Бал при разделени родители

• 4 225
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
Напротив, описано е: "На едната маса бащата с родата си и на другата на майката с нейната рода.Все едно не се познават." Аз визирам точно само тези случаи, в които хората чак все едно не се познават. Не стават дори да се поздравят, да кажат едно наздраве на другата маса, както е нормално. Дали детето е било щастливо, доволно...? Честно?

За мен е било излишен напън, ако поне не могат да се поздравят като хората.

# 91
За теб знам е, че ти е по-важно ти да имаш друг мъж и друго дете. Моля, да не го приемаш като обвинение, просто различна гледна точка.
Едното ти дете родителите му са се развели и трябва да се съобразява с това, другото родителите му се обичат и са заедно. Едното е изтеглило късата клечка, важното и ти да си добре, защото имаш само един живот.

# 92
Значи ако се разведа втори път, за теб ще е по-справедливо положението евентуално ли?

# 93
Напротив, описано е: "На едната маса бащата с родата си и на другата на майката с нейната рода.Все едно не се познават." Аз визирам точно само тези случаи, в които хората чак все едно не се познават. Не стават дори да се поздравят, да кажат едно наздраве на другата маса, както е нормално. Дали детето е било щастливо, доволно...? Честно?

За мен е било излишен напън, ако поне не могат да се поздравят като хората.

Е какво да направим, инструкции за възпитание  обноски, поведение по протокол, не става. Като толкова им е акъла така да се държат, на следващото събитие, просто няма да бъдат поканени и по естествен път нещата се нареждат, спираш контакта, защото виждаш едни незрели хора, с ограничено мислене.

# 94
Значи ако се разведа втори път, за теб ще е по-справедливо положението евентуално ли?

Сакън, недей.. нека поне едно твое дете има двама обичащи го родители.

# 95
Dincho, моите деца са си моя грижа.

Всяко дете трябва да има обичащи се родители.

Но разводите зачестиха и кой как ще си празнува поводите, вече не се решава непременно заедно. А понякога поотделно.

# 96
  • София
Това възрастен да не може да се държи зряло и възпитано за 2-3 часа не го разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт