Мисля,че ми изневерява

• 11 580
  • 251
  •   1
Отговори
# 210
  • Далечният изток
Малко се обърках тук. Една част от потребителите твърдят как не трябва да дебнеш мъжа си, не ти е собственост, не ги е страх да го зарежат ако кривне и е тъпо да седнеш да разпитваш мъжа си дали има любовница. После същите казват как като не дебнеш е защото те е страх да не го хванеш или пък как те яко имат съмнение ще го разпитат по въпроса. Нещо взаимно се изключват двете.
Как така същите?! Ами не са същите, напротив. Другата част от потребителите го твърдят това. Даже вкараха уж официална любовница, а после питат ма вие как ще разберете, че има любовница, ако не го дебнете... Ами нали се предполага, че ще е официална, тоест известна на всички.
Апропо, на мен няма как да ми се случи. Щом има друга, официална, аз просто си тръгвам. Нито ще ровя телефони, нито ще търся въпросната, нито ще му се моля да се осъзнава и ще му рева да не си разваля семейството.

# 211
Радвам се, че има тожжолкова много жени, които вярват безусловно на мъжете си.
И при всяка поява на съмнение, питат културно, и веднага ги напускат🤣

# 212
Василиса, ако си се омъжила по любов ще разбереш като ти изневеряват и без доказателства, и ще решиш какво да правиш.. Изказванията ти говорят за липса на елементарна емоционална интелигентност...

# 213
Сигурно.

# 214
Със сигурност да.
Изказваш се като жена, която не вярва, че е достойна да бъде обичана и уважавана, и затова трябва да върже мъжа с брак, който си вярва че ѝ дава някакви права върху него..

# 215
  • Down south
Не мисля че много хора ми разбраха гледната точка .Всички се фокусираха върху дебненето .Мани ,мани . Идеята ми беше че тя му е вдигнала скандал без причина.И ,да ми мисля че е прекалила с ревността.Щом се съмнява има начини да се разбере но да вдигаш скандал , дори и да е така тя е станала виновна.Но е друго когато имаш доказателства.И щом си сигурна в изневяра има не само приложения да се научи.Всеки ме упрекна че съм се карала с въпросната жена.Просто отидох и културно попитах да се запозная с жената с която мъжът ми всяка вечер след работа ходи да пие кафе с нея . После си тръгнах събрах си багажа и го напуснах .Подадох молба за развод без да се карам.Той ми звънеше всяка вечер да се върна .Той ме умоляваше и ми се кълнеше че не е правил секс с нея .Искал да види дали ще му върже , защото колегите му я смятали за лесна .Като разбрах че има интерес към друга го пуснах .Но продължавам с проследяването защото не му вярвам.Какво да се успокоявам и един ден да дойде като доведе любовницата в къщи и да каже .....,,, Извинявай мило ,ама трябва да се изнесеш , защото имам друга ! Може би при мен е въпрос на гордост.Предпочитам ,аз сама да си тръгна.
Ти си събрала багажа си и си го напуснала? Трябвало е да изхвърлиш него.
После си се развела, но защо продължаваш с проследяването?
Или аз нещо не разбрах в дадения пример.

# 216
  • Пловдив
Не мисля че много хора ми разбраха гледната точка .Всички се фокусираха върху дебненето .Мани ,мани . Идеята ми беше че тя му е вдигнала скандал без причина.И ,да ми мисля че е прекалила с ревността.Щом се съмнява има начини да се разбере но да вдигаш скандал , дори и да е така тя е станала виновна.Но е друго когато имаш доказателства.И щом си сигурна в изневяра има не само приложения да се научи.Всеки ме упрекна че съм се карала с въпросната жена.Просто отидох и културно попитах да се запозная с жената с която мъжът ми всяка вечер след работа ходи да пие кафе с нея . После си тръгнах събрах си багажа и го напуснах .Подадох молба за развод без да се карам.Той ми звънеше всяка вечер да се върна .Той ме умоляваше и ми се кълнеше че не е правил секс с нея .Искал да види дали ще му върже , защото колегите му я смятали за лесна .Като разбрах че има интерес към друга го пуснах .Но продължавам с проследяването защото не му вярвам.Какво да се успокоявам и един ден да дойде като доведе любовницата в къщи и да каже .....,,, Извинявай мило ,ама трябва да се изнесеш , защото имам друга ! Може би при мен е въпрос на гордост.Предпочитам ,аз сама да си тръгна.
Ти си събрала багажа си и си го напуснала? Трябвало е да изхвърлиш него.
После си се развела, но защо продължаваш с проследяването?
Или аз нещо не разбрах в дадения пример.
Ама не се е развела, това не си разбрала. Тя си живее с него, ама има програма на телефона му, щото била IT, и го следи постоянно. Защото вече му няма доверие. Няма му доверие, ама седи с него. И дебне.

# 217
Изнесла се е била при мама, после се е прибрала при мъжа си, в апартамента, купен от баща й, но е готова пак да отиде при мама, ако мъжът реши да доведе любовницата да живее с него във въпросния апартамент.
На мен ми звучи много правдоподобно, да. Кой не би оставил апартамента от нейния баща на любовницата. Аз бих, естествено. Не е съшито с бели конци, изобщо.

# 218
  • Далечният изток
То всеки следващ пост противоречи на досегашните... Grinning
Но пък добре, че е тя да ни обясни някои неща от живота, да ни отвори очите как се прави един вид...

# 219
Със сигурност да.
Изказваш се като жена, която не вярва, че е достойна да бъде обичана и уважавана, и затова трябва да върже мъжа с брак, който си вярва че ѝ дава някакви права върху него..
Че какво общо има брака с вярност, уважение и любов към партньора? Ааа, да, вие, широко скроените, дето и на калъп да заварите партньора си, няма да забележите, изобщо не държите на брака, нали. И на верността, съответно.

# 220
А със заклетия трезвеник какво стана?

# 221
Той ме умоляваше и ми се кълнеше че не е правил секс с нея .Искал да види дали ще му върже , защото колегите му я смятали за лесна .

На мен пък това ми хареса като оправдание за ходене на кафе с жена. Dizzy Face

# 222
И като му върже ще и каже: "А,не, мерси, исках само да видя колко си лесна." и ще си тръгне без да си легне с нея ли ? 😄 Отдавна не бях чувала по-глупаво оправдание.

Василиса, ако си се омъжила по любов ще разбереш като ти изневеряват и без доказателства, и ще решиш какво да правиш..

Абсолютно. Изключително грозно, безсмислено и токсично ми е ровенето из телефоните. Най-малкото, ако мъжът ти е с повече от две мозъчни клетки, като ще крие нещо, ще го скрие така, че и да ровиш, да не го намериш.

# 223
Василиса, ако си се омъжила по любов ще разбереш като ти изневеряват и без доказателства, и ще решиш какво да правиш.. Изказванията ти говорят за липса на елементарна емоционална интелигентност...
Е, и ако съм достатъчно емоционално интелигентна да разбера, без доказателства, какво, хващам си веднага шапката и си тръгвам, или като вас не ровя, че да не си разваля рахата. Може пък да искам да знам, за да мога да взема мотивирано решение.

# 224
Значи разбираш, че има изневяра (защото си емоционално интелигентна), но за да решиш какво да правиш, трябва и да ровиш, защото..? Ще си мотивираш решението от какво? От ровене и събиране на доказателства ли? И като имаш доказателства си мислиш, че се решава по-лесно или по-различно ли? Ми не, просто се излагаш..

Общи условия

Активация на акаунт