👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 178
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Къде пише срока за прехвърляне?

# 526
Декларации се подават април 2026 година за 2025. До края на годината може да не са 5-7 лв, но пък никой не знае. Ако си дадете ЕГН-то сега и останете с 5-7 лв, ще трябва да се подаде декларация за тази малка сума. Но е много възможно сумата да стане много по-голяма до края на годината.

# 527
Аз си попълних анкетата чинно. Обаче никъде не се отразяват звезди. При вас как е?

# 528
Аз съм с 500 т.или 5 лв. и искам да попитам какъв е срока за прехвърляне на тези точки?Мога ли да ги запазя без да ги прехвърлям докато не събера по-голям брой точки?Благодаря предварително!

# 529
Аз съм с 500 т.или 5 лв. и искам да попитам какъв е срока за прехвърляне на тези точки?Мога ли да ги запазя без да ги прехвърлям докато не събера по-голям брой точки?Благодаря предварително!

Те и в Инсентив се пазят. Не е нужно да се купува ваучер. То и с 5-7 лв няма какво да се купи, де.

# 530
# 531
  • Пловдив
Къде се намира инфото с точки за тази нова кампания?

# 532
И аз съм с 1926. Ще си ги прехвърля.

# 533
Аз си попълних анкетата чинно. Обаче никъде не се отразяват звезди. При вас как е?
Аз, доколкото разбирам, те си се обновяват всеки ден и се визуализират в бара, който се пълни в секция рейтинг. Мистерия е обаче кой колко звезди има, колко му остават до следващо ниво и пр.

# 534
Къде е този бар? Аз съм с рейтинг сребро.

# 535
  • Другата България
До 23.02 трябва да се прехвърлят от тази кампания.
Благодаря за инфото.
Май ще се откажа от трите лева.

# 536
Къде е този бар? Аз съм с рейтинг сребро.
Ето това имам предвид:

Според мен “присъдените” звезди се отчитат ежедневно при пълненето на този бар (аз така го наричам, не знам дали няма по-коректно наименование).

# 537
Аз не съм мръднала и милиметър в нивото си. Би следвало да се вижда и колко звезди натрупваме. Нито в процентно изражение се вижда нещо. Нищо не се вижда как се движим в тези нива.

Merri_An
Нали ще има и други предизвикателства. Можеш да си трупаш точките в приложението.

# 538
Имаше срок някакъв...

Сега погледнах в правилата и пише ето това:Всеки един от Печелившите получава своята Награда под формата на BGM точки, видими в своя профил - таб Лоялна програма. Всеки Печеливш трябва да декларира до 23.02.2025 г. изричното си съгласие с настоящите Общи условия, както и да предостави на Организатора своите три имена и Единен граждански номер (ЕГН) или Личен номер на чужденец (ЛНЧ) или рожденна дата и да укаже на коя държава е местно лице за данъчни цели (на Република България или на друга държава). Предвид задълженията на Организатора по ЗДДФЛ, задължително условие за получаване на Наградата е предоставяне на данните по предходното изречение от страна на Печелившия. В случай че даден Печеливш не декларира съгласието си с тези Общи условия и/или не предостави данните, които са необходими на Организатора с оглед изпълнението на задълженията му по ЗДДФЛ, Печелившият губи правото си да получи спечелената от него Награда.

# 539
Имам точки и аз, но вече се иска и подпълване на декларация в която има и ЕГН.
Току-що си ги прехвърлих - нищо не ми е искало.

Общи условия

Активация на акаунт