Мисля,че ми изневерява

• 11 573
  • 251
  •   1
Отговори
# 195
Ами аз отдавна съм запозната с вашата идея - дай да си имаме доверие и да не се дебнем, щото ако се дебнем, че се фанем.
Ама тук не става въпрос за превантивно дебнене, а за желание да си наясно с фактическите обстоятелства. Ако имаш повод за основателни съмнения.
Ваша си работа вие какво правите във вашите си "семейства" , не разбирам обаче, защо смятате, че всички трябва да са като вас. Или сте сигурни, че няма вече друга, която да погледне мъжете ви? Или вас?

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 22:43 от Прекрасная Василиса

# 196
Ами не тук става дума с тормоз и болестна ревност!
Имала "усещания" и пречуствие, че нещо става между мъжа и и колежката!
Такова нещо и ден не бих търпяла!

Точно последното ти изречение показва, че няма как да разбереш "Или сте сигурни, че няма вече друга, която да погледне мъжете ви?". Напротив много жени видимо го искат и флиртуват с него. И вместо да ги гоня и пъдя с метлата правя така, че той да иска мен. Решаваш в какво ше инвестираш себе си - да си пазач или да му е важно и хубаво да е с теб.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 22:45 от the Дорис

# 197
  • Пловдив
Ами не Василиса, не е така както го представяш - с тия щуротии с фирмите омацори цялата идея. Но в крайна сметка по отнешение на фирменото право всеки човек може да участва в много ООД-та с много съдружници. И закона не го задължава да информира другите как са тм нещата.
Дорис, това и за семействата важи. В смисъл извън законово обусловеното в България за един мъж и една жена да сключат брак има и други типове, полигамия/полиандрия, разни модерни. И знам за един който имаше къща, на единия етаж едната жена с децата, на другия другата жена с другите деца, в България. Има си хора за всичко.

# 198
  • Обран бостан ;)
Договори не съм подписвала с никого. Брак нямам и никога няма да сключа.

Правилно.
Няма брак, няма изневяра. Sunglasses

# 199
Ами не Василиса, не е така както го представяш - с тия щуротии с фирмите омацори цялата идея. Но в крайна сметка по отнешение на фирменото право всеки човек може да участва в много ООД-та с много съдружници. И закона не го задължава да информира другите как са тм нещата.
Дорис, това и за семействата важи. В смисъл извън законово обусловеното в България за един мъж и една жена да сключат брак има и други типове, полигамия/полиандрия, разни модерни. И знам за един който имаше къща, на единия етаж едната жена с децата, на другия другата жена с другите деца, в България. Има си хора за всичко.

Циганите често имат по две, че и по три жени. В една къща даже живеят, ако има белокожа и светлокоса е като царица - другите децата и гледат и и слугуват.
По TLC върви Многоженецът - аз лично не го разбирам, но като всички са съгласни ...

# 200
  • Пловдив
За Многоженецът - там е доста за пред камерите.

# 201
Аз пък имам питане към защитничките на идеята, че мъжете им имат право да правят каквото, когато и с с когото си искат, без те да им се бъркат в личния живот, бизнес и финанси, защото мъжете им на са тяхна собственост.
Ако разберете, че мъжът ви си има официална любовница, с която ходи насам натам, купува й подаръци, грижи се за нея а може би и за нейните деца, докато на вас не ви обръща почти никакво внимание извън какво ще вечеряме, и изпра ли ми дрехите, вие какво ще направите?
Нищо, нали. За това и сте толкова ларж и не желаете да се интересувате от другите участници във вашата връзка.

# 202
Не, в такъв случай аз бих се развела веднага и няма да пророня и 1 сълза Simple Smile То аз ще се разведа и за по-малко всъщност.

# 203
Защо смяташ, че липсата на ревност и собственическо чувство е някаква безизходица и страх, че няма къде да идем?
Точно обратното е - знаем, че ако човека до нас не е този, от който имаме нужда /причините могат да са много, не само дали има любовница/ то ще се разделим и ще срещнем друг партньор, с който ще създадем хармонични отношения. Различни от предните, но от нас зависи да са пак хубави. Сведат ли се отношенията между двама до "какво ще ядем, децата и дрехите" какво точно вардиш?
Лично аз ако се усъмня ще проведа разговор и ще трябва да избере в коя връзка ще се раздава. Възможно е да избере другата - разбира се, че има жени които имат много какво да предложат и са нови и интересни. Ще ме жегне, заболи, ще го преболедувам. Но ще си прибера моето отношение, семейния уют който съм създала, грижите, присъствието и отношението, познаването само докато го погледна какво му е и от какво има нужда и напред. Има една подробност - аз съм финансово напълно независима и това не се е случило случайно в живота ми.
Не ти е правилна гледната точка - не дебнете, защото ви е страх, че ако го хванете няма какво да направите. Няма значение дали дебнеш и ревнуваш и вардиш. Ако един човек вече има очи за друга за какво да го стискаш? Даже не разбирам защо не го разбирате!

Даже в този случай тук авторката набива в очите на мъжа си колежката като потенциален партньор. И ако до сега той не я е гледал с такива очи, сега ВЕЧЕ мисли за връзка между тях, защото жена му това му вменява.

# 204
Е, той ако вече има очи за друга, ама му е по хубаво да бъде с 2, с 3 жени едновременно, Дорис, обаче не ти признава нищо, и няма такова намерение, щото така му харесва, пак ли нищо няма да направиш? Ще чакаш признание от негова страна? 🤣
Ми те мъжете по принцип не говорят с официалните си жени за любовниците си, даже имат навика да се крият. Серум на истината ли ще му сложиш, или ще чакаш да го завариш в твоята спалня с някоя, или да те зарази с нещо, или тя да ти каже, или ще чакаш той да реши с коя да бъде 😆? Ами ако му харесва да има няколко, една за вкъщи, другите за любов? До къде ти стига търпението?

# 205
  • Пловдив
Е, все ще научи. България е малко място и се научават нещата.

# 206
Не мисля че много хора ми разбраха гледната точка .Всички се фокусираха върху дебненето .Мани ,мани . Идеята ми беше че тя му е вдигнала скандал без причина.И ,да ми мисля че е прекалила с ревността.Щом се съмнява има начини да се разбере но да вдигаш скандал , дори и да е така тя е станала виновна.Но е друго когато имаш доказателства.И щом си сигурна в изневяра има не само приложения да се научи.Всеки ме упрекна че съм се карала с въпросната жена.Просто отидох и културно попитах да се запозная с жената с която мъжът ми всяка вечер след работа ходи да пие кафе с нея . После си тръгнах събрах си багажа и го напуснах .Подадох молба за развод без да се карам.Той ми звънеше всяка вечер да се върна .Той ме умоляваше и ми се кълнеше че не е правил секс с нея .Искал да види дали ще му върже , защото колегите му я смятали за лесна .Като разбрах че има интерес към друга го пуснах .Но продължавам с проследяването защото не му вярвам.Какво да се успокоявам и един ден да дойде като доведе любовницата в къщи и да каже .....,,, Извинявай мило ,ама трябва да се изнесеш , защото имам друга ! Може би при мен е въпрос на гордост.Предпочитам ,аз сама да си тръгна.

# 207
Малко се обърках тук. Една част от потребителите твърдят как не трябва да дебнеш мъжа си, не ти е собственост, не ги е страх да го зарежат ако кривне и е тъпо да седнеш да разпитваш мъжа си дали има любовница. После същите казват как като не дебнеш е защото те е страх да не го хванеш или пък как те яко имат съмнение ще го разпитат по въпроса. Нещо взаимно се изключват двете.

# 208
Ти забрави май, че уж баща ти ви купил апартамента и вече тръгна да го отстъпваш на любовницата.

# 209
Прощавай Василиса, но ме вкарваш в отношения които не бих допуснала изначално - да вярвам ли на мъжа си? Ами да си гледала за кого се жениш като те е страх, че те лъже. Че ти на мъжа си ако не вярваш и не знаеш лъжец ли е или не, на кого? И ако те лъже за любовници, нима цял живот си на тръни за всичко - за пари, имоти, спестявания, отговорности, болести, ситуации,  и т.н. Кому е нужна такава връзка? Мъж да има, навалица да става!
Осъзнаваш ли, че това е човекът който ще поеме най-ценното ти -  децата ви ако теб утре те няма, че той ще вземе решение да живееш или не в някой медицински състояния, дали и в кой дом да си ако се разболееш от някой болести, с него ще се подкрепяте в трудни ситуации, а ти му нямаш вяра ако ти каже има или няма друга в живота, сърцето или кревата му. Каквото си избрала с това живееш - не ти се е паднал от лотарията!
Не приемам клишета "мъжете обичат, мъжете гледат. мъжете крият" - ти за тези години заедно ако не си опознала и разбрала с кого точно живееш проблема е твой или живееш с някакъв психопат, който нивгаш не е показал истинското си лице.

Общи условия

Активация на акаунт