👉Лоялната програма - да спечелим и да споделим👈

• 21 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
Тете, видях поста. И какво сега, ще ми изтеглят обратно прехвърлените в Инсентив точки ли? Аз бутон Осребри не съм натискала Simple Smile
Трябва да влезеш в Лоялната програма през профила си, нищо че вече са прехвърлени точките, да натиснеш съответния бутон Осребри и да въведеш данните си - попълва се дали е данъчно задължено лице в България или в друга държава, три имена и ЕГН.
С натискането на бутона се потвърждава и отива в партньорския сайт, където ще пише че се прехвърлят нула точки ( защото те вече са прехвърлени ).

Защо да го правя?

# 691
Спокойно, не. Аз поне няма да подавам за предишните точки.

Тарталета, предполагам, че нарушавайки правилата подлежим на бан.
Вчера в бързината ги прехвърлих но днес съм на друго мнение.

# 692
Чета вчера, днес голямо вълнение. Моля, някой да ги закарфичи отговорите на дежурните въпроси, с червено, одебелено и т.н.

1. Миналогодишните точки не ги декларирате.
2. От новото предизвикателството,  което приключи сега насетне декларирате в началото на 2026 г.
3. Не дължите данъци за тези точко-пари.

В другата тема се включиха да ни информират, че предизвикателството е приключило.
За протокола с 500 точки съм, пиша си в едни и същи теми.
По принцип подавам ДД и не ми е проблем, но някак си не се кефя бг-мамма да ми имат личните данни. Та ще видя.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 18:44 от Stella Gemella

# 693
Точно това е проблема, личните данни, които дали се съхраняват, дали се продават...
Не е за едната декларация.

# 694
  • Mediterraneo
Айде сега и бан, откъде накъде?! Това е пропуск, който не е на потребителите. Недоглеждане някакво е.

# 695
За тях е пропуск.
От наша страна е възползване и съзнателно нарушение на правилата.

# 696
Да са си огледали. Айде сега. Не стига, че направиха 1000 гафа и пак по гръб не падат.

# 697
И аз имам питане, дори с риск да ме замеряте с камъни Grinning.
Четох няколко пъти общите условия, чета дискусиите в темата обаче пак не мога да схвана.
Имам от първоначалните дадени точки 6000, които прехвърлих към IncentivAI LoyaltyHub и натиснах
осребри. Не съм ги използвала, нищо не съм ги правила просто си стоят там. В този случай трябва ли
да подавам данъчна декларация или не? Съжалявам, но наистина се обърках и не схаващам.
Иначе при прехвърлянето не ми поиска нито егн, нито други данни.

Тези ги водят дарение и трябвало да ги декларираш през МДТ в жбщината и да платиш данък дарение за тях. Но няма смисъл защото не могат да ги свържат май с теб..данните ти нямат.
Те не са по закона за доходите...а по ЗМДТ.

# 698
Ако е до 20.02 е много - това би означавало, че до тази дата няма да има други предизвикателства. А на мен ми трябват стотина точки, за да закръгля, не мисля да чакам месец за тях.

Искаш ли да ти дам 100, а като получиш в следващо, ще ми ги върнеш? Не знам как точно се дават, но после ще погледна.

# 699
  • София
Защото правилата го изискват.
Ако не искаш, ами просто недей. Но хем питаш, хем коректен и обстоен отговор води до нови въпроси.

# 700
Мисля, че не могат да се прехвърлят.

# 701
Мисля, че не могат да се прехвърлят.

Нали имаше опция дарение или не беше активна още? Сега ще видя…

Едит: да, не виждам къде могат да се дарят. Дано пуснат тази функционалност, за да може да си прехвърляме точки, когато на някой не стигат.

# 702
Не могат точки да се прехвърлят. Но може код за ваучер.

# 703
vaflichka, имах точки и през декември и сега имам. Но бутонът "Осребри" при мен не се активира, не знам защо. Когато вляза в инсентив и от там попълня сумата се зареждат в портфейла. Дори този път в "Лоялна програма" пишеше 1926, а когато въведох същото число в инсентив "прехвърли" ми изписа, че мога да прехвърля 1925,53. Свързани са, винаги си попълвам данните, които ми иска, но нямам спомен при регистрацията декември в инсентив дали  ми е искало ЕГН. Всяка година подавам данъчна декларация в НАП, за за си ползвам.данъчното облекчение за децата, нямам проблем да включа и печалбите от бг мама.
Редактирам:
Най-после ми се активира този бутон "Осребри" през линка на модератор в другата тема влязох и си попълних данните. Чудо голямо.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 19:05 от Mama Ru

# 704
Не могат точки да се прехвърлят. Но може код за ваучер.

В случая не става, защото тя иска да си купи нещо от Озоун, аз имам точки само за 10 лв, а пък те нямат ваучер за 10 лв. Както и да е, ще чака ново предизвикателство да си досъбере още малко точки.

Общи условия

Активация на акаунт