на другия ден имаше насочена доставка до адрес от склада, значи могат - въпрос на организация.

Иначе да, когато пратките са по-малки, кутията е в пъти по-удобно, там досега не съм имала никакви проблеми.

Идеята е супер добра за кафе машина, може би .. във времето ако събера още точки, точно това бих си взела и аз, хем за спомен, хем в употреба да влезе.

# 372
Сеймдей са куриерите на еМАГ. Измрънкайте в чата на бота. Ако доставката е в срок, нищо няма да направят, но ако е, ще се размърдат.

# 373
На мен ми доставиха наскоро покупка, изненадаха ме че дойде даже по-рано. прогнозната дата беше 14ти или 15ти, а ми я доставиха на 13ти.
Но са си малко хлабави наистина, а и ако не е изтекъл срокът наистина няма основание да се търси сметка защо не е доставено по-рано. Ако е минал срокът - не ги жалете, аз поне не бих ги оставила намира.

# 374
Току-що дойде Simple Smile Иначе трябваше да я получа на 16.01., беше пристигнала в офиса, но до там. Писах и на семдей, и на емаг - да чакам отговор до 2 работни дни. Ако не е, че е с безплатна доставка, щях да искам да ми я компенсират, защото си ми трябваше за събота, ама хайде.
Благодаря на бгмама за хубавия подарък, все не можех да спестя да си купя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт